Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Koffie drinken brengt mensen bij elkaar. Een kopje ‘s ochtends om wakker te worden, rond een uur of drie als de kinderen uit school zijn, ‘s avonds na het eten, of een fijne to go mok voor onderweg naar school of tijdens een wandeling over het strand. Er zijn koffieliefhebbers die je alles over koffie kunnen vertellen, die alle feitjes weten en jou het beste bakje koffie kunnen aanraden, maar hoe verras je die mensen? Hoe verras je koffieliefhebbers met leuke cadeaus die te maken hebben met koffie, die net een stapje verder gaan? Daar hebben wij 9 tips voor die we graag met je delen.

9 Cadeautips voor elke koffieliefhebber

Een gepersonaliseerde koffiemok

Niks is leuker dan je favoriete kopje koffie drinken dan uit een mok met je eigen naam of foto erop. Geen geruzie om een favoriete koffiemok, de koffieliefhebber heeft zijn of haar eigen speciale mok om uit te drinken. Zo hoef je ‘s ochtends niet lang te zoeken en kan je snel van een kop koffie genieten.

Jij ontwerpt een mok namelijk helemaal zelf met de naam van je favoriete koffieleut en een lieve foto. Jouw unieke ontwerp maakt de mok een feestje om naar te kijken. De Moederdag mok is gemaakt van de allerbeste kwaliteit glanzend keramiek en is vaatwasserbestendig, wel zo handig. Jij hoeft alleen een foto en/of naam toe te voegen aan een van de speciale designs. Welke koffieliefhebber ga jij verrassen?

XXL Mok

XXL Mok

Mok met foto

Mok met foto

Mok - Hart

Mok - Hart

Espresso Mok

Espresso Mok

Een verrassende Magic Mok

Deze bedrukte mok met jouw ontwerp is pas echt een verrassing, want hij heeft een magisch effect. Wanneer je de magic mok namelijk vult met warme drank, verandert het uiterlijk van de mok. Afgekoeld is de mok dus helemaal zwart, maar hoe warmer hij wordt, hoe beter je jouw gepersonaliseerde ontwerp kan zien. Dat is toch gaaf?

Jij hoeft alleen je favoriete foto toe te voegen aan een van de speciale designs. Of je laat je creativiteit de vrije loop en upload jouw eigen ontwerp. Wij drukken jouw creatie vervolgens haarscherp en in de mooiste kleuren op de mok. Wie verdient deze ultieme verrassing?

Latte Macchiato glazen met eigen naam

Koffie drinken kan in principe vanuit elke mok en beker, maar het is toch veel leuker om voor een speciale koffie ook een speciale mok te hebben? Verras daarom de latte macchiato liefhebbers met een eigen glas. Gun jouw favoriete koffieliefhebber met een speciaal koffiemoment met dit unieke koffieglas. Daar gaan de lekkerste latte macchiato’s in vanwege de gave personalisatie.

Voor het mooiste koffieglas hoef je alleen maar uit een van de prachtige designs te kiezen en hier een naam of tekst naar keuze aan toe te voegen. Daarna gaan wij voor je aan de slag. Jouw tekst komt namelijk onuitwisbaar op het glas gegraveerd. Zo blijft het een herinnering voor altijd! En behalve latte macchiato kun je er natuurlijk ook een lekker theetje, warme chocolademelk of een speciale koffie als Irish Coffee uit drinken.

Magische Mok

Magische Mok

Koffiemok

Koffiemok

Cappuccino Kopjes

Cappuccino Kopjes

Latte Macchiato Glas

Latte Macchiato Glas

Toblerone chocolade voor bij de koffie

Iets lekkers bij de koffie is toch ook belangrijk? Een speculaasje, een wafeltje, een kletskop, of een lekker stukje chocolade. Toblerone is vanwege de combinatie van chocolade, honing en amandel nougat een perfect lekkernijtje voor bij de koffie. Jij maakt dit cadeautje nóg leuker door de wikkel van de reep te personaliseren.

De wikkel heeft het klassieke Toblerone ontwerp, maar hier geef jij heel eenvoudig je eigen twist aan. Je voegt alleen een naam van de koffieliefhebber, zijn of haar mooiste foto en/of een tekst naar keuze toe in de editor. Wij doen de rest!

Bescherm je tafel met gepersonaliseerde onderzetters

Een fijn koffiemoment bestaat vaak uit gezelligheid met leuke verhalen en veel gelach. Dan komt het wel eens voor dat een koffiemok omvalt of dat de koffie over de randjes klotst. Dat is natuurlijk geen probleem met gepersonaliseerde onderzetters, waar je gemakkelijk je tafels mee beschermt. Er zijn twee soorten onderzetters in ons assortiment: houten en leren onderzetters. De houten onderzetters komen als vierkante, zeshoekige en hartvormige stijlen en de leren onderzetters in bruin en zwart leer.

Het is heel makkelijk om zelf een unieke set onderzetters te maken. Je voegt alleen je favoriete foto en/of tekst naar keuze toe aan een van de designs. Of wees creatief en upload je eigen ontwerp. Wij drukken je creatie haarscherp en full colour op de zetters. Maak nu jouw originele set!

Koektrommels voor alle koekjes

Houd jouw koffieliefhebber meer van de koekjes bij de koffie dan chocolade? Dan is het een gepersonaliseerde koektrommel een leuk idee. Er zijn twee verschillende bewaarblikken die je als koektrommel kunt gebruiken: een rechthoekige en een hartvormige. Van elk van deze bewaarblikken zijn ook speciale edities zoals een voor Moederdag, Valentijnsdag, voor een communie en voor Kerst.

Jij kunt het bewaarblik extra bijzonder maken door een speciaal ontwerp aan het product toe te voegen. In de handige editor voeg jij gemakkelijk een foto en of naam toe zodat je het product helemaal kan personaliseren. Hoe leuk is het om een bewaarblik als koektrommel te geven met een foto die de koffieliefhebber herinnert aan een heel leuk moment.

Spice it up met likeur in de koffie

Koffie hoeft natuurlijk niet alleen zwart of met melk of suiker te zijn. De een houdt van amandelmelk, de ander van een schuimlaagje of zelfs een lepel slagroom in de koffie. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan: een likeur in de koffie. Zeker in de winter is een koffielikeur lekker, het warmt je helemaal van binnenuit op, maar ook op vakantie is het zeker niet verkeerd. Daar kan je helemaal genieten van jouw speciale koffie.

Licor 43 en Baileys zijn allebei goede opties voor een speciale koffie. In ons assortiment verkopen wij beide likeuren in een speciale bedrukte kist. Dat maakt deze verrassing heel speciaal!Zelf een bedrukte houten kist ontwerpen is echt heel makkelijk. Voeg je favoriete foto, naam en/of tekst toe in de editor. Wil je fles drank met alcohol cadeau geven, dan moet je wettelijk 18 jaar of ouder zijn. Bij het bestellen en ontwerpen van je eigen cadeau vragen we dan ook naar je geboortedatum.

Thermosbeker voor onderweg

Weet je nog die koffie to go waar we het in het begin over hadden? Als je regelmatig koffie to go haalt bij een gaaf tentje, zijn het meestal wegwerpbekers. Jij kan het milieu een handje helpen door voor een handige thermosbeker te gaan. Dus verras daarom de koffieleut in jouw leven met deze thermosbeker.

De persoonlijke thermosbeker is gemaakt van supersterk hoogwaardig aluminium. De beker is afgewerkt met een fijn drinksysteem en groot handvat voor extra grip. Zelf een super toffe thermosbeker maken is heel makkelijk. Je voegt alleen jouw foto en/of tekst naar keuze toe aan een van de vrolijke designs. Of laat je creativiteit de vrije loop en upload je eigen ontwerp. Wij drukken jouw creatie haarscherp en in de mooiste kleuren op de beker. Maak nu jouw unieke exemplaar >>>

Nu is het natuurlijk de vraag, ga jij voor zwart, met suiker en/of melk of ga jij voor een ijskoffie met een lekkere siroop? Er zijn zoveel heerlijke soorten koffie, je krijgt er nooit genoeg van. Met wie zou jij graag een kopje koffie drinken?

Thermosbeker

Thermosbeker

Bailey's Irish Cream

Bailey's Irish Cream

Onderzetters

Onderzetters

Blog

Blog