Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

9 Babyshower organiseren en cadeaus

Alle tips en tricks voor een babyshower

Heb jij binnenkort een babyshower van je beste vriendin? Of wil je binnenkort een babyshower organiseren voor je zus? Dan vraag je je natuurlijk een hoop dingen af; wie moet je uitnodigen? Waar is de babyshower? Hoe ga ik om met een babyshower tijdens corona? En wat moet ik geven? In deze blog nemen we je mee met alle ins and outs rondom een babyshower, zodat je helemaal goed voorbereid bent!


Waarom vieren we een babyshower?

Het vieren van een babyshower is niet verplicht, maar toch wordt een babyshower steeds vaker tijdens een zwangerschap gegeven. Het geven van een babyshower is vanuit verschillende andere landen overgewaaid naar België. Sinds een aantal jaar worden babyshowers in België steeds vaker en groter gevierd. Het doel van de babyshower is om de toekomstige moeder in het zonnetje te zetten en het nieuwe kindje te verwelkomen. Een babyshower wordt vaak gevierd bij de eerste zwangerschap, maar kan ook voor de volgende kinderen weer opnieuw gevierd worden.


Wie nodig je uit voor een babyshower?

Wil je in het geheim een babyshower organiseren voor je zus of beste vriendin? Dan is het natuurlijk extra moeilijk om te beslissen wie je moet uitnodigen. Traditioneel worden er alleen vrouwen uitgenodigd op een babyshower, maar je kan natuurlijk ook altijd ook de partners uitnodigen. Normaliter wordt de familie en schoonfamilie uitgenodigd op de babyshower. Denk hierbij aan zussen, ouders, tantes en nichten. Daarnaast kunnen natuurlijk de beste vriendinnen ook niet ontbreken.


Waar vier je een babyshower?

Een babyshower kan je eigenlijk op elke plek vieren die je maar wilt. Denk hierbij goed na over hoe de babyshower er verder uitkomt te zien. Is de babyshower in de zomer? Zoek dan een leuk plekje buiten waar je een tafel mooi kan aankleden maar waar ook schaduw te vinden is. Dit kan een mooie plek zijn in een park, maar ook bij iemand in de achtertuin. Wil je een high tea of een lunch organiseren? Dan kan je ook altijd een reservering bij een restaurant maken. Vaak zijn hier aparte ruimtes of zaaltjes voor waar je de babyshower kan houden. Tip: Zorg voor een plek waar je de toekomstige moeder makkelijk naar toe kan lokken!


Babyshower tijdens corona

Door corona kunnen er veel evenementen niet doorgaan en kan het ook zijn dat je tijdens je babyshower rekening met de huidige maatregelen moet houden. Een veilig alternatief is een online babyshower te organiseren. Lok de toekomstige moeder thuis weg voor bijvoorbeeld een korte wandeling en versier haar woonkamer met leuke decoratie. Zet ondertussen de meeting aan op televisie of beamer, zodat goed te zien is wie er allemaal bij de online babyshower zijn. Zodra de toekomstige moeder vervolgens weer thuis komt, zal ze onwijs verrast worden met jullie corona-proof babyshower! Is er meer ruimte in de maatregelen? Zoek dan een mooie buitenlocatie waar iedereen genoeg afstand kan houden. Tip: Vraag op de uitnodiging of de gasten rekening willen houden met de huidige maatregelen, zo voorkom je dat je dit op de babyshower constant moet herhalen.Cadeautips voor een babyshower

Op een babyshower kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Je wilt de toekomstige moeder met een mooi cadeau verrassen, maar wat is dan leuk? We geven je graag vier originele babyshower cadeau tips om je te inspireren.


rompertjes baby

Rompertjes met tekst

Een cadeautje wat altijd een mooie indruk laat is een rompertje en wat is dan leuker dan je eigen romper versieren? Bedenk een leuke tekst en laat deze op een rompertje bedrukken. Zo weet je zeker dat de toekomstige mama deze romper nog niet heeft!

Bekijk de rompertjes >>

Dove geschenkset

Dove geschenkset om te ontspannen

Tijdens de babyshower zal de toekomstige moeder waarschijnlijk veel cadeautjes ontvangen voor de baby, daarom is het leuk om ook wat voor haarzelf te geven. Ontwerp je eigen Dove geschenkset, zodat ze tijdens haar verlof van een ultiem relax moment kan genieten.

Bekijk de Dove geschenkset >>


babymuts bedrukken

Een babymuts bedrukken

Een babymutsje laten bedrukken is het perfecte cadeautje voor een babyshower. Laat op het mutsje een leuke koosnaam bedrukken als de naam van de baby nog niet bekend is. Hebben de ouders al een thema voor de babykamer bedacht? Dan is het leuk om bij het koosnaampje een leuk ontwerp uit te kiezen, een uil of olifant is een schattige toevoeging.

Bekijk de babymuts >>

kinderbestek nijntje

Een kinderbestekset graveren

Tijdens de babyshower hoef je niet altijd een cadeautje te geven die de ouders gelijk na de geboorte kunnen gebruiken. Hebben de ouders in spe al genoeg kleertjes, knuffels en boekjes? Ga dan voor een cadeautje dat wat later te pas kan komen. Laat een nijntje bestekset graveren die gebruikt kan worden bij de eerste hapjes.

Bekijk de bestekset van nijntje >>


happy horse knuffel

Happy Horse Rabbit Richie knuffel

Heeft je kleine nog wat moeite om te slapen? Leg hem of haar dan eens op bed samen met het konijntje Richie. Het knuffeldoekje is super zacht, de beste knuffels gegarandeerd! De Rabbit Richie knuffel komt in de kleuren wit en grijs en in vier maten, waardoor hij voor elke leeftijd een ideale knuffelbare vriend is.

Bekijk het Rabbit Richie knuffeltje >>