Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Dat prachtige cadeautje onder de kerstboom ligt al wekenlang naar je te lonken. Wat zou er toch in zitten? Mooi ingepakte cadeaus hebben een enorme aantrekkingskracht. Vijf inpaktips om ook jouw kerstcadeaus te laten schitteren onder de boom.

Inpaktip 1

Kies jouw inpakpapier met zorg

Het inpakpapier dat je gebruikt, is vrij bepalend voor het resultaat. Inpakpapier is te krijgen in alle soorten en maten. Dik papier ziet er vaak mooier uit dan heel dun papier. Ook is het een idee om voor feestelijke kleuren te kiezen, zoals goud, zilver en blauw met glitters. Zo krijgt het cadeau ook meteen een chique look. Een cadeau ziet er ook direct mooier uit wanneer je over het inpakpapier nog een laag doorzichtig cellofaan aanbrengt. Wat je ook kunt doen, is zelf kerstcadeaupapier ontwerpen. Dan heb je helemaal uniek cadeaupapier waar je de show mee steelt.

Inpaktip 2

Strik eromheen, klaar!

Een strik geeft je cadeautje direct een flinke boost, zonder dat het veel moeite kost. Je hebt alleen een mooi lint of een touwtje nodig. Ook is het mooi twee touwtjes of linten in verschillende kleuren samen om het cadeau te strikken. Hoe maak je zo'n mooie strik? Je knipt eerste het touw of lint op de juiste lengte af, zodat het twee keer om het cadeautje kan. Dan leg je het lint over de voorkant van het cadeau, in de lengte. Aan de achterkant van het cadeau draai je de uiteinden van het lint om elkaar heen en draai je het lint een kwartslag. Dan draai je het lint om de breedte van het cadeau. Op de plek waar de linten kruisen, haal je de maak je een strik. Niets meer aan doen! Tip: probeer de strik niet precies in het midden te krijgen. Dit is namelijk heel moeilijk en je ziet het direct wanneer het niet is gelukt. Beter kies je er voor de strik expres aan de zijkant te maken. Dat geeft een speelse oogopslag.

Inpaktip 3

Maak een vouw

Deze tip kost heel erg weinig moeite en maakt een groot verschil. Het werkt het beste wanneer je cadeaupapier hebt met een andere binnenzijde. Als de binnen- en buitenzijde hetzelfde zijn, is het effect kleiner, maar kan het alsnog een leuke touch toevoegen. Het cadeaupapier knip je zo'n vijf centimeter langer af dan nodig is. Vervolgens vouw je het papier terug over de gehele lengte, zodat over die strook de binnenkant van het papier te zien is. Dit plak je vast met een plakbandje. Vervolgens pak je het cadeau in. Door het randje papier, krijgt het kerstcadeau direct een elegante uitstraling.

Inpaktip 4

Hang een label aan je cadeauDoor een label aan je kerstcadeau toe te voegen, maak je het cadeautje helemaal af. Het is als de kers op de taart van je geschenk. Je kunt natuurlijk lekker zelf gaan knutselen met karton, stiften en lint, maar je kunt ook een label gebruiken dat wij alvast voor je hebben ontworpen, wel zo makkelijk!

Inpaktip 5

Voeg een kerstig detail toe

Om het kerstthema extra te accentueren, voeg je een kerstdetail toe. Dit kan van alles zijn, als het maar een kerstgevoel bij je oproep. Denk bijvoorbeeld aan een hulst- of dennentakje dat je in het bos hebt gevonden. Of hang een kleine kerstbal, engeltje of ster aan je cadeau. Ook nog een leuk idee: hang een houten kersthanger aan je cadeau. Op deze hangers kun je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger laten graveren.

Heb je alle tips toegepast? Wow, jouw cadeau is om door een ringetje te halen! Wat een prachtexemplaar. Daar steel je de show mee deze kerst!

Nu weet je hoe je een cadeau mooi kunt inpakken. Maar heb je het cadeau nog niet? Bekijk de leukste kerstcadeaus!

Mega Milka

Mega Milka

Mok  - Wit

Mok - Wit

XL Toblerone Reep

XL Toblerone Reep

Blog

Blog