Originele Back-to-School cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 50743 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
gsgop 21-03-18

"snelle verwerking en leuke verpakking "

9 van 10
Nicoletteop 21-03-18

"Geweldig bedrijf voor ieder wat wils en geweldig te personaliseren!! Ga zo door! "

10 van 10
Daphneop 21-03-18

"Onwijs snel gemaakt en bezorgd. Mooie kwaliteit en resultaat. Top! "

10 van 10

Back to school spullen

Het is weer bijna zo ver: ‘back-to-school’! Zorg dat je klaar bent voor het nieuwe schooljaar en ontwerp zelf unieke back-to-school spullen met je eigen foto’s en tekst!

Back to school cadeau

Een nieuw schooljaar is toch altijd weer spannend. Andere leerkrachten, een klas hoger of misschien zelfs wel een nieuwe school. Om goed voorbereid te beginnen aan je eerste schooldag biedt YourSurprise de leukste back-to-school cadeaus aan. Wat dacht je van een unieke rugtas, een persoonlijke agenda of een gave schrijfmap. Ontwerp met je eigen naam, foto en/of tekst zelf een tof back-to-school cadeau en maak van elke schooldag een feestje!

Back 2 school

Back 2 school, met de persoonlijke schoolspullen van YourSurprise. Het nieuwe schooljaar begon nog nooit zo leuk, al onze back to school spullen kun je namelijk zelf ontwerpen met je eigen foto en tekst. Van een foto met vrienden tot aan een leuke quote, alles is mogelijk! Dus ga aan de slag en ontwerp zelf een unieke etui, een cool notitieboekje of laat je inspireren door onze back to school tips op de pagina!
+ Lees meer...