Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

Binnen blijven

Binnenblijf-tips: Zo kom je de dagen goed door.

We maken er allemaal maar het beste van in deze gekke tijd. Er zijn flink wat maatregelen getroffen, een daarvan is dat we nu zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Maar hoe kom je de dagen door? En hoe kun je jouw vrienden (die zich dood vervelen of juist ontzettend druk zijn) nu steunen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Want het beste is om er met z'n allen iets gezelligs van te maken, toch?

Thee en chocoladeTover een woonkamer om tot een ware thuisbioscoop!

Er zijn zoveel leuke series en films (voor jong en oud) te vinden op Netflix. Ken jij iemand die een hele dag thuis heeft gewerkt (met misschien wel een aantal kinderen om zich heen) of juist ontzettend hard moet werken buitenshuis door wat er nu gaande is? Dan heeft hij/zij gewoon even een lange bankhang-avond verdient met een goede film en veel thee en nog meer chocolade! Met een gepersonaliseerde mok of theekop en een grote reep Tony weten wij zeker dat dit een grote verrassing gaat worden!


Serveerplank

Ga uitgebereid (voor jezelf) koken

Want ja... Daar is nu opeens veel meer tijd voor. Ga daarom op zoek naar je inner sterrenchef! Nu je bijvoorbeeld niet meer een uur hoeft te reizen voor je werk, kun je echt wel wat ingewikkelds maken of een bepaalde ovenschotel die al heel lang op je to do lijstje staat. Wil je jezelf of iemand aanmoedigen om de kok in zichzelf naar boven te halen, kijk dan eens bij onze schorten assortiment. Wanneer je even geen zin hebt om te koken kun je nog best een maaltijd afhalen (altijd goed om restaurants te sponsoren in deze tijd).

Mis je op de vrijdagmiddag een vrijmibo die je normaal altijd had met vrienden of collega's? Zorg voor een heerlijke borrelplank met kaas, worst en andere lekkernijen, serveer het op een van onze houten planken en bel je vrienden op. Er zijn op dit moment genoeg leuke apps waar je met meerdere personen kunt videobellen! Heb je toch het gevoel dat je er even 'uit' bent om gezellig bij te kletsen. Voordeel: die plank met al het lekkers is voor jou HELEMAAL alleen. mmmmm


Zorg voor een grote lente schoonmaak en verras iemand met een mooi cadeau!

Ook daar is nu opeens tijd voor over. Ga samen aan de slag met een grote schoonmaak. Even lekker alle kamers uitzoeken, opruimen en daarna eens flink de stofzuiger er doorheen halen. Het is daarna heerlijk om eens wat accessoires te veranderen in huis. Op onze website vind je heel veel tips voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. En zeg nou zelf.. iemand verrassen met een kussen of een gezellige kaars, is toch mega leuk om te doen?


Fotoboek


Stel eindelijk dat fotoboek samen

Nu kun je ook de tijd nemen om fotoboeken te maken. Een klusje dat je waarschijnlijk al even hebt uitgesteld. Wil je het op een snelle, maar originele manier doen of lijkt het je leuk om een opa, oma of een lieve vriendin te verrassen? Klik dan hier, want binnen no time stel je een geweldig fotoboek samen. Daarna is het ook nog eens leuk om samen door te kijken met een goed glas wijn!


T-shirt

Beweeg eens flink in de huiskamer via facetime

Thuiswerken, bankhangen, slapen en af en toe spelen met kinderen. Ja, je wordt er niet fitter van. Sportscholen zijn dicht, dus wees creatief en volg thuis sportlessen via YouTube. Natuurlijk begrijpen wij dat het lastig is om jezelf te blijven motiveren en dat het daarom altijd hielp om samen met een vriend of vriendin te gaan sporten! Mis jij je sportmaatje in deze tijd? Verras hem/haar met een toffe waterfles en wie weet werkt dat motiverd! (Tip: sporten kan ook via facetime of skype, probeer maar eens uit).


Bordspellen
Speel samen met je partner of gezin bordspelletjes

Ben je niet alleen thuis? Dan is het misschien gezellig om eens ouderwets bordspelletjes te spelen met elkaar. Zet wat lekkers op tafel en speel ganzenbord, een potje schaak of een tof familiespel. Bij Your Surprise kun je je eigen bordspel bedrukken met een foto! Dit kun je als kleine verrassing geven aan je partner of kinderen. Wij verzekeren dat het een gezellige boel gaat worden met elkaar! (En niet vals spelen he?! Wees lief voor elkaar).


Knutselen

Met de kinderen knutselen en mooie kaarten schrijven voor mensen die nu in deze tijd wat extra steun verdienen.

Er zijn genoeg mensen die wel wat lieve woorden, tekeningen of een mooi knutselwerk verdienen in deze tijd. Is het op dit moment een chaos met knutselspullen in huis? Ga eerst eens samen met je kinderen de boel uitzoeken en sorteren in mooie bewaarblikken. Daarna kun je op Pinterest ontzettend veel leuke knutseltips opzoeken om samen prachtige creaties te maken. Denk aan een geluksdoosje, een mooie verf tekening of vogelhuisjes van lege melkpakken. Pak het mooi in en schrijf een kaartje met lieve woorden. Vind je het leuk om een kaart te maken met een foto? Bestel het eerst via de webshop, laat het bezorgen bij jou thuis en stop het vervolgens bij je knutsel creatie. Iedereen die zo'n mooi pakketje ontvangt gaat enorm verrast zijn, dat weten wij zeker!

Bekijk alle cadeaus >>