Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland! 🥳

kerstmis 2022 mensen liefhebben

Vier Kerstmis met de mensen die je liefhebt

Vorig jaar waren de kerstdagen anders dan anders. We vierden kerst thuis, veelal alleen of slechts met je eigen gezin, en we waren genoodzaakt om deze mooie dagen gescheiden van onze dierbaren door te brengen. Kerstmis 2022 zal ook anders zijn. We mogen de teugels wat meer laten vieren en deze kerst mogen we weer samenkomen met onze familie. Dit jaar vieren we Kerstmis weer samen.


Hoe blik jij terug op 2022?

Als je terugkijkt naar het afgelopen jaar, welke herinnering komt er dan als eerst naar boven? Hoe bijzonder is het dat we, ondanks alle gebeurtenissen, toch weer samen kunnen zijn, feest kunnen vieren en elkaar weer mogen vasthouden? In 2022 maakten we herinneringen op een iets andere manier dan de jaren voor 2020, maar de herinneringen zijn nog net zo speciaal. Je spendeerde bijvoorbeeld voor het eerst in een lange tijd weer een middag door bij je grootouders, misschien bezocht je weer een museum. Welke fijne momenten springen er voor jou bovenuit?


Maak van deze kerst onvergetelijke feestdagen

Hoe fijn is het dat we dit jaar weer mogen uitpakken met Kerstmis? De eettafel is prachtig gedekt, je hebt de leukste cadeaus uitgezocht voor je familie en kijkt er naar uit om hun reactie te zien. Maar hoe maak je kerst 2022 nou echt onvergetelijk? Maak kerst dit jaar extra speciaal door het perfecte cadeau voor elk van je dierbaren uit te zoeken. Vier de band die hebt met elkaar en sta stil bij wat ze voor je betekenen. Dat kun je uiteraard doen met gepersonaliseerde cadeaus. Maar je kunt ook een stapje verder gaan.


Hang de boom vol met positieve momenten van 2022

Vorig jaar gaven we families die de kerst niet met hun familieleden en vrienden konden doorbrengen de tip om foto’s met hen in de boom te hangen. Zo kon je alsnog de gezellige gezichten van je dierbaren zien. Dit jaar is het een leuk idee om de boom vol te hangen met positieve herinneringen van het afgelopen jaar. Maak retro slingers van de mooiste momenten uit 2022 of maak er unieke kerstballen van. We schreven een volledige cadeaugids met fotocadeaus, zodat jij de mooiste en meest positieve momenten van 2022 kan laten zien. Wat was jouw mooiste moment in 2022? Die blog lees je hier >>>


Maak een adventskalender voor je vriend, vriendin of het hele gezin

Een adventskalender met chocolaatjes erin en samen met je broer of zus aftellen tot het kerstavond was; dat is een echt jeugdsentiment. Samen keken jullie er elke dag naar uit om weer een vakje open te mogen maken en of de kerstman vandaag weer op het chocolaatje stond. Inmiddels zijn er ook al leuke adventskalenders van nagellak merken of de lekkerste theesmaakjes. Maak dit jaar zelf een adventskalender met de leukste kleine cadeaus. Zo kun je samen met je partner aftellen tot de gezelligste dagen van het jaar. Wist je dat dit niet allemaal fysieke cadeaus hoeven te zijn? Wissel de dagen eens af met leuke dagtripjes of kook het favoriete gerecht van een ander. Meer lezen over zelf een adventskalender maken? Die blog lees je hier >>>


Ben je al op zoek naar inspiratie?

Het juiste cadeautje vinden kan soms best wel lastig zijn, want wat zijn echt leuke kerstcadeaus? We hebben hele leuke cadeautips om het vinden van een perfect cadeau een stuk makkelijker te maken. Scroll gauw verder voor een tipje van de sluier van onze kerst cadeaugids.
Vier kerst dit jaar met de mensen die je lief hebt, toost op de band die je met hen hebt, vier dat je dit jaar weer samen bent. Het is belangrijk om tijd met elkaar door te brengen, laat ze deze kerst zien hoeveel ze voor je betekenen met bijvoorbeeld een zelfgemaakt, persoonlijk cadeau die je kunt personaliseren met de leukste foto’s van de beste momenten. Maak je cadeau uniek door de naam of lieve boodschap toe te voegen. Zo maak je écht een speciaal cadeau voor je dierbaren.


Op zoek naar dé cadeaugids voor kerst? We schreven een complete blog met allerlei alle cadeautips voor kerst .

Ontdek alle kerstcadeaus>>>