Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wist je dat Internationale Vrouwendag elk jaar gevierd wordt op 8 maart? Het is de perfecte belangrijke dag om je waardering uit te spreken naar alle vrouwen wereldwijd en iemand in je leven in de belangstelling te zetten en te verrassen met een cadeau in het teken van deze officiële feestdag.

Hoe is Internationale Vrouwendag ontstaan?

Internationale Vrouwendag is ontstaan in de strijd voor vrouwenrechten en gelijke kansen. Het begon als een feministische beweging aan het begin van de 20e eeuw, toen vrouwen van verschillende achtergronden wereldwijd demonstraties startten en begonnen op te komen voor hun vrouwenkiesrecht, gelijke rechten op de arbeidsmarkt en vrijheid. Het werd voor de eerste keer gevierd door de Verenigde Naties in 1975.

In de daaropvolgende jaren verspreidde Internationale Vrouwendag zich over alle landen, waarbij vrouwen uit verschillende culturen en achtergronden samenkwamen om solidariteit te tonen en te vechten voor hun rechten. Tegenwoordig is Internationale Vrouwendag uitgeroepen tot een officiële feestdag op 8 maart dat wordt gevierd met feest, lezingen, marsen en andere activiteiten die de prestaties van vrouwen eren en aandacht vragen voor de voortdurende strijd voor gendergelijkheid.

Waarom is deze officiële feestdag op 8 maart?

Op 8 maart 1908 werden in New York protesten gehouden van vrouwenorganisaties tegen slechte arbeidsomstandigheden, lage lonen en het gebrek aan stemrecht. Deze staking werd een cruciaal keerpunt in de geschiedenis van de vrouwenbeweging in de Verengide Staten. Een jaar later, werd in Kopenhagen International Vrouwendag officieel voorgesteld tijdens de Internationale Vrouwenconferentie. Hier werd voorgesteld aan de overheid om jaarlijks een specifieke dag te wijden aan de viering van de prestaties van vrouwen. Het voorstel werd met enthousiasme ontvangen door de politieke partijen en in de daarop volgende jaren verspreidde het idee van International Women's day over de hele wereld, waarbij vrouwen en mannen samenkomen om te strijden voor gelijke rechten, stemrecht, en arbeidsrechten.

Sindsien is 8 maart uitgegroeid tot een symbolische dag van solidariteit en actie, waarop mensen over de hele wereld zich verenigen om de vooruitgang te vieren die is geboekt op het gebied van gendergelijkheid, overeenkomsten en om aandacht te vragen voor de nog bestaande uitdagingen. Uiteindelijk kwam deze datum als een symbool van kracht, veerkracht en vastberadenheid van vrouwen overal ter wereld. Het herinnert ons eraan dat de strijd voor eenheid voortduurt en dat we samen blijven werken aan de wereld waarin vrouwen en meisjes de vrijheid, kansen en respect hebben die ze verdienen.

Hoe kan jij Internationale Vrouwendag vieren?

Internationale Vrouwendag kan op verschillende manieren met verschillende activiteiten gevierd worden, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en interesses. Wij geven jou diverse manieren om Internationale Vrouwendag te vieren op 8 maart:

  1. Bijwonen van evenementen: Doe mee aan lokale evenementen en bezoek bijeenkomsten in dit thema, zoals lezingen of workshops of een tentoonstelling die worden georganiseerd voor de viering van de prestaties van de vrouwen en om bewustwording te creëren over gendergelijkheid in deze samenleving.
  2. Zelfzorg en verwennerij: Deze dag is een perfecte gelegenheid om de belangrijke vrouw in je leven te trakteren met een dagje self-care. Ga naar de spa, koop een bos bloemen of geniet van een rustige avond thuis met een filmpje of een goed boek in het thema van de vrouwen. Of geef haar een dagje weg om Internationale vrouwendag te vieren met haar vriendinnen!
  3. Empowerment met cadeaus: Verras de vrouwen in je leven met unieke en persoonlijke cadeaus die hun kracht benadrukken. Je hoeft natuurlijk niet alle vrouwen in je leven een cadeau te geven op deze feestdag. Je zou Internationale Vrouewndag in plaats daarvan ook kunnen gebruiken om na te denken, een berichtje te sturen naar iemand of een vrouwenorganisatie te steunen die belangrijk voor je is.

Cadeau Ideeën voor Internationale Vrouwendag

Ben je op zoek naar een creatief cadeau om een vrouw in je leven te verwennen op Internationale Vrouwendag? Wij geven je 5 originele cadeau ideeeën om de traditie voort te zetten en de belangrijke vrouwen in je leven te verwennen op 8 maart:

  • Kaars in glas met foto: Verras haar met een prachtige kaars waarbij je een foto naar keuze op kan laten drukken. Elke keer dat ze de kaars aansteekt, zal ze herinnerd worden aan dit speciale moment.
  • Chocolade hartjes: Verwen haar met heerlijke chocolaatjes met eigen foto. Deze zoete traktatie zal haar zeker doen glimlachen en haar laten weten hoeveel je om haar geeft.
  • Rozen: Rozen zijn een populaire keuze voor Internationale Vrouwendag, omdat ze een tastbare uitdrukking van respect, liefde en waardering tonen voor de belangrijke vrouwen in ons leven. YourSurprise biedt ook de mogelijkheid om je bloemen cadeau rechtstreeks naar het adres van de ontvanger te sturen en een gratis kaartje toe te voegen. Vergeet niet te vermelden wat ze voor je betekent!
  • Knuffelbeertje: Geef haar een zacht knuffelmaatje met een schattig knuffelbeertje. Deze zachte en pluizige beer is niet alleen liefdevol gemaakt, maar kan ook gepersonaliseerd worden met een foto of tekst naar jouw keuze.
  • Kimono met naam: Geef haar het cadeau van luxe en comfort met een kimono die speciaal voor haar is gepersonaliseerd. Voeg haar naam toe voor een extra tintje en laat haar elke dag als een speciale vrouw voelen.

Wil je voor een ander cadeau gaan op Internationale Vrouwendag? Bekijk dan onze cadeau-ideeën voor haar en vindt het perfecte cadeau voor haar op 8 maart!

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Boeket Rode en Witte rozen

Boeket Rode en Witte rozen

Bertus Beer

Bertus Beer

Cadeau voor haar

Cadeau voor haar

Hoe vieren we Internationale Vrouwendag over heel de wereld?

Internationale Vrouwendag wordt op 8 maart op vele manieren over de hele wereld gevierd. Het varieert van land tot land en kan binnen het hele land ook anders gevierd worden. Deze dag is gewijd aan het vieren van de prestaties, kracht en veerkracht van de vrouwelijke iconen. In verschillende landen worden op Internationale Vrouwendag diverse evenementen en activiteiten georganiserd om de bijdragen van de vrouwen aan de samenleving te vieren en aandacht te vragen voor deze gelijkheid.

Van tentoonstellingen tot workshops, conferenties en culturele optredens, overal wordt deze dag op 8 maart bijzonder gemaakt. Wat deze vieringen over de wereld verbindt, is de boodschap van de solidariteit en empowerment. Vrouwen van alle achtergronden komen bij elkaar om elkaar te ondersteunen, inspireren en gezamenlijk te strijden voor een wereld waaronder alle vrouwen en mannen gelijk zijn. Het is een dag van reflectie, viering en actie, waarbij vrouwen worden aangemoedigd om op te komen voor de geschiedenis van de vrouwen en nu.

Bij YourSurprise omarmen we de geest van Internationale Vrouwendag door onze waardering uit te spreken voor alle vrouwen wereldwijd. Met onze gepersonaliseerde cadeaus willen we bijdragen aan op 8 maart door het vieren van deze thema's. Internationale vrouwendag is een dag om te eren en te insireren.

Gepersonaliseerde cadeaus om de vrouw in in je leven te verrassen op Internationale Vrouwendag

Ben je op zoek naar een origieneel cadeau voor een belangrijke vrouw in je leven? Bij YourSurprise vind je een breed assortiment aan cadeaus die je naar eigen wens met foto en/of tekst kunt personaliseren om de vrouwen in je leven te verrassen op 8 maart op Internationale Vrouwendag.

Pantoffels

Pantoffels

Video Kaart

Video Kaart

Kimono

Kimono

Blog

Blog