Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

2025 is just around the corner en daar zijn we maar wat blij mee! Ondanks dat dit jaar de grote nieuwjaarsfeesten en vuurwerk even niet mogen is de komst van het nieuwe jaar écht iets om zin in te hebben. 2025 kan zomaar het jaar zijn waarin er versoepelingen komen en daar kijken we natuurlijk massaal naar uit. Kortom, genoeg reden om nu al te verlangen naar oliebollen, spelletjes en poppende champagne kurken!

Unieke nieuwjaarswensen

Omdat we dit jaar niet bij elkaar kunnen zijn zoals we zijn gewend, is een unieke nieuwjaarsboodschap sturen natuurlijk een fantastisch gebaar! De beste wensen voor 2025 kun je jouw oma heel origineel sturen via een chocoladetelegram of met een chocolade kaart. Verzend een wenskaart naar je beste vriendin voorzien van jullie mooiste momenten van het afgelopen jaar en laat haar weten dat jullie 2025, naar traditie, weer af zullen sluiten met een goed feestje! Kinderen maak je blij met een gepersonaliseerde fles celebrations.

Sterretjes & Champagne

2024 was enorm heftig, maar voor velen ook een jaar van bezinning. Probeer je te focussen op wat wél mag en daar het beste van te maken. Oke, een lucht vol schitterend vuurwerk zit er dit jaar niet in.. Maar sterretjes, trektouwtjes en champagne kunnen ook voor knallende gezelligheid zorgen. Maak het feestje compleet door voor jouw gezelschap een persoonlijke fles champagne te maken. Een mooie fles Moët & Chandon in een gepersonaliseerde kist of een fles René Schloesser Magnum met een bedrukt etiket. Ook de kleintjes worden niet vergeten met een fles kinderchampagne met foto en tekst! Kan iemand er dit jaar niet bij zijn? Je kunt zo´n bijzonder nieuwjaarscadeau ook heel makkelijk laten bezorgen, zo ben je toch een beetje samen!

Witte wijnglazen

Witte wijnglazen

Riondo Prosecco Spumante

Riondo Prosecco Spumante

Moët et Chandon Brut Imperial 750ml

Moët et Chandon Brut Imperial 750ml

Bierpul

Bierpul

Spelletjes om nooit te vergeten

Maak je avond écht bijzonder door iets unieks te doen dat jullie nooit eerder hebben gedaan. Organiseer bijvoorbeeld een karaokewedstrijd of een pubquiz at home! Verdeel jouw intieme gezelschap in teams met bedrukte shirts of truien met naam. Door er een echt, maar klein, evenementje van te maken wordt jouw besloten nieuwjaars get-together sowieso onvergetelijk!

Leuke dingen om oudjaarsavond te doen

Maak een feestmaal

Ook leuk; ga met zijn allen kokkerellen en zet gezamenlijk een feestmaal op tafel. Spreek bijvoorbeeld af dat de mannen het voorgerecht en toetje maken en de vrouwen het hoofdgerecht. Zo kun je elkaar verrassen en wordt het diner een superleuk avondvullend programma.

Maak plannen voor het nieuwe jaar

Nu we in 2025 waarschijnlijk weer meer mogen, is oudjaar het uitgelezen moment om samen te dromen over mooie plannen! Eindelijk eens die wintersport boeken met z´n allen? Het noorderlicht zien? Of richt met elkaar een kook- of boekenclub op.

Wees creatief!

Vind de Bob Ross van de avond en organiseer een schilderwedstrijd! Wie het mooiste schilderij maakt wint een prijs. Natuurlijk is lekker creatief kleien, puzzelen of armbandjes maken ook te gek.

Boxershort

Boxershort

Chocotelegram

Chocotelegram

Milka Giftbox - Kerst

Milka Giftbox - Kerst

Blog

Blog