Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De leukste ideeën om de kinderkamer helemaal af te maken

Niks is zo tof als het krijgen van je eigen kamer. Van babykamer naar kinderkamer of een nieuwe kamer in een nieuw huis. Het is hét moment om de kinderkamer helemaal af te maken met de leukste accessoires. Want jouw eigen kamer moet natuurlijk wel een toffe plek zijn waar je al je vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen. In dit blog geven we je daarom heel veel leuke ideeën voor cadeautjes en accessoires die thuishoren op de kinderkamer. Zoek je inspiratie voor een leuk kindercadeau? Dan weten we zeker dat je hier iets gaafs gaat vinden!

Toffe wandklok met naam erop

Wil je jouw kind leren klokkijken? Wat is er dan leuker om te doen met een zelfgemaakte klok met zijn of haar naam erop? Kan jouw kind al klokkijken? Dan is het natuurlijk leuk om die mijlpaal te vieren met een mooie klok. De klok maak je helemaal af door de naam van jouw kind erop te laten zetten. In onze online editor kun je kiezen uit diverse illustraties zoals een klok met een walvis, een leeuwtje, een uiltje, een pinguin, een egel, een hartje, een vlinder, een eekhoorntje of een piraat. Kies het design dat jouw kind leuk vindt, voeg zijn of haar naam toe en klaar is zo'n toffe klok!

Kinderfauteuil met naam

Super stoer op elke kinderkamer: je eigen mini bankje met je naam erop. Het is wel duidelijk wie daar als enige op mag zitten toch?

Deze leuke fauteuil is er in de kleuren blauw, grijs, roze en rood. Kies uit verschillende leuke designs en in een handomdraai maak je een toffe stoel die zeker in de smaak zal vallen. Want waar zit je liever als je gaat lezen uit je favoriete kinderboek? Of terwijl je een kopje thee drinkt met je poppen?

De fauteuil is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar.

Kussen met leuke illustratie

Je fleurt de kinderkamer meteen op met zo'n ontzettend leuk kussen. Leg 'm op bed of op een stoel en wij weten zeker dat-ie opvalt. Dat wordt lekker slapen!

Ook bij de kussentjes kun je kiezen uit verschillende leuke ontwerpen zoals een piraat, een egel, een vlinder, een prinsesje, een girafje, brandweerauto en nog veel meer. Zowel voor jongens als meisjes zitten er leuke designs tussen. Het kussen is beschikbaar in de kleuren blauw, licht blauw, zwart, grijs, licht grijs, roze, rood, bordeaux rood en wit .

Super mooi houten speelgoed

Op een kinderkamer wordt niet alleen maar geslapen, maar natuurlijk ook gespeeld met vriendjes en vriendinnetjes. En spelen wordt een stuk leuker met dit mooie houten speelgoed. Daarnaast is het ook een echte eye-catcher op de kinderkamer. Kies voor de poppenwagen als jouw kleintje niets liever doet dan met poppen spelen. De bakfiets en loopwagen zijn super geschikt om ladingen speelgoed in te bewaren én te vervoeren door het huis. Of het nou blokken, Lego-poppetjes of knuffeldieren zijn, ze kunnen er alles in vervoeren. Wil je jouw kind leren om zijn of haar evenwicht te bewaren? Dan is zo'n loopfietsje een goed leermiddel!

Wandklok

Wandklok

Kinderfauteuil

Kinderfauteuil

Kinderbadjas

Kinderbadjas

Houten speelgoed

Houten speelgoed

Kinderbadjas met naam geborduurd

Ooooh wat ben je zacht! Douchen en opstaan wordt opeens heel leuk als jouw eigen badjas klaar hangt om aan te trekken. Zeker als papa en mama een badjas op de slaapkamer hebben, dan is het niet meer dan logisch dat je jouw kind ook heel erg blij kunt maken met zo'n leuke badjas. Want wat is er (op die leeftijd) interessanter dan op papa en mama lijken?

Deze leuke kinderbadjas is er in de kleuren blauw, roze en wit met op de achterkant de naam van jouw kind.

Gave muursticker

Een originele manier om de muren in de kinderkamer vrolijker te maken is het gebruik van muurstickers. Muurstickers breng je eenvoudig aan op een gladde muur en kun je ook eenvoudig weer verwijderen. Ze zijn ontzettend leuk om die effen muur net dat speciale tintje te geven. Bevestig de muursticker boven het bed, in de speelhoek of boven een bureautje.

Wil jij de kamer van jouw kind opfleuren met zo'n mooie muursticker? Kies dan in onze editor uit van de leuke designs en voeg de naam van jouw kind toe. Je kunt kiezen uit stickers met daarop de ruimte en een raket, vlinders, een vosje, een uiltje, een hertje en nog veel meer leuks.

Speelgoedzak

Opruimen wordt een feest met deze speelgoedzak. Het tevoorschijn halen van speelgoed wordt waarschijnlijk een nog groter feest want in deze zak kun je lekker grabbelen en je laten verrassen door wat je nu weer vindt!

De zak is van stevig dubbellaags papier en kan dus tegen een stootje. Wij zijn benieuwd hoeveel Barbiepoppen, autootjes, knuffels, Playmobil-poppetjes en vliegtuigjes jij in de zak krijgt! Een ding is zeker: de kamer ziet er weer opgeruimd uit als je alles na het spelen in de speelgoedzak gooi....eh legt.

Een gevulde boekenkast

Wist je dat lezen ontzettend belangrijk is voor de ontwikkeling van jouw kind? Je kind leert om te fantaseren, weg te dromen en zich in te leven in anderen. Een boekenkast met daarin de leukste verhalen is dus ontzettend waardevol. Door lekker samen te lezen, leert jouw kind veel nieuwe woorden en dat is weer goed voor de taalontwikkeling. Samen lezen doe je met deze meest populaire kinderboekjes van Kikker, Dikkie Dik of Woezel & Pip. Het boekje over gapen is ook ontzettend populair en biedt volop de kansen om gezellig met z'n allen te gapen voor het slapengaan!

Het leukste aan deze boekjes is dat jouw kind zelf mee doet in het verhaal. Jij vult de naam in van jouw kind en in een handomdraai heb je een boekje gemaakt waarin jouw kind de hoofdrol speelt samen met Kikker, Dikkie Dik of Woezel & Pip!

Muursticker

Muursticker

Papieren speelgoed opbergzak

Papieren speelgoed opbergzak

Boek - Astronaut - André Kuipers

Boek - Astronaut - André Kuipers

Blog

Blog