Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera er is een baby geboren! Natuurlijk wil je meteen op kraamvisite, maar eerst nog even een leuk cadeautje kopen. Wil je écht iets leuks en bijzonders geven? Kies dan voor een cadeautje met daarop de naam van de pasgeboren baby. Je hebt dan een speciaal cadeautje waar je de ouders waarschijnlijk echt mee zult verrassen. Wij maken het cadeau supersnel speciaal voor jou zodat je het op tijd in huis hebt voor je kraambezoek, het enige wat jij hoeft te doen is de naam van de pasgboren baby toe te voegen aan het product. Hieronder zie je de leukste cadeautjes die je allemaal kunt voorzien van de naam van de nieuwe baby. Voor veel cadeaus geldt: voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. In drukke periodes en feestdagen kan het wat langer duren.

Lekker badderen met het kleintje

Oh wat is samen badderen toch heerlijk fijn. Te vaak en te lang in bad is niet goed voor een klein baby'tje, maar juist daarom is het fijn om er een mooi ritueel omheen te maken. Veel kersverse ouders maak je dan ook blij met heerlijke babycadeautjes die ze kunnen gebruiken in de badkamer, zoals de cadeautjes hieronder.

Zwitsal cadeausets

Alle moeders zijn er gek op: Zwitsal! Verras de kersverse ouders dus met een leuke Zwitsal cadeauset. Je kunt kiezen uit een pakket met Betsy Beer, een rompertje, een slabbetje, een mutsje en nog heel veel meer. Je kunt ook een speciale Zwitsal-fles laten maken met de naam en geboortedatum van de baby erop.

Zachtjes afdrogen

Spetteren mag! Na het badderen deppen de ouders de baby droog met deze schattige en superzachte badcape. De badcape is van 100% katoen (badstof). Op de capuchon kun je de naam van de baby laten borduren.

De leukste baby-accessoires

Babyspulletjes kun je niet genoeg hebben, want de rompertjes en doekjes vliegen erdoorheen. Elke ouder maak je dan ook blij met deze handige én lieve cadeautjes. Geef je namens een grote groep mensen een kraamcadeau? Bijvoorbeeld namens alle collega's, namens een heel team of alle tantes en ooms? Combineer deze baby-artikelen dan met elkaar tot één grote giftset!

Babydeken

Babydeken

Babymutsje

Babymutsje

Baby Spenen

Baby Spenen

Eerste Moederdag Romper

Eerste Moederdag Romper

Superzachte babydeken

Met deze babydeken wil je meteen het liefste zelf knuffelen als je voelt hoe zacht hij is. Verras de ouders met een leuke babydeken met de naam van hun kindje erop. Je kunt kiezen uit diverse designs en printjes in onze online editor. Voeg de naam van de baby toe en je hebt een uniek kraamcadeau te pakken.

Lief babymutsje

Ouders kunnen niet zonder een babymutsje. Het is namelijk belangrijk om het hoofdje te beschermen tegen temperatuurschommelingen en te zorgen dat de temperatuur van de baby niet verandert via het hoofdje. Een babymutsje is dus een écht nuttig cadeau. Verras ouders dan ook met dit lieve babymutsje met daarom de naam van de baby. In onze online editor kun je eenvoudig een leuk design kiezen, voeg de naam van de baby toe en wij gaan meteen aan de slag om het mutsje voor je te maken.

Schattig speentje

Een leuk kraamcadeautje is een speen met de naam van de baby erop. De speen is ook leuk als voor in een zelfgemaakt cadeaupakket. Kies uit schattige ontwerpen en voeg de naam toe. Natuurlijk kun je kiezen uit een lief lettertype of juist een stoer lettertype en diverse kleuren tekst. De speen is een NIP day speen maat 1 en geschikt voor baby'tjes van 0 tot 6 maanden. Het speentje wordt geleverd met een speendop en is 100% BPA-vrij.

De leukste rompertjes met naam

Rompertjes kun je niet genoeg hebben! Dagelijks vliegen de rompertjes erdoor heen, dus een rompertje is altijd een leuk kraamcadeau. Maar helemaal leuk is een gepersonaliseerd rompertje met de naam van de baby erop. Kies uit ontzettend veel leuke designs in onze online editor en voeg de naam van de baby toe.

Kinderkoffertje als toffe giftset

Dit kinderkoffertje is een handig cadeautje voor als de baby wat ouder is. Je kunt er speelgoed in opruimen, of kleurpotloden en stiften in bewaren.Wil je meerdere kleine cadeautjes geven zoals een knuffeltje, rompertje, mutsje en speentje? Dan kun je alles leuk inpakken en in het kinderkoffertje doen. Zo maak je er een toffe giftset van.

Cadeautjes voor op de groei

Sommige cadeautjes zijn ontzettend leuk voor als de baby wat groter is, wat dacht je van lieve kinder- of babyboekjes en schattige besteksetjes. Je kunt wachten met zulke cadeautjes tot de baby zijn of haar eerste verjaardag viert, maar het is juist misschien wel erg leuk om dit als kraamcadeau te geven aan de ouders. Daarmee val je op tussen alle rompertjes en luierpakketten!

Zelf doen!

Tsja, als kindjes wat ouder worden, willen ze alles zelf doen en dus ook zelf proberen te eten. Natuurlijk wordt het een groot knoeipaleis, maar je moet ergens beginnen toch? Maak het eten dan ook extra leuk met deze mooie bestekset van nijntje. Het schattige konijntje is nog steeds een enorm grote kindervriend en razend populair. Het setje bestaat uit een vork, mes, eetlepel en dessertlepel. We graveren de naam van de pasgeboren baby op alle vier de onderdelen. Het besteksetje is gemaakt van hoogwaardig RVS en kan gewoon in de vaatwasser zonder dat het de gravure beschadigt.

Geboorteboekjes

Een geboorteboekje is natuurlijk ontzettend leuk, misschien nog wel het meeste voor later. In een geboorteboekje houd je bij hoe laat de baby geboren is, op welke dag en beleeft de baby meteen een leuk verhaal. In veel boekjes is er ook ruimte om de naam van broertjes en zusjes op te nemen. In het assortiment vind je superschattige babyboekjes van Woezel & Pip, het olifantje Olli en van From Lucy. Wist je dat we naast deze schattige babyboekjes nog een heleboel leuke kinderboekjes hebben die je allemaal kunt personaliseren met de naam van de baby?

De liefste knuffels

Ook knuffels zijn nog steeds een ontzettend populair kraamcadeau, maar heel bijzonder zijn de knuffels met daarop de naam van de baby, zoals deze lieve beer hieronder. Of wat dacht je van zo'n schattig cadeausetje van nijntje of Woezel & Pip?

Cadeauset met knuffel

Zijn ze niet heel schattig deze lieve knuffels van Woezel & Pip of nijntje? De knuffels zijn onderdeel van een cadeaupakket. Bij het nijntje pakket krijg je het boekje "Een feest voor ...." erbij dat je kunt voorzien van de naam van de pasgeboren baby. De nijntje-knuffel is gemaakt van corduroy, 23 cm groot en heerlijk zacht. De cadeaubox van Woezel & Pip is er in diverse varianten, zo kun je kiezen voor Pip, Buurpoes of Charlie. Bij het cadeaupakket krijg je een knuffelpapsoort. Daarin kan de baby als hij of zij wat ouders is bijhouden met wie ze bevriend zijn

Geboortebeer met naam en datum geborduurd

Deze lieve beer is een blijvende herinnering. Op de voetjes borduren we de naam van de baby en de geboortedatum. Deze beer is superzacht en ontzettend lief. Helaas houdt-ie niet van de wasmachine, maar dat betekent wel dat de beer mee in bad kan oom ook schoongemaakt te worden!

Happy Horse knuffeldoekje Rabbit Richie

Ontzettend lief, zacht en schattig zijn deze knuffels van Happy Horse. Rabbit Richie is er als echt knuffelkonijn of als superzacht knuffeldoekje waar de baby heerlijk mee kan knuffelen. Bijna alle baby's hebben graag een knuffeldoekje vast en deze is vaak een van de meest favoriete! Richie is er in wit en grijs en naast knuffeldoekje is hij er ook als medium, groot of XL knuffel

Kinderkoffer

Kinderkoffer

Welkom op de wereld

Welkom op de wereld

Bertus Beer

Bertus Beer

Blog

Blog