Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

Kerstcadeautjes onder de €20

De 12 leukste cadeautips voor je vriendje

Cadeautje nodig voor een vriendin? Nailed it! Een leuk presentje kopen voor een vrouw is (bijna altijd) easy-peasy! Maar voor een jongen blijft het vinden van het perfecte cadeautje toch altijd weer een uitdaging. Zeker als de jongen in kwestie jouw lover is, die toch zeker een bijzonder cadeau verdient! Met deze 6 leuke ideeën en 12 cadeautips voor elk budget helpen we je graag op weg!

Idee 1. Sokken met een foto van jullie samen

Sokken?! Ja écht, sokken! Maar dan natuurlijk wel een super grappige variant, met foto van jullie samen! Jongens houden van praktische cadeaus, iets dat hij daadwerkelijk zal gebruiken. Sokken draagt hij sowieso elke dag en wanneer ze zijn voorzien van een foto van zijn meisje wordt het dragen ervan nog nét iets leuker.

Idee 2. Zeg het met chocolade

De liefde van de man gaat door de maag. Met een uniek cadeau dat ook nog eens lekker is, maak je hem zeker blij! Is jouw lover een echte zoetekauw? Verras hem dan met een liefdesreep van Tony´s Chocolony, een XXL Toblerone of een mega Milka reep.

Idee 3. Geef een cadeau voor zijn hobby

Laat zien dat je hem speciaal vindt door een mooi cadeau te geven dat hij kan gebruiken voor zijn hobby. Is jouw lover een fanatiek hardloper? Of gaat hij graag naar de sportschool? Geef hem dan een gepersonaliseerde waterfles cadeau. Staat jouw vriendje graag in de keuken of achter de barbecue? Dan is een schort met zijn naam natuurlijk super leuk om te geven.

Idee 4. Plannen voor jullie toekomst

Is jouw grote liefde dol op avontuur? Dan is het ¨Bucketlist boek voor koppels¨ echt een top cadeau! Het boek bevat 250 romantische, grappige en speciale opdrachten die je als stel gedaan moet hebben. Bovendien is plannen maken voor jullie toekomst een van de mooiste cadeaus om aan hem te geven.

Idee 5. Versier zijn kamer met jouw foto´s

Is jouw vriendje een echte lachebek en dol op grapjes? Verras hem dan met een kamer vol leuke, grappige items met foto´s! Versier zijn kamer met de leukste retro foto's van jullie samen. Fleur zijn bureau op met een leuke muismat en maak het feest compleet met een bedrukte mok.

Idee 6. Zorg dat hij altijd aan je denkt

Jij bent zijn vriendinnetje en daar is hij trots op. Een cadeau dat hij altijd bij zich kan dragen en dat hem aan jou herinnert is daarom super speciaal. Verras hem met een leuke sleutelhanger met mooiste foto van jullie samen.

De leukste cadeaus op een rijtjeBekijk alle Valentijnscadeaus>