Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Op zoek naar een lieve, creatieve manier om je liefde te uiten deze feestdagen? Of wil je een gedicht schrijven om een van je geliefde dierbaren die overleden zijn te betrekken bij jullie kerstmis? Dan is een kort kerstgedicht misschien wel precies wat je zoekt!

Het is een toffe manier om je gevoelens te uiten, net even anders dan anders. Of het nu voor je gepersonaliseerde kerstkaarten is, een cadeaukaartje of een boodschap voor op je kerstcadeau zelf, deze gedichten zullen de ontvanger zeker raken.

Hier zijn zes korte voorbeelden van eenvoudige kerstgedichtjes die je kunt gebruiken of waar je inspiratie uit kunt halen:

"Glazen die klinken,

kerstlampjes die gezellig twinkelen.

Met kerst is het fijn,

met iedereen samen te zijn."

"Wij wensen jullie

Een vrolijk einde en

een fantastisch begin.

En een jaar helemaal

naar jullie zin!"

"Kerstliedjes klinken

kerstballen blinken

Voor iedereen veel liefde en geluk

Onze kerst kan zo echt niet meer stuk"

"Gluhwein in de mokken,

Onder de boom, cadeautjes voor jou en mij,

Maar het allergrootste cadeau van deze kerstnacht,

Dat ben jij!’

"Kerst is het feest van familie en vrienden

en daardoor onwijs speciaal

Maar jij, jij bent toch wel

de speciaalste van allemaal!’’

"Met handgeschreven regels

en veel decemberzegels,

Verspreiden mensen mooie berichten,

die ze aan hun meest dierbaren richten.’’

Voel je vrij om jouw eigen persoonlijke tintje toe te voegen aan deze gedichten. Voeg bijvoorbeeld de naam van de ontvanger toe, of iets speciaals over hem of haar. Misschien iets unieks over jullie relatie of gedeelde grap. Hoe persoonlijker het gedichtje, hoe specialer!

Kerstcadeau 2024

Kerstcadeau 2024

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Sneeuwbol

Sneeuwbol

Populaire kerst thema's voor korte gedichtjes

Sneeuw en andere echte winterse beelden zijn perfect om te verwerken in kerstgedichten, omdat veel mensen de feestdagen associëren met koud weer en witte sneeuw.

Tradities en nostalgie zijn ook altijd goed, omdat veel mensen dierbare herinneringen hebben aan vroegere feestdagen en familietradities.

De Kerstman, zijn elfjes en zijn rendieren zijn tijdloze kerst symbolen die gebruikt kunnen worden in gedichten, vooral voor kleintjes.

Hoe kan ik korte kerstgedichten personaliseren voor de ontvanger?

Om je kerst gedichten echt persoonlijk te maken, moet je zorgen dat je emotie aan je tekst toevoegt. Probeer goed na te denken over de persoon aan wie je het gedicht geeft en houd rekening met het volgende:

  1. Waar houden ze van met Kerstmis? Zijn ze fan van de winterse sneeuw, houden ze van het versieren van de boom of is het de warme gloed van het haardvuur waar ze blij van worden? Door deze elementen in je gedicht te verwerken, maak je het voor hen nog specialer.
  2. Put uit gedeelde herinneringen of ervaringen: Misschien heb je al veel kerstmissen samen doorgebracht en heb je zo genoeg mooie momenten die je inspireren. Als dat zo is, kun je deze toevoegen aan je gedicht om er een mooie reis door het verleden van te maken. Bijvoorbeeld die ene keer dat je voor het eerst het kerstdiner probeerde te maken of dat onvergetelijke sneeuwballengevecht. Dit soort herinneringen kunnen je gedicht heel persoonlijk en betekenisvol maken.
  3. Vergeet niet om je eigen gevoelens erin te verwerken: Als het een gedicht is voor een dierbare, deins er dan niet voor terug om je liefde en genegenheid te uiten. Kerst is tenslotte een tijd van warmte en samenzijn. Je gedicht hoeft geen epische liefdesbrief te zijn hoor, maar een paar oprechte woorden over hoeveel ze voor je betekenen kunnen je cadeau wel echt speciaal maken.

Dus ga je gang, wees creatief en voeg je eigen kerstmagie toe aan je gedicht!

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

Kerst mok

Kerst mok

Sleutelhanger

Sleutelhanger

Blog

Blog