Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

gepersonaliseerd inpakpapier bedrukt

Maak je kerstcadeaus nog unieker met gepersonaliseerd cadeaupapier

Als je cadeautjes inpakt, naar wat voor soort inpakpapier ben je dan op zoek? Ga jij voor een wit met goud design, omdat het feestelijk is voor kerst, of ga je voor meerdere rollen, waarvan eentje speciaal voor opa en oma en de ander wat speelser voor je neefjes en nichtjes? Of ben jij zo’n creatieveling die zelf inpakpapier bestempeld? Jij kunt de kerstcadeaus dit jaar extra speciaal maken door voor elk familielid zelf het geschenkpapier te ontwerpen. Zo kun je het perfecte cadeau voor elk familielid ook nog eens met extra bijzonder inpakpapier inpakken!


Het mooie detail aan gepersonaliseerd inpakpapier

Het speciaal ontwerpen van inpakpapier is een mooie manier om iets heel persoonlijks toe te voegen aan een cadeau. Heb je een prachtig cadeau uitgekozen en deze al gepersonaliseerd voor je dierbare, dan maakt uniek cadeaupapier de belevenis van het uitpakken van cadeaus het helemaal af. Bijzonder inpakpapier trekt de aandacht onder de kerstboom en is ook een speciale manier om het cadeau toe te wijzen aan je familieleden, zonder ergens de naam te hoeven schrijven of er een sticker op te plakken. Want met een foto van de ontvanger erop is het gelijk duidelijk voor wie het cadeau bestemd is. Een gepersonaliseerde rol inpakpapier is naast een prachtig detail voor elk cadeau, ook een klein stukje kunst. Herinner de ontvanger van jouw cadeau eraan dat ze het voorzichtig uitpakken, zodat ze dit unieke papier ook nog kunnen hergebruiken of inlijsten. Dat is toch een prachtige herinnering aan kerst met je favoriete mensen om je heen?


gepersonaliseerde inpakpapier cadeaupapier geschenkpapier

Hoe personaliseer je je eigen inpakpapier?

Zelf cadeaupapier ontwerpen is heel makkelijk. Geef jouw kerstcadeautjes net dat beetje extra shine door in onze editor een prachtig design te maken voor jouw cadeaupapier. In de editor is er ruime keuze aan mooie, vrolijke en feestelijke designs. Er zijn zelfs 35 verschillende soorten ontwerpen waar je uit kunt kiezen, dus niet alleen speciaal voor kerst, maar ook voor Valentijnsdag, Vaderdag of gewoon een cadeautje voor zomaar. Kies jij voor een design met maretakjes en kerstballen, minimalistische regenbogen of pompoms? Dan voeg je er gemakkelijk een foto aan toe, zodat deze mooi gepaard worden en je een prachtig patroon hebt om je unieke cadeaus mee in te pakken. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en drukken we jouw ontwerp met liefde af op ons mooie papier. We leveren het cadeaupapier op een rol en jij kunt kiezen of je voor 100 cm of 200 cm gaat, het ligt er natuurlijk helemaal aan hoeveel cadeautjes je voor je dierbaren hebt gekocht. En dan is de rest aan jou: even inpakken, strik erom en jouw super persoonlijke cadeau is helemaal klaar om deze kerst te geven!


Op zoek naar dé cadeaugids voor kerst? We schreven een complete blog met allerlei cadeautips voor kerst.

Ontdek alle kerstcadeaus>>>