Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

hoe wordt het gemaakt: je eigen unieke puzzel

How it’s made: een gepersonaliseerde puzzel

Ken jij een echte puzzelfanaat? Dan is dit een perfect cadeau. Niemand heeft zo’n puzzel zoals jij! In deze video van How It’s Made nemen we je mee in het proces van het personaliseren van een puzzel. Het maken van een puzzel is een heel precies werkje en dat laten we je zien. Kijk je mee?

How we make it: unieke puzzels

Binnen een minuut zie je hoe we jouw unieke en gepersonaliseerde puzzel maken, nadat je deze in de online editor gemaakt hebt. Geen zin om het filmpje te kijken? Hieronder lees je stap voor stap wat het proces is.


Stap 1: Creëer jouw design in de online editor

Het maken van een gepersonaliseerde puzzel begint bij jou. Op onze website kan je kiezen voor verschillende groottes zoals 30 stukjes, maar ook 500 en 1000 stukjes. In de online editor kun je meerdere designs kiezen. Je kunt kiezen voor een fotocollage maar ook leuke geïllustreerde platen met bloemen, hartjes en nog veel meer.


bewerk je foto in onze editor


Stap 2: We printen jouw design

Onze printers staan altijd aan en drukken de leukste ontwerpen van onze klanten. Zodra jij jouw ontwerp hebt afgemaakt en de bestelling hebt geplaatst, gaan wij ermee aan de slag. We printen de puzzel uit op speciaal papier en snijden hem ook direct op maat. Op deze manier kunnen we de puzzel direct overleggen.


design printen


Stap 3: De puzzel en het design gaan de pers in

Onze puzzels komen al gepuzzeld aan. Dat scheelt ons een hoop werk! We leggen jouw puzzel op de plaat en daarop meten we jouw ontwerp af. We kijken heel goed dat de puzzel recht ligt, zodat je niet een wit vlak op je puzzel krijgt. Pas als we er zeker van zijn dat het ontwerp er recht bovenop ligt, drukken we de pers in en gaat de puzzel voor een aantal seconden te pers in. Hierin wordt jouw ontwerp op de puzzelstukjes gedrukt. Door de hitte blijft het ontwerp dus aan de puzzelstukjes zitten.


de puzzel in de pers


Stap 4: Unpuzzle the puzzle

De laatste stap is het husselen en losmaken van de puzzel. We wachten uiteraard een paar seconden met dit proces, zodat onze productiemedewerkers hun vingers niet verbranden aan de puzzel. Veiligheid gaat voor! De puzzel gaat in zijn geheel in een van onze bakken, waar we met de hand de puzzel helemaal uit elkaar halen. Dat is een heel uniek proces, we zorgen er zelf voor dat elk puzzelstukje los is van elkaar. We gaan puzzelen niet te makkelijk maken voor je ;) Daarna maken we jouw bestelling compleet met een voorbeeldafbeelding en een strakke bewaardoos en kan jouw puzzel naar de inpakservice.


puzzel uit elkaar halen


En zo worden de unieke jigsaw puzzels gemaakt. Wie ga jij verrassen? En voor welke maat kies jij? 30 stukjes, 500 of zelfs 1000 stukjes?