Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Samen eten met vrienden en familie is een van de leukste dingen, zeker als je flink hebt uitgepakt met heerlijk eten en drinken. En of je nou zelf de hele dag in de keuken hebt gestaan, of de traiteur laat langskomen, alles smaakt lekkerder van een mooie versierde tafel. Toch? Met onze tips maak je zelf in een handomdraai een supermooie tafel waar je nog de hele avond aan kunt blijven borrelen! Zo versier jij in 8 stappen jouw mooiste feestelijke tafel!

Stap 1: het tafelkleed als basis

Een feestelijke tafel begint met een mooi en gezellig tafelkleed. Dat kleedt de tafel aan en straalt meteen warmte uit. Kies voor een tafelkleed dat je kunt wassen en hergebruiken, dat is wel zo duurzaam. Katoen is een prettige stof én goed wasbaar. Heb je iets bijzonders te vieren zoals een huwelijksfeest, verjaardag van je kind of eten met allemaal collega's? Ontwerp dan je eigen tafelkleed met daarop je eigen foto's afgedrukt. Dat zal iedereen verrassen. Maak je een collage van meerdere foto's dan heb je voor de hele avond gespreksstof!

Stap 2: mooie, glanzende glazen

Op een feestelijke tafel horen natuurlijke mooie glazen. Houd je glazen mooi door ze zoveel mogelijk op de hand af te spoelen. Dat voorkomt kalkaanslag en glascorrosie. Want zeg nou zelf: doffe glazen zijn natuurlijk niet mooi. Heb je iets bijzonders te vieren met jouw gezelschap? Dan kun je ook speciale glazen laten maken met je eigen ontwerp erop zoals de naam van je jaarclub, je sportvereniging of het bedrijf. Vieren jullie een 5, 10 of 15-jarig huwelijksfeest? Dan kun je voor het bruidspaar mooie champagneglazen laten graveren met hun namen of initialen erin. Naast champagneglazen graveren we ook waterglazen, wijnglazen, bierglazen, theeglazen en nog heel veel soorten glazen!

Champagneglazen

Champagneglazen

Witte wijnglazen

Witte wijnglazen

Bierglas

Bierglas

Theeglas

Theeglas

Stap 3: een chique karaf

Op een feestelijk versierde tafel kan een mooie karaf niet ontbreken. Vul 'm met rode wijn, water of een heerlijk sapje. Zeker als je toch al wijn drinkt, zullen je gasten een karaf met water kunnen waarderen. Voeg een paar takjes munt en een schijfje citroen toe of kies juist voor heerlijk vers fruit om het water een heerlijke smaak te geven. De karaf kun je daarna de hele avond eenvoudig bijvullen met vers water.Op de afbeelding zie je een mooie glazen karaf die we voor jou kunnen personaliseren met je eigen gravure erin. Zo heb je een echte eye-catcher op tafel staan. Maak het helemaal af met deze mooie bijpassende waterglazen.

Stap 4: uitserveren op mooie houten serveerplanken

Heb je lekker vers stokbrood, heerlijke smeersmels of een uitgebreid kaasplankje voorbereid? Gebruik deze houten serveerplank dan als kaas- of borrelplankje. Je zet daarmee een hele mooie serveerplank op tafel die zeker gezien zal worden. Je kunt kiezen uit een ronde, langwerpige of vierkante houten plank. Wil je er iets in laten graveren? Dat doen wij voor je! Ontwerp in onze editor eenvoudig je eigen houten borrel- of serveerplank en je hebt 'm vaak al de volgende dag in huis. p.s. zo'n borrelplank is trouwens ook een ontzettend leuk cadeau als je bij vrienden uitgenodigd wordt voor een feestelijke maaltijd.

Stap 5: luxe katoenen servetten

Natuurlijk mogen mooie servetten niet ontbreken op een feestelijke tafel. Je kunt kiezen uit leuke papieren servetten, maar ook heel duurzaam voor katoenen servetten die je kunt wassen. Vouw je servetten mooi op of rol ze op in een chique servetring en leg ze op elk bord. Mooie servetten maken je feestelijke tafel echt helemaal compleet, zeker als je ze mooi presenteert. Op de foto zie je katoenen servetten die je kunt laten drukken met je eigen foto, tekst of ontwerp. Op die manier heb je écht unieke servetten waar iedereen z'n handen en mond wel aan af wil vegen. Zijn ze vies geworden? Geen probleem! Je kunt ze op 40 graden wassen.

Karaf

Karaf

Waterglas

Waterglas

Snijplank

Snijplank

Servetten

Servetten

Stap 6: een wijnkoeler en heerlijke fles wijn

In veel gezelschappen geldt: waar gegeten wordt, wordt ook genoten van een heerlijk flesje wijn. Houd je wijn koel in mooie wijnkoelers van RVS. Dat is niet alleen heel handig, maar staat ook nog eens chique op die feestelijke tafel. Ook voor de wijnkoeler geldt dat je 'm kunt personaliseren door er je eigen tekst in te laten graveren.

Stap 7: kaarsen als decoratie

Oké, de tafel is nu zo goed als aangekleed met een mooi kleed, mooie servetten, mooie glazen en een heerlijk flesje wijn. Natuurlijk zet je mooie borden neer met een complet couvert voor elke gang, maar er is nog iets kleins dat ontbreekt; mooie kaarsen. Kaarsen geven elke ruimte sfeer en brengen letterlijk warmte. Maak je tafel gezellig met een aantal mooie kaarsen. Houd het veilig en kies voor waxinelichtjes of kaarsen in een glas.

Stap 8: feestelijk decoreren

Oké je bent nu zo goed als klaar: je hebt je eigen tafel helemaal feestelijk gedekt. Heb je een grote tafel en heb je nog ruimte? Maak het dan af met kleine tafeldecoratie zoals dennenappels in de herfst, mooie bloemen in het voorjaar of kerstversiering tijdens het kerstdiner. Zo kun je het helemaal afmaken met deze schattige sneeuwbol waar je een leuke foto in kunt plaatsen.

Tip: iets speciaals voor de kids

Oh en tot slot een laatste tip! Krijg je kinderen te eten? Verras ze dan met een feestelijk bord met daarop hun eigen naam of eigen foto. Je maakt in een handomdraai de leukste plastic kinderbordjes die je eindeloos kunt hergebruiken. Kies voor een van onze leuke designs of ga voor een bord van kindervriendjes zoals Pim & Pom, nijntje of Woezel & Pip.

RVS wijnkoeler

RVS wijnkoeler

Kaars in Glas

Kaars in Glas

Kinderbordjes

Kinderbordjes

Blog

Blog