Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

kerstmis hoe cadeaus personaliseren

Je kunt cadeaus op unieke manieren laten personaliseren, wij laten je zien hoe!

Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd duur te zijn, maar het gaat om het gebaar dat je laat zien dat je aan iemand denkt en dat iemand bijzonder voor je is. Verras daarom iemand met een cadeau dat speciaal voor hen gemaakt is. Elk van onze cadeaus heeft een eigen personalisatiewijze en wij laten je zien hoe je ze kunt personaliseren. Het is vooral belangrijk dat je dit jaar je kerstcadeaus op tijd in huis hebt. Ga nu op zoek naar de leukste cadeaus!


Glazen cadeaus graveren

Glazen cadeaus graveren

Zoek je een origineel cadeau of een leuk kleinigheidje? Heb je wel eens aan een gegraveerd glas gedacht? Bij YourSurprise kun je een mooi ontwerp laten graveren in een wijnglas, champagneglas, theeglas, whiskyglas, bierglas of waterglas. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we op allerlei soorten glazen graveren. Dit doen we met behulp van een laser die jouw opdruk in het glas graveert. Je opdruk is hierdoor veilig voor slijtage en kan gewoon in de vaatwasser. Alle glazen worden gegraveerd in ons cadeau atelier in Zierikzee. Na het graveren doen we de glazen voorzichtig in speciale verzenddozen om ervoor te zorgen dat de glazen heel geleverd kunnen worden! Een paar ideetjes voor glas gravure: een datum die belangrijk is tussen twee personen, een ring om een huwelijksdatum te symboliseren, de naam van de genieter, maar een logo voor je bedrijf kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact op met onze zakelijke afdeling.

Bekijk hier de How It’s Made-aflevering van onze champagneglazen >>>
KERSTBALLEN

Een gepersonaliseerde kerstbal

Wist je dat we speciaal voor Kerstmis ook kerstballen personaliseren? Onze bijzondere kerstballen zijn een foto cadeau, die je aan iedereen kunt geven met de kerst. In de editor voeg je een foto van jou en je broer of zus of jullie gezin toe aan het ontwerp en wij sturen je een hele unieke kerstbal toe. Maar je kunt de gepersonaliseerde kerstbal ook direct bij de ontvanger laten thuis bezorgen. Verrassing! Het is een perfecte toevoeging aan de kerstboom. Zo heb je toch nog wat bekende gezichten om je heen!

Bekijk hier onze How It’s Made-video over het personaliseren van de kerstballen>>>

mok bedrukken

Een mok bedrukken met foto

Bedrukte mokken zijn mega populaire cadeautjes en wij weten wel waarom: het is een ontzettend leuk cadeau om iemand te verrassen. Naast de bekende witte mok hebben we ook mokken met een kleurtje van binnen (roze, rood, geel of zwart), voetbal mokken en mega mokken. Maar we hebben ook speciale magic mokken, waarbij jouw ontwerp of foto pas verschijnt nadat je er een hete drank in hebt gedaan. De manier waarop we onze mokken personaliseren, noemen wij wrappen. Het ontwerp dat jij in de editor maakt, printen wij uit en wrappen we vervolgens om de mok heen, voordat deze in de oven of de wrapmachine gaat. Hoe personaliseer je een mok? Omdat het ontwerp van een mok helemaal rond de buitenkant komt, heb je een breed canvas voor je creatieve personalisatie. In de editor kun je kiezen uit verschillende ontwerpen, maar misschien ben je wel zo creatief dat je zelf een ontwerp kunt maken. Een mok kun je bedrukken met een bijzondere foto, dat kan er één zijn of juist een fotocollage. Je kunt er ook een naam of tekst op zetten, zodat de ontvanger ook een speciale boodschap ontvangt. Wie zou jij willen verrassen met een mok?

In deze How It’s Made-aflevering laten we zien hoe we onze mokken personaliseren >>>

babymuts kleding bedrukken

Een kledingstuk zoals babymuts bedrukken voor kerst

Naast hele leuke kerstballen en heerlijke chocoladecadeaus, bieden we ook kledingstukken om cadeau te geven. De personalisatie wijze die we gebruiken bij stoffen cadeaus is bedrukking. Bij YourSurprise bedrukken we zo’n beetje alle soorten kleding die je je kunt bedenken: voor dames, heren en kinderen. Zo hebben we comfortabele hoodies, sweaters en truien die je van voor en achter kunt bedrukken, maar ook rompertjes, mutsjes en slabben. Jij voegt een naam en eventueel een foto toe aan de editor en wij drukken jouw kerstcadeau in de beste kwaliteit. Hoe kun je een muts personaliseren? Onze babymutsjes hebben schattige illustraties en ruimte voor de naam van de dreumes. Je kunt altijd kiezen uit verschillende letters. Wil je een wat groter kledingstuk zoals een t-shirt bedrukken, dan is er vaak ook een tweede tekstregel beschikbaar.

In deze How It’s Made-aflevering laten we zien hoe we cadeaus zoals mutsjes en shirts personaliseren >>>

boek met naam en foto personaliseren

Een boek met naam en foto personaliseren

Een boek lezen dat speciaal aan jou is opgedragen of waar je zelf de hoofdrol in speelt, dat is toch het allerleukste cadeau om te geven? Bij YourSurprise vind je een gepersonaliseerd boek voor elke leeftijd en in elk genre. Zo heb je voor iedereen een uniek cadeau! Gepersonaliseerde boeken zijn de afgelopen jaren een steeds populairder cadeau geworden. Met een boek met naam ben je verzekerd van een echt origineel en persoonlijk cadeau, waarmee je een boekenwurm vast en zeker verrast! Zo personaliseer je een boek met naam en foto: sommige boeken kun je personaliseren met een naam, zo speelt de lezer/ontvanger een hoofdrol in het boek. Andere boeken, zoals onder andere onze kookboeken of De kleine astronaut, bieden ook de mogelijkheid om een foto aan de omslag toe te voegen. Dat is super persoonlijk! Je kunt ook nog een speciale boodschap achterlaten, zodat de ontvanger helemaal verrast wordt. En sommige boeken komen zelfs in een XXL-formaat. Dat is echt optimaal genieten.

Bekijk hier hoe we boeken personaliseren in deze How It’s Made-aflevering >>>

Naar wat voor soort cadeau ben je op zoek met kerst? Lees onze cadeaugids zodat je voor iedereen in je familie en vriendengroep het leukste cadeautje kan bestellen. Maar bestel vooral op tijd rondom kerst, zodat de cadeaus met de feestdagen onder de kerstboom liggen.

Op zoek naar dé cadeaugids voor kerst? We schreven een complete blog met allerlei alle cadeautips voor kerst.

Ontdek alle kerstcadeaus>>>