• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Valentijnscadeau tips 2020

Hulp voor een perfecte Valentijnsdag

Hoe leuk is het om je Valentijnscadeautje persoonlijk te maken! Wedden dat jouw geliefde (of een buurvrouw, tante of neef) het extra leuk vindt om het dan te krijgen. Denk aan een persoonlijk cadeau zoals een mooi samengesteld fotoboekje, een handgeschreven kaart of een gezellig ingepakt cadeautje! Ben je benieuwd naar dit alles? Wij hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Jouw Valentijnsdag wordt vast en zeker een speciale dag.

Tips voor tijdens het ontwerpen van jouw Valentijnscadeau

Wij willen het zo makkelijk mogelijk voor je maken om een speciaal Valentijnscadeau te geven. Daarom helpen we je graag verder met het ontwerpen van jouw cadeau. Hieronder geven we je wat ideeën voor hét ultieme Valentijnscadeau met daaronder nog uitleg wat jou helpt bij het ontwerpen van dit cadeau.

1.Bestel een hartjesblik met een mooie tekst of foto. Laat hem thuis bezorgen en vul hem samen met je geliefde met allerlei ‘dates’. Dit schrijf je op een papiertje, rol je op en wanneer jullie een dag samen hebben (of het is een saaie ik-verveel-mij-dag) open je een papiertje uit de blik en wat er op staat kun je gaan ondernemen. Maar wat kun je dan precies op de papiertjes zetten? Denk aan een romantische wandeling, naar de bioscoop, samen uitgebreid koken, een film kijken, een ingewikkelde puzzel maken, theaterbezoekje of ergens een kop koffie drinken. Het kan van alles zijn!
Tip voor tijdens het ontwerpen: Bij ons hartjes blik kun je kiezen uit een design met alleen een foto, alleen tekst of een ontwerpje van ons. We hebben alle designs zelf ontworpen, dus neem je tijd om hier wat leuks uit te kiezen. Heb je eenmaal een design gevonden? Je kunt hier nog verschillende dingen aanpassen, zoals het lettertype de kleur van de tekst, de grootte van de foto.

2.Ontbijtje op bed is super romantisch maar wellicht iets te cliché voor jou? Je kunt natuurlijk ook het bed mooi opmaken met je gepersonaliseerd beddengoed. Verras hem of haar vervolgens met thee/ koffie en heel veel lekkere hapjes. Dit kan prima in de middag of avond wat ons betreft.
Tip voor tijdens het ontwerpen: Let bij het ontwerpen van jouw dekbed goed op de kwaliteit van de foto. Omdat dit een erg groot cadeau is, is het van belang dat het een goede foto is. Geen zorgen, tijdens het ontwerpen krijg je vanzelf een melding wanneer de kwaliteit niet goed genoeg is.

3.Je kunt ook overal lieve briefjes ophangen of neerleggen door het hele huis. Tussen de sokken, aan het pak melk in de koelkast, onder zijn of haar kussen.. noem het maar op! Vind je het leuk om dit af en toe te combineren met een klein cadeautje? Dan is een sleutelhanger supertof om te geven of een houten Valentijnskaart met foto!
Tip voor tijdens het ontwerpen: De houten Valentijnskaart kun je eigenlijk heel het jaar door in huis laten staan. Het is zo’n leuk cadeautje wat prima in het interieur past. Let bij dit cadeau er op dat het niet een te donkere foto is. De helderheid kun je aanpassen in de editor, zo weet je zeker dat het cadeau mooi geprint wordt.

Onze liefde fotoboek

DO IT YOURSELF Valentijnscadeau inpakken

Bestel een cadeau (bijvoorbeeld, een fotoboek met allemaal mooie foto’s van jou en je liefde) en laat het thuis bezorgen. Het is namelijk hartstikke leuk om je cadeau vervolgens persoonlijk in te pakken. Hieronder geven we je drie voorbeelden. Ze zijn lekker simpel, maar toch leuk!
-Gebruik stoer papier. Je hoeft heus niet altijd zoetsappige hartjes te gebruiken of roze strikjes. Een papier met een luipaard printje, een craft label met zelfgeschreven lieve woordjes & een stoer touw.. is al een geweldige combinatie. Wat ook leuk is om met houten lettertjes (te koop bij hobbywinkels) de naam van je liefde op te plakken. Binnen een paar minuten heb jij je cadeautje klaar en is het tijd om het te geven op 14 februari.

-Heb je niet zo veel tijd om leuke inpakspullen te shoppen. Kijk dan eens goed om je heen in huis. Heb je nog een stukje papier over? (kan ook gewoon wit papier zijn) gebruik dit als basis. Met het gummetje aan een achterkant van een potlood kun je je het saaie papiertje in een paar seconde leuk maken. Druk het gummetje in een beetje verf of gebruik een stempelkussen. Zo kun je heel makkelijk gezellige stipjes creëren. Een stempeleffect kan je natuurlijk ook maken met een halve aardappel. Grote strik omheen en klaar is je cadeau!

-En heb je helemaal niks in huis qua papier. Dan kun je ook een oud stuk stof gebruiken. Misschien heb je nog ergens een oud laken of tafelkleed liggen. Kwestie van gezellig inwikkelen, bloemetje of takje er bij steken en je ingepakte cadeau is SUPER origineel.

Onze liefde fotoboek Onze liefde fotoboek Onze liefde fotoboek
Bekijk alle Valentijnscadeaus >>