Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

Cadeautjes inpakken

5 tips voor het inpakken van een cadeautje

Als we een cadeau kopen voor een speciale gelegenheid, denken we vaak niet na over hoe we het willen inpakken. Maar het inpakken is minstens zo belangrijk, want juist de feestelijke verpakking zorgt ervoor dat cadeautjes krijgen zo ontzettend leuk is.
Stel je de blijdschap eens voor op de gezichten van degene die je verrast. Er zijn natuurlijk vele manieren om jouw cadeautje nog specialer in te pakken. Lees hieronder onze 5 tips voor het inpakken van een cadeau.


Tip 1: begin met leuk inpakpapier

Ben je zelf niet zo handig met het inpakken van cadeaus en zitten de linten en versieringen vaak overal behalve op de verrassing? Kies dan eens voor uniek gepersonaliseerd inpakpapier. Ontwerp dit bijzondere cadeaupapier met een foto en een van onze mooie designs. Super handig want op deze manier hoef je geen gebruik meer te maken van cadeaulabels.
Extra tip: wanneer je een cadeau hebt met lastig vormen is het natuurlijk best moeilijk om dit netjes in te pakken. In dit geval kun je het cadeau in een kartonnen doos stoppen, zodat het veel makkelijker is om het in te pakken.
Ontwerp je eigen cadeaupapier met foto >>>

Tip 2: originele extraatjes

Het kiezen van een kaart is al een opgave op zich. Wat zet je erop? Is het leuker om het zelf te schrijven of juist persoonlijker door een handgeschreven bericht? Wat dacht je ervan om het cadeau nog een extra touch te geven. Er zijn tenslotte een hoop verschillende manieren om een cadeau geven nog leuker te maken. Ontwerp bijvoorbeeld een retro en voeg deze toe door middel van een touwtje omheen te binden. Als je liever meerdere retro wilt afdrukken kun je deze ook gebruiken als geschenkverpakking en het bij de rest van de cadeaus toe te voegen. Iedereen krijgt een lach op zijn gezicht van mooie herinneringen.
Maak nu jouw eigen retro>>>

Tip 3: vergeet het kaartje niet!

Een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken bij een cadeau. Op deze manier kun je diegene laten weten waarom je hem of haar wilde verrassen of wat diegene voor jou betekent. Je moet het gevoel wat een handgeschreven kaart brengt niet onderschatten. Niet alleen de woorden zijn belangrijk maar ook de manier waarop deze gebracht worden. Als je dan al zoveel moeite in het inpakken van de verrassing hebt gestoken, waarom dan ook niet diezelfde hoeveel besteden aan het schrijven van een lieve boodschap?
Extra tip: kies eens voor een mooi ontwerp met een mooie foto van een herinnering van jullie samen. Iets wat jullie vriendschap of relatie in een foto kan uitleggen.
Personaliseer jouw kaart >>>

Tip 4: gebruik je fantasie!

Iemand verrassen is altijd leuk om te doen. Laat daarom eens je fantasie de vrije loop. Een cadeau inpakken hoeft niet altijd met inpakpapier maar zelfs met alledaagse voorwerpen die je stiekem nog ergens ongebruikt hebt liggen. Denk daarbij eens aan een bepaalde stof die perfect zou zijn als cadeaupapier.
Je zou het cadeau ook in kunnen pakken met een door jouw net gelezen krant. Maak het cadeau dan nog wel af met originele decoraties. Er zullen vast nog knopen, linten en andere kleine voorwerpen in huis liggen die je niet meer gebruikt. Wij weten zeker dat je er iets unieks van kan maken.

Tip 5: neem de tijd

Als je jouw verrassing inpakt is er de tijd voor nemen essentieel. Zo laat je jouw cadeau het er allermooiste uitzien. Dus haast je niet!

Andere handige tips om een ​​cadeau perfect in te pakken

Als je toch nog wat twijfels hebt over hoe je het perfecte cadeau inpakt hebben wij nog een aantal tips.

  1. Verwijder de prijs: deze stap lijkt voor de hand liggend maar geloof ons, dit gebeurt nog best vaak. Het zou toch zonde zijn al je cadeau in de uitverkoop was en dit nog in grote letters op de verpakking staat. Deze situatie wil je graag vermijden.
  2. Gebruik niet te veel plakband: er zijn nog veel andere manieren om het pakket bij elkaar te houden zonder gebruik te maken van te veel plakband of lijm. Het gebruik van te veel van de een of het andere zorgt ervoor dat de looks van je cadeau niet meer helemaal zijn zoals je voor ogen had.
  3. Meet het papier: bij het inpakken van je cadeau moet je ervoor zorgen dat je de juiste hoeveel papier gebruikt. Gebruik je teveel dan kan dat zorgen voor een ophoping van papier aan de zijkanten. En bij te weinig…. Ja dat kun je zelf natuurlijk wel invullen. Zo kun je de lengte van het cadeaupapier meten met een liniaal zodat je nooit teveel papier hebt.


Bekijk onze foto cadeaus>>>