Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De leukste cadeaus voor baby's eerste Kerstmis

De leukste cadeautjes voor baby's eerste Kerst

De eerste Kerst met een kleintje erbij, dat is natuurlijk een bijzonder moment! Steeds meer ouders vinden het leuk om daar even bij stil te staan en er wat bijzonders mee te doen. Maar het is natuurlijk ook leuk om elkaar een cadeautje te geven en zo stil te staan bij baby's eerste Kerst. Vier jij dit jaar een eerste Kerst samen met jouw kleintje? Dan vind je deze tips zeker leuk!

Eerste kerstbal met babyfoto

Doorzichtige kerstbal met babyfoto

De laatste jaren zijn deze doorzichtige kerstballen ontzettend populair. Je uploadt de mooiste foto van jullie baby en maakt eenvoudig een mooie kerstbal om in de boom te hangen. In onze online editor vind je diverse leuke designs om de eerste kerstbal helemaal af te maken!
Wil je opa's en oma's ook blij maken? Geef ze dan allemaal zo'n leuke kerstbal met een foto van hun kleinkind. Wij weten zeker dat het de mooiste kerstbal in de boom is!

We plaatsen de foto binnen in de kerstbal en maken 'm dubbelzijdig: de foto is dus zowel aan de voorkant als de achterkant van de bal te zien. De doorzichtige kerstbal is zeer stevig en kan tegen een flink stootje!

Bestel een kerstbalKeramische kerstbal eerste kerst baby

Keramische kerstbal

Je kunt in plaats van een doorzichtige kerstbal ook kiezen voor een mooie keramische kerstbal. Keramiek is een sterk en stijlvol materiaal. Bij de keramische kerstbal drukken we de foto op een aluminium plaatje op de bal. Dit aluminium plaatje is krasvast.
Net als bij de gewone kerstbal kun je kiezen uit leuke designs met de tekst 'Mijn eerste kerst'. Elk design is speciaal gemaakt om 1 mooie babyfoto in te plaatsen.

Bestel een keramische kerstbal


Zwitsal cadeaupakket met kerstrompertje=

Zwitsal cadeaupakket met kerstrompertje

Een ontzettend leuk cadeau voor iemand anders of jezelf zijn de cadeaupakketjes van Zwitsal. In dit pakket zit een Eerste Kerstrompertje, een flesje shampoo en wasgel. Onze rompertjes zijn van biokatoen, duurzaam en verantwoord! Aan elk ontwerp kun je de naam van de baby toevoegen, je maakt dus een echte persoonlijke romper. Op elke romper staat natuurlijk ook de tekst 'Mijn eerste kerst' samen met twee hertjes en een kerstboompje.
Het rompertje is er in de maten 50/56 en 62/68.

Bestel het Zwitsal cadeaupakket met rompertjeCadeautjes voor de eerste kerst

Zwitsal cadeaupakket met Zwitsal kerstbal

Ook ontzettend lief is dit cadeaupakket met twee flesjes Zwitsal en een eerste kerstbal. Je kunt kiezen uit twee leuke designs: een met naam en één met foto en naam. Zoek je nog een leuk cadeau voor iemand die vlak rond de kerstdagen bevallen is van een kleintje? Dan zijn deze twee cadeaupakketjes echte aanraders!

Bestel het Zwitsal cadeaupakket met kerstbal


kerstrompertje

Eerste kerstrompertje

Wil je een eerste kerstrompertje cadeau geven? In onze online editor maak je in een handomdraai zo'n schattig kerstrompertje. Je kunt kiezen uit diverse designs zoals een hertje met de tekst 'Eerste Kerst', 'Santa's little helper', 'Eerste Kerst', 'Baby kerstelf' of 'Who needs Santa? I've got grandma'.
In alle designs is er ruimte om de naam van de baby toe te voegen!

Bestel de eerste kerstromperFoto op aluminium

De mooiste babyfoto op aluminium

Heb je een prachtige foto van de eerste dagen van jullie kindje? Het is zonde om daar niets mee te doen. Laat zo'n mooie foto dan afdrukken en geef dit cadeau aan elkaar. Je kunt de foto laten afdrukken op hoogwaardig aluminium, maar je kunt ook kiezen voor een afdruk op canvas, hout of een collage van fotopanelen.
Wij weten zeker dat de kersverse moeder of vader zo'n prachtige afdruk een ontzettend mooi kerstcadeau vindt!

Ontwerp je eigen aluminium fotopaneel


baby's eerste kerstmutsje

Eerste kerstmutsje

Een super leuk cadeautje is dit schattige kerstmutsje met daarop de naam van de kleine baby. Kies een van de schattige designs met een rendier, een kerstbal, een kerstboom of de tekst 'ho ho ho'. Dit mutsje is ontzettend leuk als je foto's gaat maken van jouw baby, op die manier kun je de memorabele eerste kerst meteen vastleggen!

Het mutje is van superzacht biologisch katoen en one size fits all!

Ontwerp zo'n lief kerstmutsjeKerstslabbetje met foto en naam van de baby

Kerstslabbetje

Knoeien mag deze kerst! Houd de smoking of cocktailjurk van je baby schoon met dit schattige kerstslabbetje. Op het slabbetje kun je de foto en naam van je baby kwijt. Wil je jouw ouders tijdens kerst vertellen dat ze opa of oma worden? Doe dat op een leuke manier door je boodschap en foto van de echo op het slabbetje te laten drukken.

Het slabbetje is van superzacht biologisch katoen en kan gewoon gewassen worden!

Ontwerp een kerstslabbetje


fotocollage op panelen

Collage van fotopanelen

Heb je meerdere mooi foto's van de kleine baby? Of wil je één foto over meerdere panelen laten afdrukken? Dan is deze Instacollage wat je zoekt!
De mooiste babyfoto's laat je afdrukken op stalen panelen van 15x15 of 20x20. Je kunt kiezen uit 4, 6 of 9 stuks. Wij printen jouw mooiste foto in hoge kwaliteit op de panelen. De panelen kun je eenvoudig aan de muur ophangen door middel van magneten met een plakstrip.

Ontwerp je eigen collageDikkie Dik viert kerst met jou

Lekker lezen met Dikkie Dik

Hou je van voorlezen en wil je ook tijdens Kerst voorlezen aan jouw kleintje? Maak er dan een mooi kerstfeest van met Dikkie Dik. De lieve roodharige kater viert dit jaar Kerst met jullie kindje. Jullie kindje wordt gespeeld door de grijze Poes. Samen met Dikkie Dik gaat jouw kleintje kattenkwaad uithalen zoals de kerstboom afbreken en de cadeautjes onder de kerstboom open maken! Het boekje kun je met elke naam personaliseren, op die manier kan elk kind samen met Dikkie Dik de hoofdrol spelen in dit boekje.

Bestel Dikkie Dik viert kerst met jou
Ontdek alle kerstcadeaus>>>