• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Super snelle levering!
Kersttrends 2019

De leukste trends en ideeën voor Kerst 2019

Zoek je inspiratie voor een onvergetelijke Kerst in 2019. Voor jouw Kerst inspiratie ben je bij YourSurprise aan het goede adres! Wij helpen om jouw lieve familie en vrienden te verrassen met een persoonlijk cadeau en geven je alle tips & tricks om van jouw Kerstfeest een onvergetelijk moment te maken.

Kerst met familie, schoonfamilie of vrienden?

Met wie zit jij straks rond de kerstboom? Vier je Kerst traditioneel 1 dag met familie, en 1 dag bij de schoonfamilie of zien jouw dagen er anders uit? Met steeds meer samengestelde gezinnen en moderne gezinssamenstellingen, verandert ook de manier van Kerst vieren. Misschien heb je aan 2 Kerstdagen niet eens genoeg om al je familieleden een keertje te zien. Het is niet voor niets een trend om ook Kerstavond te vieren of Kerst te vieren op een heel ander moment. Hoe leuk is het om in November al een kerstboom op te tuigen zodat je er zeker van bent dat al je vrienden kunnen komen op jullie foute kerstfeest? Eigenlijk maakt de datum waarop je kerst viert helemaal niks uit, als je maar samen kunt zijn met de mensen die voor jou belangrijk zijn.

Milka Kerst giftbox

Sta stil bij de mensen die met Kerst alleen zijn

Denk ook eens aan je lieve buurvrouw of tante op leeftijd die met Kerst altijd alleen is. Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar 1 op de 4 Nederlanders viert Kerst alleen. Terwijl jij gezellig met je vrienden en familie aan tafel zit, zijn er helaas mensen die gebonden zijn aan huis of maar weinig dierbaren om zich heen hebben. Je kunt een handje helpen om ook deze mensen een fijne Kerst te bezorgen. Het is een heel lief gebaar om ze gezellig uit te nodigen bij één van jouw kerstdiners, maar soms is de afstand te groot of lukt het om praktische redenen niet om dit te doen. In dat geval kun je zorgen voor een lieve kerstboodschap die we we voor jou aan huis bezorgen. Een klein gebaar als een persoonlijk cadeau kan echt het verschil maken voor iemand die alleen is met Kerst.

Kerstcadeau trends

Nu de Kerstdagen dichterbij komen denk je misschien ook al aan de cadeaus die je wilt gaan kopen. Dit is niet zo lastig als het soms lijkt. Bedenk bijvoorbeeld eens welke bijzondere momenten jouw geliefden dit jaar hebben beleefd? Met een foto van geweldige reis of een pasgeboren kleinkind maak je van dit moment een fantastisch cadeau Hoe zou je degene aan wie je een cadeau geeft typeren? Dit maakt het ook al een stuk makkelijker om een top cadeau te kiezen. Een Bourgondiër maak je blij met een persoonlijke fles wijn, terwijl een ijdeltuit niet kan wachten om haar beautypakket uit te gaan proberen. Wanneer je heel even stilstaat bij wat iemand belangrijk vindt, is het eigenlijk heel gemakkelijk om hem of haar blij te maken met een kerstcadeau.

Houten snijplank

Kerstdiner 2019

Niet alleen de cadeautjes zijn belangrijk tijdens Kerst, maar het Kerstmenu is ook een veelbesproken onderwerp. Het kan best een lastige opgave zijn om een passend menu voor iedereen op tafel te zetten. Maak het jezelf vooral gemakkelijk bij het maken van het kerstdiner. Schuiven er een aantal vegetariërs aan? Dubbele gerechten maken hoeft echt niet, het is juist heel trendy om een volledige vegetarisch Kerstdiner te serveren. Het is geen must meer om een grote gevulde kalkoen op tafel te zetten. Groenten zullen dit jaar dus ook een grotere rol spelen en vallen vast bij iedereen goed in de smaak. Ben je echt geen keukenprinses? Steeds meer restaurants bieden een speciale maaltijdbox voor Kerst waarmee je in een oogwenk een heerlijke maaltijd voor de hele familie op tafel zet. Wedden dat jouw Kerstdiner onvergetelijk wordt?

Kaars met foto

De perfecte kersttafel in 2019

Minstens zo belangrijk als een heerlijk kerstdiner is de gezelligheid aan tafel. Neem de tijd om hier iets moois van te maken, want met een mooi gedekte kersttafel komt iedereen gelijk in de juiste sfeer. Doe alvast eens wat inspiratie op op Pinterest of Instagram om te zien wat jij zelf mooi vindt. Een mooi tafelkleed, gezellige kaarsen en een kaartje met het menu van de avond geven de tafel bijvoorbeeld al een heel ander gezicht. Wil je graag dat iedereen het gezellig heeft? Dé kersttrend van 2019 is het maken van een tafelschikking. Maak mooie wenskaarten met de voornamen van alle gasten of leg een bedrukt servet bij elk bord. Zo heeft zowel de gangmaker als de familie als de stille genieter een fantastische avond.

De kleurtrends van Kerst 2019

Naast heerlijk eten en een prachtige kersttafel mag een mooi versierde Kerstboom natuurlijk ook niet ontbreken. Maar hoe kies je de juiste kleur van jouw kerstversiering? Veel mensen denken bij Kerst direct aan rood, maar rood is niet meer de enige kleur die centraal staat tijdens het mooiste feest van het jaar. Elk jaar zie je andere kleuren terugkomen in de versiering van de kerstboom en decoratie in huis. Wist je al dat dé kleurtrend voor 2019 goud, zilver én aubergine is? Met deze gezellige kleuren kun je dus aan de slag om van jouw huis een echt gezellig kersthuis te maken.

Ga naar alle Kerstcadeaus
Kan ik je helpen?
1 met