Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

iemand verrassen op ene bijzondere manier

Hoe verras je iemand op een bijzondere manier?

Wie een ander gelukkig maakt, maakt zichzelf gelukkig. Daar geloven wij absoluut in! Weinig fijner dan iemand die jou dierbaar is een goed gevoel te geven door, op een speciale manier, iets extra´s te doen voor hem of haar. Een ander verrassen, en daarmee dus een beetje gelukkiger maken, zit in kleine dingen. Een belangrijke datum onthouden, er voor iemand zijn als hij/zij het even moeilijk heeft. Een ander laten weten dat je aan hem/haar denkt is enorm waardevol!

Op een speciale manier laten weten dat je aan iemand denkt

Soms ken je de persoon die je wilt verrassen goed, soms iets minder goed. Voor je partner of je beste vriendin weet je vaak direct een gepaste verrassing te verzinnen. Maar voor de buurvrouw of de juf van je kind kan een leuke attentie verzinnen net wat lastiger zijn. Echter heb je vaak meer inzicht in wat iemand leuk vindt dan je in eerste instantie denkt. Zie je de buurvrouw vaak aan het werk in de tuin? Dan is zij waarschijnlijk dol op groen en tuinieren en kan je een gepaste verrassing wellicht in die hoek zoeken. Draagt de juf van jouw zoon regelmatig de kleur paars? Dan is de kans groot dat zij enorm blij wordt van een prachtig geschenk in paarse tinten. Het feit dat je interesses of passies van de ander opmerkt is voor de ontvanger al een cadeau an sich. Hij of zij voelt zich gezien en gewaardeerd.

Zo plan je een verrassing

Als je iemand écht wilt verrassen dan is het belangrijk een moment uit te kiezen waarop de ontvanger jouw aandacht en cadeau niet verwacht. Een verjaardagsverrassing kan super zijn, maar je kan er ook voor kiezen op een minder geijkt moment iets bijzonders te plannen. Weet je bijvoorbeeld dat jouw beste vriend dit weekend zijn puppy mag ophalen? Dan kan het leuk zijn een lief cadeautje te sturen, speciaal voor zijn nieuwe viervoeter. Is de relatie van jouw vriendin net uit en voelt ze zich verdrietig en eenzaam? Laat weten dat je er voor haar bent door een mooi pakket te maken met leuke items die afleiding bieden. Van een lief chocoladetelegram tot een gezellig dekentje waar ze, met een goed glas wijn, onder kan kruipen terwijl ze heerlijk Netflixt.


Ga bij het kiezen van jouw unieke verrassingsmoment na, welke gebeurtenis impact heeft op het leven van jouw geliefden en probeer juist op dat soort momenten iets bijzonders te doen of te organiseren!

Lieve dingen die de ander mag weten

Een mooie boodschap is key als het gaat om een goede verrassing. Laat de ontvanger weten waarom je hem of haar zo waardeert en waarom jullie band zo belangrijk voor je is. Een bedankje, een reden waarom de ander bij je in gedachte is. Soms heb je ¨zomaar¨ de behoefte om iemand te verrassen, megalief natuurlijk. Maar zelfs dan zit er een reden achter waarom je deze persoon bijzonder genoeg vindt om een attentie te sturen of iets liefs voor hem of haar te doen. Ga eens na waarom deze persoon een gevoel van waardering bij je opwekt? Is het omdat de ander altijd voor je klaarstaat? Omdat de meester enorm veel aandacht heeft voor de kinderen in zijn klas? Omdat de buurvrouw altijd voor je planten zorgt als jij met vakantie bent? Wat het ook is, de ander mag weten waarom je hem of haar een fijn mens vindt!

5x bijzondere cadeaus om iemand mee te verrassen


Tip 1: Zeg het met… iets lekkers!


Met een smaakvolle verrassing zit je eigenlijk altijd goed, zeker als je ´m combineert met een mooie boodschap. Een gepersonaliseerde Milka reep, een bedrukt snoepblik gevuld met lievelingssnoep, een Toblerone met naam, of jouw eigen gepersonaliseerde Tony Chocolonely. Je scoort sowieso punten!

Tip 2: Zeg het met... iets liefs!


Sommige momenten vragen om wat extra liefde. Een goede vriend of vriendin heeft een zware tijd, jouw nichtje is teleurgesteld omdat ze haar zwemdiploma niet heeft gehaald.. Een lief cadeautje kan de ander op zo'n moment enorm goed doen. Daarnaast is zo'n lieve attentie natuurlijk ook heel erg geschikt om iemand te laten weten dat je hem of haar meer dan bijzonder vindt!

Tip 3: Zeg het met… een kaartje!


Het lijkt misschien een simpel gebaar, maar een kaartje is een heel welkome verrassing. Bij het behalen van een belangrijk examen, een promotie of omdat je wilt laten weten dat je aan de ander denkt. Door het kaartje te voorzien van een leuke foto wordt het een mooi interieur cadeau dat de ontvanger trots in zijn of haar huis kan plaatsen!


Tip 4: Zeg het met… iets romantisch!

Romantische momenten mogen niet worden vergeten. Het is een verrassing als jij voor het tweejarig huwelijk van je beste vriendin een mooi en passend cadeau hebt gevonden. Denk bijvoorbeeld aan een set gegraveerde champagneglazen met naam en datum , zodat zij heerlijk met haar man kan proosten op deze prachtige mijlpaal.

Tip 5: Zeg het met… aandacht

Aandacht is natuurlijk de mooiste manier om de ander te laten weten dat hij of zij door jou wordt gezien. Een verrassing die aansluit op de interesses van de ontvanger is dan ook een fantastische manier om te laten zien dat jij weet wat de ander leuk vindt en waar hij of zij blij van wordt! Is jouw beste vriendin vaak in de sportschool te vinden? Verras haar dan met een waterfles met haar naam erop. Is jouw neefje dol op lezen? Dan is een boek, waarin hijzelf de hoofdrol speelt, natuurlijk een te gek cadeau! Is jouw tante of buurvrouw gek op koken? Geef haar dan een gepersonaliseerd kookboek. Of is jouw moeder een echte theeleut? Verras haar dan met een gepersonaliseerde theeglas.