Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

geslaagd cadeau tips advies

Wat koop ik voor mijn broer die geslaagd is?

We krijgen vaak vragen van klanten die op zoek zijn naar inspiratie of tips. Af en toe beantwoorden we een vraag in onze blog. Heb je een vraag voor onze blog? Laat het ons weten! We ontvingen een bericht van Yvon (19 jaar, uit Nederland): “Mijn broer is net geslaagd voor zijn opleiding International Business. Ik ben heel trots op hem en wil graag een cadeautje aan hem geven. Hebben jullie tips voor leuke cadeaus?”. We vroegen drie van onze cadeau adviseurs naar hun cadeautips voor Yvons broer. Een cadeau kopen voor een geslaagde student is niet altijd makkelijk en daarom zijn tips altijd handig.


Cadeautips van onze cadeau adviseurs:


Anne-Louise tipt chocolade

Gefeliciteerd met jouw broer, Yvon! Ik snap dat je enorm trots bent. Lief dat je dat wilt laten zien aan de hand van een cadeau. Houdt jouw broer van chocolade? Dan is de gepersonaliseerde Celebrations fles in een giftbox een tof cadeau. Je kan deze personaliseren met zijn naam erop en direct als cadeau geven of naar hem opsturen. Wij zorgen ervoor dat deze in een feestelijke doos verpakt wordt. Een lekker en leuk cadeautje!


Sanne raadt je borrelcadeaus aan

Wat goed dat jouw broer geslaagd is, daar mag je zeker trots op zijn. Wat ik zelf altijd een leuk cadeau vind om te geven, is een persoonlijke bierpakket. Je kan het bierpakket personaliseren hoe jij het wilt. We hebben een vier toffe ontwerpen waar je dan zijn naam in kan zetten. Je kan er nog een gratis cadeaukaartje bij doen om te vertellen hoe trots je op hem bent. Wij zorgen er dan voor dat het als echt cadeautje bezorgd wordt.


Om jouw cadeau compleet te maken is het Burgers & BBQ Bites kookboek een heel leuk boek. Je kan het Burgers & BBQ Bites kookboek personaliseren met naam, boodschap en foto. Zo kan hij wanneer het weer mag, een feestje inclusief heerlijke bbq geven!


Corine’s cadeautip is een paar te gekke sokken

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Tof dat je een cadeautje voor hem wilt bestellen. Ik vind cadeautjes met een achterliggende boodschap erachter altijd leuk. Deze sokken zijn bijvoorbeeld een leuk cadeau. Daarmee kan jouw broer de grotemensenwereld inwandelen.

We hopen dat je hierdoor iets meer inspiratie voor een cadeau hebt gevonden, Yvon. Feliciteer je broer namens ons met het behalen van zijn diploma, wat een topprestatie! Kom je er nog niet helemaal uit? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met cadeautips en advies.