Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

hoe wordt het gemaakt: je eigen unieke kettinghanger

How it’s made: gepersonaliseerde kettingen

Wil je jouw geliefde verrassen met een klein maar speciaal cadeautje? Of wil je een belangrijke datum vereeuwigen? Doe dat dan met een ketting. Kies een kettinghanger uit en vul jouw gewenste tekst in! Denk aan een belangrijke datum, initialen of hele namen. Ben je altijd al benieuwd geweest hoe dit in zijn werk gaat? Dat laten we je binnen 1 minuut zien in deze How it’s made.


How we make it: jouw eigen unieke kettinghanger

In dit filmpje zie je in 48 seconden hoe we jouw kettinghanger maken, nadat je deze in onze online editor ontworpen hebt.
Geen zin om een filmpje te kijken? Hieronder lees je stap voor stap hoe we het doen!Stap 1: kies een hangertje naar smaak

In onze shop bieden de de keuze tussen 24 aantal hangers. Gouden of zilveren, ronde, vierkante of hartjesvorm voor een dag zoals Valentijnsdag. Het personaliseerproces is anders per ketting. Bij een hangertje met foto upload je de foto in de online editor. Maar kies je de zilveren hanger uit de video, dan heb je plek voor twaalf letters. Perfect voor die ene naam of datum.bewerk je foto in onze editorStap 2: de juiste voorbereiding

Zodra jouw bestelling bij ons in het systeem staat, gaat de opdracht naar de afdeling die alle gravures maakt. Voordat er ook maar iets voorbereid wordt voor het graveren, wordt de hanger goed bekeken en gechecked op afwijkingen en oneffenheden om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Daarna wordt er voor elk soort hanger de juiste mal gepakt. Kettingen kunnen tot wel 24 stuks tegelijkertijd gegraveerd worden. Bij pennen passen er 6 tegelijkertijd in de mal, op die manier kunnen we in een keer veel aantallen tegelijk graveren, dat is handig dat is handig voor zakelijke bestellingen.alle hangers hebben een eigen malStap 3: graveren binnen 20 seconden

De mal wordt altijd goed in de laserprinter gelegd. Daarvoor is een platformpje gemaakt, zodat de mal en het product goed uitgelijnd zijn met de laser. Het graveren is binnen 20 seconden gepiept. Ook nadat het product gepersonaliseerd is, is het belangrijk dat we goed naar het ontwerp kijken om te checken dat elke letter of cijfer goed is overgenomen.het graveerprovesStap 4: de finishing touches

Elke hanger is voor het graveren al voorzien van een ringetje. Voordat de door jouw gepersonaliseerde kettinghanger naar de inpakafdeling gaat, wordt deze nog in een klein, fluwelen zakje gedaan. Dit voorkomt dat de ketting onderweg beschadigd wordt of dat de ketting in de knoop raakt met de andere producten in jouw bestelling.de kettinghanger in het fluwelen zakjeStap 5: het is cadeautjestijd!

Het geven van een cadeau is een van de mooiste momenten. Je laat je dierbare weten dat jij aan hem of haar denkt. Het is meteen duidelijk dat deze persoon heel speciaal voor jou is. We wensen je daarom veel plezier bij het geven van jouw gepersonaliseerde cadeau.Wil jij ook een kettinghanger laten personaliseren?

Ben je na deze video ook enthousiast geworden over de gegraveerde hangers? Je hebt jouw kettinghanger binnen een paar eenvoudige stappen gepersonaliseerd. Ga je voor een hart, een cirkel of een andere speciale vorm?

Of bekijk alle hangers >>