Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

hoe wordt het gemaakt: je eigen unieke mega beer

How it’s made: een mega beer

Mis jij je vriend, vriendin of kleinkinderen ook zo erg en zou je hen het liefst de grootste knuffel in de wereld willen geven? Het kan nu met de mega beren knuffel. In deze video van How It’s Made nemen we je mee bij het personaliseren van een mega beer. Lees je mee?

Stap 1: Creëer jouw ontwerp in de online editor

Bij knuffels worden de knuffelberen niet altijd zelf gepersonaliseerd. In het geval van de mega beer is het t-shirt dat hij aanheeft het stukje personalisatie. Dat ziet er toch schattig uit? In de online editor kun je kiezen voor meerdere designs en fotocollages met een stukje tekst. Zo kan je de knuffelbeer zo goed mogelijk personaliseren. Dit maakt de mega beer een ideaal cadeautje voor vele gelegenheden.



bewerk je foto in onze editor


Stap 2: Het drukwerkproces

We beginnen met ervoor te zorgen dat de juiste formaat beer ook het juiste t-shirt krijgt. Op de afdeling waar het shirt gedrukt wordt, hangen we het shirt over het platform van de printer. Dit is een andere soort methode dan de artikelen die je in de How it’s made kinderstoel hebt gezien. Omdat elk product anders is en we altijd op zoek zijn naar duurzamere manieren van werken, hebben we nu twee soorten textielprinters. In deze printers wordt de print kleur voor kleur erop gedrukt. Omdat het product wanneer deze uit de printer komt nog nat is, gaat hij op de droogband. Zodra hij er aan de andere kant uitkomt, kan het shirt naar de mega beer.



we drukken het t-shirt


Stap 3: We helpen de beer met aankleden

Als laatste stap helpen we de mega beer met aankleden. Dat spreekt wel voor zich. De beer is wel flink, dus het is een beetje trekken om het t-shirt goed aan te krijgen maar als die eenmaal aan is, ziet het er superleuk uit. Wist je dat de mega beer en de giga beer een van de grootste producten zijn die we hier personaliseren? Deze gezellige knuffel is staand maar liefst 96 cm hoog. Gegarandeerd uren knuffelplezier dus!



de beer aankleden


Wie ga jij verrassen met de zachtste knuffels van deze mega beer? Begin snel met personaliseren!