Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wauw, wat een mijlpaal. Jouw kleintje wordt 1 jaar! De eerste verjaardag van je kind is een bijzonder moment dat je, uiteraard, goed wilt vieren. Een mooie taart en fantastische versieringen vormen hét decor voor een fantastisch feestje en mega schattige foto´s. Met deze tips wordt de eerste verjaardag van je baby sowieso onvergetelijk!

Tip 1: kies het juiste tijdstip

Het is verleidelijk om het feest de hele dag te laten duren en heel veel vrienden en familie uit te nodigen. Maar het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw planning; kies een tijd die gunstig is voor jouw kleintje. Het is een leuke maar intense dag en dus enorm belangrijk dat jouw kind zich goed voelt. Kies daarom het tijdstip op de dag zo uit, dat jouw kleintje goed uitgeslapen en gelukkig is. Een moment na het middagslaapje van je kindje is dus ideaal! Maak je trouwens niet te druk als het slapen niet is gelukt of je kind erg moe is. Daar heb je nou helemaal geen invloed op. Geniet van de momenten die je wel hebt en leg je erbij neer als je kindje halverwege in slaap valt...

Tip 2: de leukste slingers

Natuurlijk wil je de woonkamer of feestruimte feestelijk versieren. Hang deze leuke slingers op en in een handomdraai heb je een goede sfeer te pakken. Deze slingers zijn extra leuk omdat je een foto en de naam van je kind kunt toevoegen. Het zijn dus unieke, gepersonaliseerde slingers speciaal voor de eerste verjaardag van jouw kind. De slingers zijn verkrijgbaar in 5 meter en 10 meter en je kunt kiezen uit slingers met de lieve kater Dikkie Dik of kindervriendjes Woezel & Pip.

Tip 3: een uniek en tof tafelkleed

Als je wilt voorkomen dat je de hele dag aan het rennen bent voor je gasten, maak je een tafel met daarop heel veel lekkers te snoepen en te drinken. De tafel maak je meteen helemaal klaar met zo'n mooi tafelkleed met daarop de de leukste foto's van je kind. En nog leuker: omdat je de tafel niet kúnt misschien, is het een echte eye catcher en handig gespreksonderwerp. Het tafelkleed ontwerp je eenvoudig online in onze editor. Kies een aantal mooie foto's uit en laat ze drukken op die prachtige katoenen tafelkleed. Het tafelkleed kan gewoon de was in op 40 graden en bewaar je daarna natuurlijk een mooie bewaardoos tot je kind volwassen is!

Tip 4: De leukste servetten

Wil je het helemaal goed aanpakken, kleed de tafel dan verder aan met deze leuke katoenen servetten. Ook voor de servetten geldt dat je ze eenvoudig zelf maakt in onze online editor door een aantal leuke foto's te uploaden. Gebruik ze als servet of om kleine bijzettafels leuk aan te kleden.

Ook de servetten kun je wassen op 40 graden.

Tip 5: een verjaardagsbordje

Ga je een heerlijke verjaardagstaart laten maken? Serveer die dan op zo'n schattig verjaardagsbordje met een leuk printje. Je kunt kiezen uit diverse leuke designs en voegt de naam van je kind of een toffe foto toe. Het bordje is van stevig plastic en kun je dus oneindig blijven gebruiken. Wij weten zeker dat jouw kind zo'n bord echt super leuk vindt en elke dag na z'n verjaardag van dat bordje wil eten!

Tip 6: Knoeien met de taart mag

Waarschijnlijk wordt het nog een hele uitdaging om de taart netjes naar binnen te krijgen en dat betekent dus dat je kindje waarschijnlijk helemaal van top tot teen onder de taart en slagroom zit. Met dit leuke slabbetje hou je het verjaardagstenue schoon en maak je daarna eenvoudig elke snoet en toet schoon

Ook dit slabbetje kun je personaliseren met de naam van je kind. Kies uit de kleuren lichtblauw, blauw, grijs, fuchsia, lichtroze en wit en maak daarna heel eenvoudig een eigen verjaardagsslabbetje.

Tip 7: een duurzaam cadeau

Het cadeau kiezen voor de eerste verjaardag is misschien wel een van de meest bijzondere geschenken dat je ooit voor je kind zult uitzoeken; je kind is (nog) echt overal blij mee en jij kunt dus iets kiezen dat jijzelf ook geweldig vindt! Extra leuk dus als het gekozen cadeau iets is dat altijd aan de eerste verjaardag doet herinneren. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam houtenspeelgoed met de naam van jouw kleintje. Er is superveel leuk speelgoed dat je van een naam kunt voorzien. Bijvoorbeeld een houten poppenwagen, een loopwagen, een loopauto of loopfiets

Servetten

Servetten

Verjaardagsbord

Verjaardagsbord

Slabbetjes

Slabbetjes

Blog

Blog