Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Buiten is het koud en donker, dus liever zijn we met z'n allen binnen. Gebruik die tijd om lekker met je kleintje te lezen over alle feestjes die we in december vieren.

Het leuke aan deze kinderboekjes is dat het niet zomaar boekjes zijn over Sinterklaas en Kerst, maar dat jouw kind zelf meespeelt in het verhaal. Het zijn boekjes waarin de naam van jouw kind terugkomt in het verhaal. De boekjes kun je eenvoudig online maken in onze editor: je voegt de naam van je kind toe en uploadt eventueel een leuke foto. Wil je nog een persoonlijke boodschap kwijt, dan is daar vaak plek voor in het boek. Deze boekjes zijn natuurlijk ook erg leuk als cadeautje op pakjesavond zelf of in de schoen!

De leukste boekjes met en over Sinterklaas

In onze collectie vind je vier verschillende boekjes met als thema Sinterklaas. Je kunt alle boekjes personaliseren.

Dag Sint, Dag Piet

In dit boekje kunnen twee kinderen samen Sinterklaas vieren. De kindjes staan op de kade als Sint aankomt met de grote pakjesboot, krijgen snoepjes van Piet en krijgen midden in de nacht cadeautjes in hun schoen.

Sinterklaas met Woezel & Pip

Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het Sinterklaas is en dus dromen ze van Sinterwoezel en Pietje Pip. Zij komen met heel veel cadeautjes naar Nederland en gaan bij jouw kind op bezoek om cadeautjes te brengen. Zal de Sint deze lieve Sinterwoezel en Pietje Pip niet overslaan?

Dikkie Dik viert Sinterklaas

Jouw kind speelt mee als Beertje, het vriendje van Dikkie Dik. Samen gaan ze zich verkleden als Sint en Piet, maar dan vindt Dikkie Dik een wortel en verrast hij het paard van Sinterklaas.

De leukste kerstboekjes voor en over jouw kind

Natuurlijk vind je in onze collectie ook leuke boekjes waarin jouw kind Kerst viert met de grootste kindervriendjes.

Hoe "jouw kind" kerstavond redt

Nieuw in de ontzettend populaire serie van From Lucy is dit kerstboekje. In dit boek gaat jouw kind Muis Maretak helpen om alles op tijd klaar te krijgen voor Kerst. Muis Maretak heeft namelijk per ongeluk in het toverpoeder geniest. Dit toverpoeder is bedoeld om de kerstman tijdelijk klein te maken zodat hij door alle schoorstenen kan. Maar door het niezen van Muis Maretak is het poeder op jouw kind terecht gekomen. Nu moet jouw kind alles in het werk stellen om samen met Muis Maretak te zorgen dat kerstavond door kan gaan!

In dit boekje kunnen maximaal 4 kindjes meedoen!

Dikkie Dik viert Kerst

Natuurlijk viert ook Dikkie Dik kerst en maakt deze oranje kater er een groot potje van. Samen met de grijze poes, gespeeld door jouw kind, breken ze de kerstboom af en maken ze alle cadeautjes open. Als dat maar goed gaat....

Santa Olli

In dit boek kruipt het lieve olifantje Olli in de huid van de kerstman. Hij gaat gaat een cadeau bezorgen bij jou kind, maar dat is nog niet zo makkelijk. En dan raakt Santa Olli ook nog eens jullie adres kwijt. Zal het cadeau voor jouw kind er wel op tijd zijn?

Het kerstmanboek

Dit boek is de kerstvariant die hoort bij Sinterkaasje "jouw naam". Jouw kind gaat de kerstman helpen om alle cadeautjes in te pakken, maar dan valt de kerstman in slaap en zijn alle cadeautjes wel erg leuk om zelf eerst even mee te spelen. Zou de kerstman op tijd wakker worden om alsnog samen met jouw kind de cadeautjes in te pakken?

Donald Duck Kerstspecial

Dit kersteditie is niet alleen leuk voor kleine kinderen maar ook voor grote kinderen. In dit tijdschrift speelt jouw grote of kleine kind een rol in alle verhalen die Donald Duck beleeft. De kaft kun je personaliseren met de naam en een foto van de ontvanger. Een superleuk kerstcadeau voor de echte Donald Duck fan!

Het grote Kerst-doeboek

Duurt het nog zo lang tot het Kerst is? Met dit boek gaat de tijd een stuk sneller. Het adventboek staat vol met opdrachten en verhalen die aftellen tot kerstmis. Door alle opdrachten uit te voeren kan jouw kind stickers verwijderen en zo Kerstmis redden. Het Krabbelmonster kan niet wachten om Kerst te verpesten, zal het jouw kind lukken om het Krabbelmonster te slim af te zij?

Boek - Saving Christmas

Boek - Saving Christmas

Ollimania Kerstboek

Ollimania Kerstboek

Boek - Dikkie Dik Kerstmis

Boek - Dikkie Dik Kerstmis

Blog

Blog