Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

hoe wordt het gemaakt: je eigen unieke kinderfauteuil

How we make it: een gepersonaliseerde kinderfauteuil

Binnen 1,5 minuut laten we je zien hoe we een kinderfauteuil personaliseren, nadat je deze in de online editor gemaakt hebt. Geen zin of tijd om de video te bekijken? Hieronder staat stap voor stap beschreven welke stappen worden ondernomen voordat de postbezorger bij jou langskomt.Stap 1: Creëer jouw design in de online editor

De fauteuil voor kinderen komt in een standaard maat, maar wel in vier toffe kleuren. Je kunt kiezen uit grijs, donkerblauw, rood en roze. Op de productpagina kun je vervolgens twee opties kiezen. Wil je alleen de naam van je kleine op de stoel of kies je ook voor een leuk ontwerp? Er zijn elf toffe icoontjes zoals een beer, een bliksemschicht, een kroon of hartjes om de kinderfauteuil mee te personaliseren. Daarnaast zijn er 17 lettertypes om de kindernaam mee te laten drukken. Voor welke combinatie ga jij?


bewerk je foto in onze editor


Stap 2: Het drukwerkproces

Het personaliseren van de kinderfauteuil gebeurd bij ons op de textielafdeling. Het overzetten van het design op de stof gebeurt in meerdere stappen. Eerst wordt de witruimte van het ontwerp weggehaald, bijvoorbeeld de binnenkant van de letter O zodat je deze goed kan zien. Daarna wordt het overgedrukt op een hitte resistent materiaal. Vervolgens wordt de juiste kleur hoes voor jouw kinderfauteuil uitgezocht en gaat de bestelling naar de drukpers. Daar is het een kwestie van het ontwerp zo recht mogelijk neerleggen en de drukpers er enkele seconden bovenop.


drukken op de hoes


Stap 3: De finishing touches voor de kinderfauteuil

Een stoel moet lekker zitten, toch? Daarom wordt de hoes van de stoel gevuld met super zacht en comfortabel schuimrubber. Zowel de zitting als de stoel in het geheel hebben een eigen afneembare hoes, zodat wanneer er een klein ongelukje gebeurd en vla alle kanten op vliegt, je de fauteuil makkelijk kan wassen (wasbaar op 30°C.). Als allerlaatste stap halen we nog even de strijkbout over de stof heen. Zo halen we de laatste kreukels en vouwen weg zodat het stoeltje in topvorm jouw kant op kan!


finishing touches voor de kinderfauteuil


Laat jouw kind heerlijk relaxen op zijn of haar eigen kinderfauteuil. Zo heeft jouw (klein)kind niet alleen aan tafel, maar ook in de woonkamer altijd een eigen plekje. Hoe ga jij de kinderfauteuil personaliseren?


Ontwerp hier jouw eigen kinderfauteuil>>