Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De leukste schoolspullen ontwerp je zelf met je eigen naam of foto

Back to school: je eigen agenda, pennendoos en andere schoolspullen

Kun jij niet wachten tot het september is? Of zie jij er juist ontzettend tegen op om weer naar school te moeten? Stiekem snappen we dat wel... want natuurlijk gaat er niets boven de zomervakantie. Heerlijk weer, lekker vrij en dan opeens staat september voor de deur. Met deze leuke schoolspulletjes kun je het zomergevoel nog even vasthouden en steeds genieten van je mooiste zomerfoto's!

Schoolagenda met naam of foto

Je eigen schoolagenda maken

Gaat er niets boven een papieren schoolagenda? Groot gelijk! En wat is er dan leuker dan je eigen agenda met een voorkant naar keuze? In onze editor ontwerp je eenvoudig een mooie schoolagenda met je mooiste foto erop, of je kiest uit een van onze leuke designs die we op voor-en achterkant drukken.

Wat voorbeelden van de leuke designs die je in onze editor vindt:
  • roze met witte balletjes
  • blauw met bloemetjes
  • aquablauw met een citroen en de tekst: If life gives you lemons, make lemonade
  • roze met hartjes
  • roze met een tijger
De schoolagenda kun je maken met een hardcover of een softcover en heeft 1 week verdeeld over 2 pagina's.
Er is ook voldoende ruimte voor cijferlijstjes en roosters.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze designs:

schoolagenda zelf ontwerpen met foto of leuk design

Ontwerp je eigen schoolagenda >>

Notitieboekje met naam of foto

Notitieboekje met je mooiste foto

Je zou denken dat bijna iedereen alles op de computer bijhoudt, maar wij kennen nog genoeg fans die hun notities op papier zetten. En wij snappen dat helemaal. Kun jij niet zonder je papieren 'opschrijfboekje'? Dan word je vast heel blij van een notitieboekje dat je zelf kunt ontwerpen. Upload je mooiste vakantiefoto en kies een leuk design in onze editor, in een handomdraai heb je jouw eigen unieke notitieboekje ontworpen mét je eigen naam erop.

Kies uit leuke designs en ontwerpen zoals een roze kaft met een flamingo, een blauwe kaft met twee katjes, een groene kaft met panters of diverse designs met bladeren en palmbomen.
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze designs:

notitieboekje zelf ontwerpen

Ontwerp je eigen notitieboekje >> >
Rugzak met eigen naam en print

Unieke rugzak

Wil jij dit jaar een unieke rugzak? Maak dan gewoon je eigen rugzak! Je kunt namelijk zelf kiezen wat je op je rugzak laat drukken. Ga je voor de mooiste foto's van jou en je vriendin? Kies je een vakantiefoto waar je stralend op staat of ga je voor foto's van jou en je vrienden? In onze online editor kun je kiezen uit diverse designs en templates om je rugzak te ontwerpen. Zo kun je een fotocollage maken of kiezen voor een leuk printje. Houd je van afwisseling? Bestel dan een extra flap zodat je jouw unieke flap af en toe kunt wisselen!
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze designs:Ontwerp je eigen rugzak >>
Laptopsleeve met naam

Laptopsleeve met je eigen naam

Wil je jouw laptop tijdens de reis naar school beschermen? Dan is een leuke laptophoes natuurlijk onmisbaar. Je kunt met een van onze ontwerpen aan de slag, of helemaal zelf je laptophoes ontwerpen met een eigen design. De laptophoes is er in verschillende maten:
  • small: 34 x 26 cm voor laptops van maximaal 30 x 23 cm
  • medium: 36,5 x 28 cm voor laptops van maximaal 33,5 x 26 cm
  • large: 40 x 30 cm voor laptops van maximaal 38 x 28 cm

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze designs:

de leukste laptopsleeves met je eigen naam

Ontwerp je eigen laptopsleeve >> >

Schrijfmap met naam

Je eigen schrijfmap

Heb jij aan een notitieboekje niet voldoende, maar wil jij graag gewoon je aantekeningen op een a4 maken? Stop je a4 notitieblok dan in zo'n handig schrijfmap. Op die manier heb je geen oren aan je pagina's en blijven je aantekeningen netjes. De leukste schrijfmap is natuurlijk eentje die je zelf ontworpen hebt. Bestel je de schrijfmap bij ons, dan krijg je er meteen een notitieblok op het juiste formaat bij. Steek je lievelingspen in de lus en you're good to go (to school)!
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze designs:

ontwerp je eigen schrijfmap

Ontwerp je eigen schrijfmap >> >
Gymtas met je eigen naam

Gymtas met naam

Deze gymtas is niet alleen erg handig, hij is ook erg leuk! We hebben verschillende designs in onze editor die je kunt personaliseren met je eigen naam of foto. Wij weten zeker dat er genoeg leuke ontwerpen bij zitten voor jongens én meisjes! Wat dacht je van een stoere vleermuis, een dinosaurus, een ster of verschillende designs met unicorns? Maar je vindt er ook leuke designs zoals een schattige regenboog met wolkje, een vosje, een pandabeertje, een walvisje of hartjes.

Bij alle designs is er ruimte om de naam van jouw kind toe te voegen. Wil je een foto toevoegen? Dat kan ook. Er zijn diverse designs die ruimte hebben voor zowel een naam als een foto. Je kunt dus ook de leukste vakantiefoto van je kind uploaden en op de tas laten zetten. Op die manier kan hij of zij altijd even terugdenken aan die leuke zomervakantie.
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze designs:

gymtassen met eigen naam

Ontwerp je eigen gymtas >> >

Alles voor de lunch

Voor de scholieren die op school hun lunchpauze doorbrengen hebben we leuke lunchboxen, snackboxen, bekers en waterflessen. Met behulp van onze leuke designs in de online editor kun je eenvoudig een broodtrommel naar smaak maken. Of je dus nu iets wilt maken voor een jongen of een meisje, in onze editor vind je zeker een leuk design. Voeg de naam van jouw kind toe en je hebt een unieke, persoonlijke broodtrommel. Ook de bekers en waterflessen kun je op die manier eenvoudig personaliseren. Hierdoor is het ook altijd duidelijk welke broodtrommel en beker van jouw kind zijn! Wist je dat veel kinderen het ontzettend leuk vinden om hun eigen naam op hun broodtrommel of beker te zien en te lezen?

Pennendoosje

Super leuk en old skool, deze pennendoosjes. Heb jij een paar pennen of potloden die je altijd mee wil nemen naar school? Bewaar ze dan in je eigen pennenblikje. In onze editor vind je diverse leuke illustraties om het pennendoosje helemaal naar je eigen smaak te ontwerpen. Voeg je naam toe of upload een leuke foto en klaar is Kees... of Tomas of Anna natuurlijk!

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze designs:

ontwerp je eigen pennendoosje

Ontwerp je eigen pennendoosje >> >Nog niet de schoolspullen gevonden die je zoekt? Bekijk dan al onze schoolspullen >> >