Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

Hart onder de riem rouwproces

Iedereen heeft wel eens te maken met mindere tijden. Het zal niet altijd even makkelijk zijn om daarmee om te gaan. Één van de moeilijkste periodes in het leven is de periode van rouwen. Iemand die dichtbij je staat verliezen, is ongelofelijk verdrietig. Het verlies en verdriet een plekje geven vinden veel mensen vaak erg lastig.

Dit is wat je kan doen om een hart onder de riem te steken


Je steun geven

Iemand anders zien rouwen is bijna net zo moeilijk als zelf rouwen. Je voelt je vaak machteloos als iemand een dierbare is verloren en wilt er dan graag voor diegene zijn. Veel mensen zoeken naar een goede manier om dit te kunnen doen. Onze klantenservice krijgt regelmatig de vraag wat mensen kunnen doen om iemand die rouwt een hart onder de riem te steken.


Er voor hen zijn

Het klinkt zo simpel, maar simpelweg aanwezig zijn kan voor iemand al een groot verschil maken. Soms hoef je niet eens zelf te praten, maar is het idee dat er iemand is die naar je luistert al heel fijn.


Vraag wat iemand nodig heeft

Iedereen rouwt op een andere manier, daarom is het belangrijk om te weten waar jouw dierbaren op dat moment behoefte aan hebben. Zodra je dit weet, kan je hier rekening mee houden en op de juiste manier jouw steun geven.


Oprechte aandacht

Het kans soms lastig zijn om over het verlies te praten. Het helpt hierbij als je laat merken dat je oprecht aandacht hebt voor het proces waar iemand doorheen gaat. Leg die telefoon dus even weg en geef je volledige aandacht aan degene voor wie jij er wilt zijn. Luister naar hem zonder het gevoel te hebben zelf te moeten praten. Hierdoor kan iemand zich sneller openstellen en zijn gevoel naar je uiten.


Opa of oma een hart onder de riem steken

Voor veel jongeren is het pijnlijk als zij afscheid moeten nemen van een opa of oma. Naast je eigen verdriet zie je ook het grote verdriet van de grootouder die alleen achterblijft. Je wilt dan graag je opa of oma een hart onder de riem steken, hen iets waardevols geven. En ook al maakt dat het gemis niet minder, misschien help je wel het verdriet draagbaar te maken. Een klein gebaar kan vaak een grote indruk maken. Wij hebben een aantal gebaren op een rij gezet die hierbij kunnen helpen.


kussen met foto

Idee 1: Een kussen met foto

Een van de moeilijkste momenten bij het verliezen van een dierbare is het alleen naar bed gaan. Een kussen met een mooie herinnering erop kan heel veel steun bieden in tijden van gemis. Laat jouw steun blijken aan je opa of oma met dit mooie gebaar.


Personaliseer hier jouw unieke kussen met foto >>mok met foto

Idee 2: Een persoonlijke mok

Wil je jouw opa of oma een mooie herinnering geven waar ze iedere dag weer van kunnen genieten? Dan is een mok met een dierbare foto erop een mooi cadeau. Op deze manier hebben ze leuke herinneringen om naar te kijken terwijl ze genieten van hun favoriete drankje.


Personaliseer hier een unieke mok >>kussen met foto

Idee 3: Een persoonlijke puzzel

In tijden van rouw is het fijn om bezig te zijn. Nog fijner is om dan samen bezig te zijn. Plaats een liefdevolle foto van de persoon die gemist wordt op de puzzel, misschien zelfs een fijne herinnering van een mooie vakantie. Je kan deze vervolgens samen in elkaar puzzelen. Tip: Plak vervolgens met puzzellijm de puzzel op een houten plank en lijst hem in, zodat je de puzzel een mooie plek in huis kan geven.


Personaliseer hier jouw unieke puzzel met foto >>kaars met foto

Idee 4: Brand samen een kaarsje

Samen een kaarsje branden is een mooi gebaar in het proces van rouwen. Het geeft letterlijk en figuurlijk verlichting. Om dit nog specialer te maken kan je een persoonlijke kaars ontwerpen. Plaats op de kaars een liefdevolle foto en steek samen een kaarsje aan.


Personaliseer hier een unieke kaars >>

We wensen iedereen veel sterkte met uw verlies.