Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

hoe wordt het gemaakt: gepersonaliseerd boek

How it’s made: gepersonaliseerde boeken

Wat is er nu leuker dan een boek lezen? Zelf een rol in het verhaal spelen natuurlijk. In de boeken van YourSurprise kan de lezer zelf de hoofdrol spelen, want daarin verwerken wij hun naam. Kies een leuk leesboek uit, vertel ons hoe de persoon aan wie je het cadeau gaat geven heet en dan zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke cadeau met uiterste zorg en aandacht wordt gemaakt. Benieuwd naar hoe deze gepersonaliseerde boekjes gedrukt worden? Dat laten we maar al te graag aan je zien.



How we make it: hoe drukken wij een gepersonaliseerd boek?

In de video hieronder zie je in een kleine twee minuten hoe wij met veel zorg jouw gepersonaliseerde voorleesboek drukken en binden. Nieuwsgieriger geworden naar het volledige proces, maar lees je er liever over in plaats van kijken naar een video? Scrol dan verder voor een stap voor stap uitleg.
Geen zin om een filmpje te kijken? Hieronder lees je stap voor stap hoe we het doen!



Stap 1: Personaliseer jouw boek in de online editor

In de shop zijn meer dan vijftig boeken om cadeau te geven. Er zijn kookboeken, babyboeken voor leuke aankondigingen, kinderboeken en nog veel meer voor volwassenen. Weet je al welk boek je wil bestellen? Dan ga je makkelijk naar de pagina van jouw boek. Bij sommige boeken heb je de optie om te kiezen uit softcover en hardcover boeken. Wil je er een met een stevige kaft die wat langer meegaat? Dan is een hardcover boek voor jou de beste keuze. Het personaliseren is bij elk boek verschillend. In het ene boek spelen huisdieren de rol, het andere boek is speciaal ontworpen voor meerdere kindjes. Heeft de jarige job nog een broertje of zusje? Dan is het leuk om bij het boek uit de video bij, van Woezel en Pip, twee vriendjes aan te klikken. Zo spelen ze allebei een rol in het boek.



upload je foto in onze online editor


Stap 2: De printers gaan aan en de pagina’s worden gesorteerd

Is het je weleens opgevallen dat boeken soms lege pagina’s hebben aan het eind? Dat komt doordat boeken per vier pagina’s worden gemaakt. Wanneer een boek geprint wordt, wordt er door de machine voor gezorgd dat er kleine setjes worden gemaakt. Dit heten katernen. Elk katern wordt vervolgens op de rug genaaid, zodat alle pagina’s bij elkaar blijven en we jou van de beste kwaliteit kunnen voorzien.



upload je foto in onze online editor


Stap 3: Tijd voor een knipbeurt

Alle pagina’s worden geprint met snijmarges. Dit doen wij zodat alle inhoud mooi valt en we er een zo mooi mogelijk boek van kunnen maken. Deze snijmachines werken met een laser, dus zodra je iets te dichtbij komt met je vinger, stopt het apparaat direct. Zo zijn we altijd verzekerd van uiterste veiligheid.



upload je foto in onze online editor


Stap 4: Lijmen

Als een van de laatste stappen wordt de omslag van het boek gemaakt. Heb je weleens een boek gekaft? Het maken van een stevige omslag werkt hetzelfde. Zodra de afbeelding van de omslag uit te printer komt, krijgt hij aan een kant een laag lijm, waarna het vervolgens in een soort mal gelegd wordt. Deze mal zorgt ervoor dat de machine de voorkant, achterkant en de rug van het boek precies juist op de kartonnen stukken voor de omslag gelegd worden. Er wordt altijd ruimte tussen gehouden, want zodra je gaat vouwen en de katernen in het boek komen te liggen, heb je nog speling nodig.



upload je foto in onze online editor


Stap 5: Let’s get together

Als laatste stap komen alle onderdelen bij elkaar. De katernen worden over een stang gehangen zodat de omslag er goed overheen valt. Op deze manier schuiven alle katernen van pagina’s goed in de rug van het boek. Om ervoor te zorgen dat niets uit elkaar valt, wordt de rug in de machine vastgedrukt en is het boek af!



upload je foto in onze online editor


Na de laatste check wordt jouw cadeau zorgvuldig ingepakt. Met een beetje geluk ligt hij de volgende dag al op de mat. Dat wordt veel voorlezen! Want dit is gegarandeerd een speciaal en persoonlijk voorleesboek dat je niet meer kwijt wilt.



Wil jij ook graag je eigen gepersonaliseerde boek?

Ben je na deze uitleg ook enthousiast geworden om een boek te laten personaliseren? Je hebt het in een paar eenvoudige stappen zo online gemaakt! Het enige dat je nu nog hoeft te doen is een fijn voorleesmoment uitkiezen en er samen voor gaan zitten. Heerlijk samen voorlezen heeft zoveel voordelen. We schreven er ook een blog over, waarin we ook wat vaders en moeders aan het woord lieten. Welk boek lees jij als eerst voor?



Hoe zien die gepersonaliseerde boekjes er vanbinnen uit?

In onze collectie vind je veel verschillende boekjes om te personaliseren. Zo zien een paar van die boeken er van binnen uit.



Woezel & Pip Hoera, jij bent jarig

In dit boek organiseren de vriendjes een verrassingsfeestje voor jou. Als jij de naam van de persoon aan wie je dit boek cadeau wilt geven invult, verandert “jouw naam” in de naam van de jarige. Zo speelt hij of zij de hoofdrol in dit boek van Woezel & Pip.


upload je foto in onze online editor


Zwaar verliefd! van Chantal van Gastel

De bestseller van Chantal van Gastel kun je ook personaliseren. In dit boek ben jij een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht en de liefde. Ze heeft een labrador gered en valt als een blok voor zijn onweerstaanbaar-knappe baasje. Maar hoe wordt hij net zo gek op jou als op zijn hond? Het personaliseren van dit boek is een eitje. Het verhaal is precies hetzelfde, maar verandert de naam van de hoofdpersoon door jouw naam. Hoe tof is dat?


upload je foto in onze online editor


Raad eens!

Is er een kleintje op komst en zijn jullie op zoek naar een unieke manier om dit aan jullie familie te vertellen, dan is dit boek perfect. In dit boek wordt langzaam onthult dat de ontvangers binnenkort grootouder(s), oom of tante zullen worden. Maar er zijn nog veel meer manieren om je zwangerschap aan te kondigen. Lees er alles over in onze Hoera zwanger!-blog en doe inspiratie op.



upload je foto in onze online editor


Bekijk alle gepersonaliseerde boeken>>>