Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

6 Cadeaus

Katoenen draagtassen: canvas shoppers met eigen opdruk of naam

Katoenen tasjes zijn helemaal hot! Dat is niet zo raar ook, want ze passen helemaal bij deze tijd waarin iedereen net even wat duurzamer boodschappen doet en minder plastic gebruikt!

Canvas tas met eigen naam of opdruk

Bij YourSurprise kun je canvas shopper in drie kleuren, helemaal naar smaak laten opmaken: wit, zwart of naturel. In onze editor kun je zelf een tekst invoeren of een bestaand design kiezen. In onze editor vind je designs me teksten zoals: BFF, Don't worry go shopping, Donut Worry, Go Shopping, Shopping Queen, I am a shopaholic, Lievelingstas en nog veel meer. Wat voor ontwerp je ook maakt, wij drukken hetin full-color op zo'n mooie katoenen daagtas!

Canvas tas met voorletter

Super populair zijn de linnen tasjes met enkel één letter: de eerst letter van je voornaam. In onze editor vind je dan ook alle letters van het alfabet in diverse stijlen zodat je een eigen tasje kunt laten maken.

Linnen tas met eigen fotocollage

Heb je een heleboel leuke foto's en wil je iemand een origineel cadeautje geven? Maak dan je eigen fotocollage op een linnen tasje. Je kunt zelf kiezen hoeveel foto's je wilt uploaden. Als je dat wilt, kun je er ook nog een tekst of naam bij laten drukken.

Linnen tas met zomerse opdruk

Ga je naar het strand en wil je een zomerse tas? Kies dan voor een tas met leuke teksten als 'Beach Bag', 'Summer vibes' of 'Summer time'. Daarmee krijgt je tasje met een zomerse uitstraling.

Linnen tas als originele giftbox voor je vrienden

Ga je met een grote groep mensen een cadeau aan iemand geven? Verpak dan alle cadeaus in zo'n leuke katoenen draagtas. Ontwerp zelf een toffe tas met bijvoorbeeld een naam, foto of leuke tekst. Wij maken jouw tas en bezorgen 'm snel bij je thuis. Pak alle kleine cadeaujes in en je hebt een ontzettend leuke goodiebag.

Katoenen tas met logo als relatiegeschenk

Zoek je nog een leuk cadeau dat je als relatiegeschenk kan weggeven? Wat denk je van een katoenen draagtas met daarop jouw logo of beter nog: een grappig tekst? De tasjes zijn leuk om weg te geven, maar ook om te krijgen. En daarbij is het goed voor het milieu omdat we zo met z'n allen minder plastic tasjes gebruiken.

Canvas draagtasjes als marketingmiddel

De katoenen tasjes zijn ook erg leuk om als marketingmiddel of give away in te zetten voor op beurzen, congressen of evenementen. Misschien zijn er nog sponsors die de tasjes met leuke goodies willen vullen en zo de linnen tas willen omtoveren tot duurzame goodiebag.

Katoenen boodschappentas met "Super Hero" bedrukking als cadeau voor het personeel

Heeft jouw personeel een bijzondere prestatie verricht? Zijn jouw medewerkers voor jou echte superhelden? Verras ze dan met een linnen tas met de tekst SUPER HERO, een leuke afbeelding en hun naam. Dat zullen uw medewerkers zeker waarderen en de kans is groot dat het een begeerlijk collectors item wordt.

Katoenen draagtas zakelijk bestellen

Bestel je meer dan 10 draagtassen in één keer? Neem dan contact met ons op voor een zakelijke offerte. Ook voor zakelijke klanten kunnen wij gewoon maatwerk leveren: dat wil zeggen dat we elk tasje op maat kunnen maken. Elke tasje een andere voornaam? Geen probleem. Elk tasje een ander ontwerp? Geen probleem! Wil jij katoenen draagtassen zakelijk bestellen? Neem dan meteen contact met ons op!