Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Maak je eigen gepersonaliseerde rugzak! Kies de leukste rugzak voor kinderen of volwassenen en voeg een naam en/of foto toe om een uniek, op maat gemaakt cadeau te maken. 

19 Cadeaus

Gepersonaliseerde rugzakken voor volwassenen en kinderen

Of het nu voor school, werk of reizen is, een gepersonaliseerde rugzak is een fantastische manier om je unieke stijl uit te drukken. Rugzakken zijn het beste accessoire als je veel spullen mee moet nemen, voor woon-werkverkeer of reizen. Omdat rugzakken zo'n groot deel uitmaken van je dagelijks leven, moet je er een kiezen die echt past bij jouw persoonlijkheid en behoeften. Bekijk onze gepersonaliseerde rugzakken, elk bedrukt met jouw naam, tekst of foto naar keuze.

De beste gepersonaliseerde rugzakken voor kinderen

Nooit meer hun tas kwijt op school of de crèche! Met hun namen erop, zullen je kleintjes altijd weten welke tas van hen is. Personaliseer de rugzakken van je kinderen met hun naam voor school, logeerpartijtjes en uitstapjes.

Wij bieden verschillende soorten gepersonaliseerde kids rugzakken, zoals:

Gepersonaliseerde rugzakken voor volwassenen

Wie zegt dat rugzakken alleen voor kinderen zijn? Geef je alledaagse accessoire een persoonlijk tintje met onze gepersonaliseerde rugzakken voor volwassenen:

  • Zwarte gepersonaliseerde fotorugzak: Met een dubbele rits, twee zijvakken, extra ruimte voor een waterfles en verstelbare riemen. Kan worden gepersonaliseerd met een foto en een naam.
  • PU leren rugzak: Deze rugzakken zijn gemaakt van eersteklas PU-leder en zijn niet alleen ongelooflijk duurzaam, maar stralen ook elegantie uit. Onze gepersonaliseerde rugzakken zijn perfect gegraveerd met de naam of tekst van je keuze en vertellen zo een uniek verhaal.

Creatieve personalisatie

Laat je creativiteit de vrije loop met onze personalisatie opties. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en je rugzak precies zo laten personaliseren als jij wilt.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde rugzakken?

Kiezen voor een gepersonaliseerde rugzak betekent kiezen voor individualiteit, stijl en functionaliteit. Het is de perfecte mix van mode en functionaliteit die overal de aandacht trekt!

Onze gepersonaliseerde rugzakken zijn meer dan tassen. Ze zijn een toffe weerspiegeling van wie jij bent en vertegenwoordigen je stijl en persoonlijkheid op de meest unieke manier. Waar wacht je nog op? Geef je stijl een boost met onze gepersonaliseerde rugzakken.