Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zit het schooljaar zit er bijna op en ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor de allerliefste juf of meester? Of is de juf jarig? Er zijn verschillende momenten denkbaar waarop je de leerkracht van jouw kind een bedankje of attentie wilt sturen of geven. Leuk om even te laten weten dat je hem of haar zo waardeert voor het dagelijks, vol enthousiasme, voor de klas staan!

Iets lekkers

Met snoep of chocolade maak je vrijwel iedereen gelukkig! Ken je de juf of meester niet zo heel goed, dan zit je met een smakelijk cadeau altijd goed. Het is natuurlijk superleuk om de juf of meester te verblijden met een gepersonaliseerd snoepcadeau. Bijvoorbeeld een chocoladekaart met een leuke foto van het jaarlijkse schoolreisje. Een snoeppot voor in de lerarenkamer of een persoonlijke Verkade giftbox is natuurlijk ook een superleuk cadeau!

Hobby's of interesses

Ken je de meester iets of juf beter? Dan weet je wellicht wel wat hij of zij graag doet in zijn/haar vrije tijd. Zo kan de juf een enorme fan zijn van een bekende band en is de meester wellicht wel heel goed in pianospelen. Met een cadeau dat aansluit op de hobby's of interesses van de meester of juf scoor je altijd punten. Is meester Frank gek op zwemmen? Geef hem dan een mooie handdoek voorzien van zijn naam en als extraatje een linnen tas om al zijn spullen in mee te nemen. Is juf Inge helemaal verknocht zijn aan puzzelen? Verras haar dan met een puzzel met jullie klassenfoto. Of is er een juf of meester een verzamelaar van unieke sneeuwbollen? Ontwerp dan een gepersonaliseerde klassen sneeuwbol!

Chocolade kaart

Chocolade kaart

Strandlaken

Strandlaken

Tony's Chocolonely Reep

Tony's Chocolonely Reep

Foto puzzel

Foto puzzel

Een cadeau voor volgend schooljaar

Misschien blijft jouw kind nog een jaartje bij deze juf in de klas, of krijgt hij of zij juist een andere meester. Een cadeau waar de juf of meester volgend schooljaar iets aan heeft is enorm leuk om te geven. Bijvoorbeeld een notitieboekje met een leuke foto, een schrijfmap met naam, een drinkfles met een tof design of zijn/haar eigen theeglas!

Een grappig cadeau

Namens de hele klas iets hilarisch doen? Maak een "Wie is het?" spel met de pasfoto's van alle kinderen uit de klas. Leuk om op de laatste dag als juf tegen de klas te spelen, maar ook zeker om zelf te hebben. Een supergave herinnering aan een fantastisch jaar met, natuurlijk, de leukste klas! Geen tijd om zelf een spel te knutselen? Je kan ook een spel laten bedrukken met een leuke foto van de hele klas; zo kan de juf tijdens haar vakantie een leuk spelletje spelen terwijl ze terugblikt op een mooi schooljaar.

Namens alle ouders

Het is natuurlijk ook leuk om namens alle ouders een mooi geschenk te kopen voor de meester of juf. Een voorstel hiervoor is met de handige ouder-appgroepen, die veel klassen hebben, zo gedaan. Door allemaal een klein bedrag in te leggen, kun je al snel een iets duurder cadeau kopen waar de leerkracht écht iets aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een leuke reiskoffer voor de zomervakantie, met de klassenfoto erop!

Waterfles

Waterfles

Theeglas

Theeglas

Magische Mok

Magische Mok

Laptop sleeve

Laptop sleeve

Bordspellen

Bordspellen

Schaakbord

Schaakbord

Wandklok

Wandklok

Blog

Blog