Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

cadeaus handen wassen

5 Cadeaus om vaker je handen te wassen

Heb je weleens van Internationale Handenwasdag gehoord? De 'Internationale Handenwasdag' (Global Handwashing Day / Wereld Handenwasdag) is een initiatief van onder andere UNICEF en wordt jaarlijks op 15 oktober gehouden. In deze blog laten we je onze zeeppompjes en handcrèmes zien, zodat jij goed bent voorbereid op deze bijzondere dag in het jaar.


Wat wordt er georganiseerd op Internationale Handenwasdag?

Internationale Handenwasdag bestaat al sinds 2008! Deze dag wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor het belang van handen wassen met zeep als middel om de verspreiding van ziektes en virussen tegen te gaan. Dat konden we vorig jaar bijvoorbeeld wel goed gebruiken. Daarom was in 2020 het thema "Handhygiëne voor iedereen". Het thema verandert ieder jaar, zo was het thema in 2013 “the power in your hands” - volgens UNICEF heeft iedereen de macht om de wereld gezonder te maken door middel van handen wassen.


Hoe zorg je goed voor je handen?

In 2020 werd er een speciale campagne opgericht om te focussen op de manier van handen wassen. Zolang je minstens twintig minuten je handen waste en alle oppervlaktes met sop masseerde, was je al goed bezig. Handen wassen is voor iedereen belangrijk, ook voor de kinderen, daarom werd er door K3 een liedje geschreven om de handen te wassen. Maar extra je handen wassen, zorgt er ook voor dat je handen wat sneller geïrriteerd raken. Om dat tegen te gaan, geven we je onder andere onze favoriete handcrèmes met unieke personalisatie.


5 Cadeaus die handen wassen stimuleren


The Gift Label handzeep met naam

The Gift Label handzeep met naam

Een mooie handlotion tilt elke badkamer en keuken naar een hoger niveau. Deze handlotion van The Gift Label kun je voorzien van een eigen tekst of naam waardoor je er een super leuk persoonlijk cadeautje van kunt maken. Het product is zacht voor de handen en ruikt heerlijk naar kumquat & bourbon vanille. Je kunt de waterbestendige sticker op de 100% gerecyclede fles met een naam of tekst personaliseren. In onze editor kies je in een handomdraai een mooi ontwerp. Wij drukken jouw ontwerp haarscherp en in de allermooiste kleuren. Zo maak jij snel en gemakkelijk het ideale cadeau voor de Internationale Handenwasdag!

Personaliseer The Gift Label handzeep >>>
Gepersonaliseerde handlotion van The Gift Label

Gepersonaliseerde handlotion van The Gift Label

Wist je dat we ook een bijpassende handlotion hebben in de geuren kumquat & bourbon vanille? Zo kan je een superleuk cadeautje maken. Ook op dit pompje kun je de waterbestendige sticker laten personaliseren met geweldige ontwerpen zoals bloemen illustraties, dierenprints of line art. Verras bijvoorbeeld een vriendin die een housewarming geeft met deze leuke handwash voorzien van haar naam! Maar je kunt deze handzeep ook cadeau geven aan een collega die net een nieuw huis heeft gekocht of aan je partner omdat jullie gaan samenwonen.

Ontwerp een etiket voor de handlotion van The Gift Label >>>

verzorgingspakket the gift label

Een uniek verzorgingspakket van The Gift Label

Ben je op zoek naar een cadeau voor de liefste moeder van de hele wereld? Of is je vriendin een kersverse mama en verdient ze een relaxmomentje? Dan is deze beauty giftbox echt perfect! Jouw giftbox met persoonlijke flesjes bevat een douchegel en een handzeep (beide 250 ml). De producten ruiken heerlijk naar mandarijn & muskus en jij ontwerpt de etiketten op de flesjes helemaal zelf! Wie ga jij verrassen met dit unieke verzorgingspakket?

Ontwerp een uniek verzorgingspakket van The Gift Label >>>
handlotion met tekst en foto

Onze handlotion met tekst en foto

Blijf jij goed voor je handen zorgen? Met deze bijzondere handlotion in de geurlijn Sugar and Sunshine brengt jij het zonnetje mee naar huis. De handlotion ruikt heerlijk naar kumquat & bourbon vanille en is zacht voor de handen. Ook deze handlotion fles kan je gemakkelijk een unieke uitstraling geven. In onze editor kun je kiezen voor hele leuke ontwerpen. Bij dit cadeau zijn er hele andere ontwerpen beschikbaar dan bij de handlotion van The Gift Label. Ga bijvoorbeeld voor meer foto’s, een foto in een hartje of unieke vormen met foto’s.

Personaliseer een handlotion met tekst en foto >>>

verzorgingspakket met douchegel en handzeep

Een YourSurprise-verzorgingspakket met douchegel en handzeep

Een cadeaupakket voor iedereen in de heerlijke herfst geuren is een perfecte douchegel en handzeep voor komend najaar. Jouw giftbox met persoonlijke flesjes bevat een douchegel en een handzeep (beide 250 ml). De producten ruiken heerlijk naar ceder & dennennaalden. Alsof je in het bos loopt, het is een geweldige sfeerbeleving. Jij ontwerpt de etiketten op de flesjes namelijk helemaal zelf en daarmee heb jij een super persoonlijke verrassing. Er zijn foto designs, maar ook designs met illustraties van de zon of bloemen. Wie verdient dit bijzondere verzorgingspakket als cadeau?

Ontwerp een verzorgingspakket met bijzondere uitstraling >>>

Hoe zorg jij elk seizoen voor je handen? En hoe lang was jij de handen elke wasbeurt?