Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Kerstcadeautjes onder de €20

Kerst thuis brengen? Zo maak je er wat moois van

De kerstdagen komen steeds dichterbij en de kerstkriebels beginnen ook steeds sneller te komen. Toch zijn de komende kerstdagen waarschijnlijk heel anders dan anders. Dit hoeft niet te betekenen dat je de grappige verhalen van je oom, de gezelligheid of de cadeautjes hoeft te missen. Het fysieke samenzijn is misschien dit jaar niet mogelijk, maar dat betekent niet dat je deze Kerst zonder je familie en vrienden hoeft te zitten. Daarom hebben wij tips om alsnog de kerstdagen samen door te kunnen brengen, op afstand, en met net zoveel gezelligheid als andere jaren.

Toffe dingen om te doen vanuit je eigen huisgoede omscchrijving van de foto geven

Tip 1: Stuur een kerstwens

Haal een oude traditie terug en stuur een persoonlijke kerstkaart naar vrienden en familie. Ga dit jaar eens voor een wel heel bijzonder exemplaar. Deze houten kerstkaart ontwerp je helemaal zelf. Kies een tof design, een foto met een mooie herinnering en schrijf jouw eigen kerstboodschap. Voor de echte snoepkonten kun je jouw kerstwens ook op chocolade laten bedrukken, zo valt er een echte chocolade kaart door de brievenbus. Ze zijn bijna te mooi om op te eten!

Ontwerp hier jouw mooiste kerstwens op een houten kerstkaart>>>
goede omschrijving van de foto geven

Tip 2: Bedenk een kerstmenu en organiseer een digitaal kerstdiner

Plan een videocall in samen met je vrienden en familie waarin jullie tegelijk jullie eigen samengestelde kerstmenu bereiden. Alles klaar en is de tafel aangezet? Zet je beeldscherm op de tafel en zo is het net alsof jullie alsnog met zijn allen aan het kerstdiner zitten.


goede omscchrijving van de foto geven

Tip 3: Bekijk dezelfde zwijmel kerstfilm

Er zijn zoveel leuke kerstfilms te vinden op Netflix in deze tijd. Organiseer daarom een Netflix-party waarin jij samen met je vrienden synchroon naar jullie lievelings films kunnen kijken. Vul jouw grootste mok met warme chocolademelk met marshmallows, pak een fleecedeken erbij en stuur bijvoorbeeld iedereen een heerlijke tony chocolonely reep op. Samen zijn op afstand is nog nooit zo leuk en lekker geweest. Extra leuk: er zit namelijk ook een chatfunctie op. Zo kun je alsnog met elkaar kletsen maar dan praat er niemand door de film heen!

Je eigen fleecekleed ontwerpen>>>
goede omschrijving van de foto geven

Tip 4: Speel Secret Santa

Er is niks leukers dan je familie en vrienden verrassen met een persoonlijk cadeautje. En tradities zijn er tenslotte om te behouden. Speel daarom eens Secret Santa dit jaar. Laat de cadeautjes afleveren bij jou thuis, pak ze in met persoonlijk cadeaupapier en leg ze voor de deur van je vrienden en familie. Even snel aanbellen en een stapje naar achteren dan zie je gelijk wat ze van jouw cadeau vinden. Wonen familieleden of vrienden in het buitenland, ook dan werkt Secret Santa prima. Verstuur het cadeautje naar hun adres, Facetime elkaar wanneer het pakketje is aangekomen en verras op deze manier ook je geliefde die je op dit moment niet kan zien.

Creëer hier jouw unieke cadeaupapier>>>
goede omscchrijving van de foto geven

Tip 5: Versier de kerstboom

Ook al is het niet mogelijk om je familie en vrienden te ontvangen bij jou thuis deze Kerst, dat betekent niet dat ze er niet bij kunnen zijn. Ontwerp unieke kerstballen met foto's van familieleden en vrienden en hang ze in de kerstboom. Of geef ze als cadeau zodat jij ook bij hen in de boom hangt! En voor wanneer je kerstboom al vol hangt met kerstballen kun je ook altijd gaan voor een slinger vol retro foto's. Ziet dat er niet gezellig uit?

Ontwerp nu jouw persoonlijke kerstballen of retro >>>

Tip 6: Game night!

Spelletjes kunnen zeker niet missen tijdens de Kerst. Nodig daarom digitaal een groep vrienden of familieleden uit en organiseer een spelletjesavond. Download bijvoorbeeld de app houseparty waarin je een reeks aan verschillende spelletjes kan spelen. Van Triviant tot Wie ben ik?! Maar ook kan 30-seconds niet missen, haal daarom je competitieve kant in jezelf naar boven en download de mobiele versie van dit fantastische spel.

Het wordt misschien niet de Kerst waar je op gehoopt had dit jaar. Maar hopelijk kun je er net zulke gezellige dagen van maken maar dan op afstand van elkaar. Dit zijn zomaar een aantal tips wat je zou kunnen doen maar er zijn oneindig veel mogelijkheden. Gezondheid staat natuurlijk voorop.codice sconto 10%


Ontvang exclusief 10% korting op alle cadeaus met de kortingscode BLOG10. Vul de kortingscode in de winkelwagen in op het moment van aankoop en je krijgt direct 10% korting op alle cadeaus.
*De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of verzendkosten.

Ontdek alle kerstcadeaus>>>