Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Cadeautip 1: Een houten loopfiets met naam

Heb je een kleine racemonster in de familie? Iemand die graag met papa of opa naar de Formule 1 kijkt? Of gaat je kleine net aan de wandel en wil je hem verrassen met het allerleukste speelgoed dat hem ook nog eens helpt met zijn persoonlijke groei? Dan is deze waanzinnig-leuke houten loopfiets de ultieme verrassing.

Jouw persoonlijke houten loopfiets is gemaakt van supersterk berkenmultiplex met beukenhouten details. Het speciale hout is splintervrij, dus super veilig voor kindjes. Het zadel heeft een zacht kussentje voor extra comfort. Jij ontwerpt de houten fiets namelijk zelf met een naam naar keuze. Zo geef je jouw cadeau heel eenvoudig een persoonlijk tintje. Superleuk voor je eigen mini, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen. Wie ga jij verrassen met deze stoere houten loopfiets?

Cadeautip 2: Een bordspel op een landkaart

Speelt jouw broertje, neefje of zoontje graag bordspellen met de hele familie? De ene keer ganzenbord en de andere keer dammen; wat dacht je dan van een familie bordspel op een gave landkaart mét een gave personalisatie door middel van een foto?

Jouw persoonlijke familiespel is gemaakt van super stevig hardboard. Uiteraard wordt het spel geleverd met een complete set pionnen, zodat je direct kunt spelen. Zelf een uniek bordspel maken is heel makkelijk. Je voegt alleen je favoriete foto of een naam/tekst toe aan een design naar keuze. Daarna gaan wij voor je aan de slag en drukken jouw ontwerp haarscherp en in de mooiste kleuren op het bord. Het bordspel is ook beschikbaar als ganzenbord, schaken en dammen, zo is er voor ieder wat wils. Nodig de familie vast uit voor gamenight en maak jouw unieke familiespel!

Cadeautip 3: Een prentenboek over astronauten en de ruimte

Boeken zijn er voor alle leeftijden, maar wat denk je van dit interessante kinderboek over de ruimte? In ‘De kleine astronaut’, het boek in samenwerking met André Kuipers, is geschikt voor elke avonturier. Voor wie zou jij dit boek personaliseren?

In ‘Op reis langs de planeten’ stapt jouw jonge ruimtevaarder in zijn eigen ruimtepak voor een spannend én leerzaam ruimtevaartavontuur, samen met André Kuipers en de Kleine Astronaut. Helm op, handschoenen aan en gáán!

Cadeautip 4: Voetbal met een eigen naam erop

Wil je de voetbalfanaat in je familie verrassen? Dan is dit het ideale cadeau voor jouw zoontje, neefje, broertje of het zoontje van je beste vriend of vriendin, want met deze gepersonaliseerde voetbal scoor jij zeker punten. Deze voetbal heeft de klassieke zwart met witte uitstraling, maar is nu te personaliseren met naam.

Hoe leuk is het als jouw favoriete voetbalfanaat met zijn eigen voetbal van spelen? Zelf een bal met naam ontwerpen is heel makkelijk. Jij voegt alleen een naam of tekst naar keuze toe aan de toffe symbolen of vlagontwerpen. Wij drukken jouw creatie daarna haarscherp en in de mooiste kleuren op de bal. Wij hebben de bal al voor je opgepompt, dus je kunt direct je Messi-skills toepassen. Wij juichen bij je volgende goal luid met je mee!

Houten Driewieler

Houten Driewieler

Bordspellen

Bordspellen

Boek - Astronaut - André Kuipers

Boek - Astronaut - André Kuipers

Blog

Blog