Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Voorlezen voor het slapengaan is bij veel ouders is vaste prik. Een momentje waarin de wereld even lijkt stil te staan. Droom samen met je kleintje weg bij de spannende avonturen van Disney´s Finding Dory of Cars, bij mooie sprookjes en prinsessenboeken of bij een liefelijk prentenboekje zoals Bumba of nijntje. Lekker tegen elkaar aankruipen met een leuk kinderboek en ondertussen lekker kletsen over alles wat jouw kindje meemaakt!

Waarom is voorlezen zo belangrijk?

Voorgelezen worden is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kindje. Het stimuleert je kind om te fantaseren, te ontspannen en weg te dromen bij het verhaal. Voor elke leeftijdscategorie is er een mooi boek dat past bij de interesses en belevingswereld van het kind. Zo gaan de allerkleinsten, voor het slapengaan, graag op pad met hun vriendje Dikkie Dik en vinden iets oudere kinderen de Dolfje Weerwolfje boeken enorm spannend. Kinderen die voorgelezen worden, hebben een grotere woordenschat. Door het juiste boek te kiezen voor jouw kind, houd je de aandacht en stimuleer je zijn of haar ontwikkeling.

Maak lezen leuker

Voorlezen wordt extra leuk wanneer jouw kleintje zichzelf in het verhaal herkent. Hoe grappig is het als de naam van jouw kindje terugkomt in zijn of haar lievelingsboek? Door een eigen naam toe te voegen aan bekende kinderboeken wordt het verhaal of sprookje voor jouw kind nog levendiger! Jouw kleintje speelt, samen met de liefste kindervriendjes, de hoofdrol in de leukste baby-, peuter-, kleuter- en kinderboekjes! En gaat op pad met Woezel & Pip, Olli en Rupsje nooitgenoeg.

Laat jouw kind meespelen in de leukste boekjes

In onze collectie vind je diverse kinderboekjes van bijvoorbeeld Woezel & Pip, nijntje, of Dikkie Dik die speciaal voor ons geschreven zijn. Elk boekje kun je personaliseren door de naam van jouw kind en een foto te uploaden. Op deze manier kan jouw kind samen spelen met Woezel & Pip, een verjaardag vieren bij nijntje of Dikkie Dik of samen met Kikker op zoek gaan naar een schat.

Wat vinden zij er zelf van?

We waren benieuwd hoe kinderen het ervaren dat zij zelf meedoen in een écht boek. Daarom hebben we een aantal van onze boeken voorgelegd aan een kinderpanel en hen gevraagd wat zij ervan vonden. Hun reacties?

Ellen, moeder van Naomi (5) "Wij hebben het flapjesboek van Woezel & Pip gelezen 'Kom je spelen' en 'Welterusten' van Dikkie Dik. Naomi vond het erg leuk dat ze zelf mee deed. Op alle vragen gaf ze meteen antwoord. Zij gaf allebei de boekjes een 9, zo leuk vond ze het."

Kayden, moeder van Mika (2) "Wij hebben 'Dikkie Dik en de Renkriebels' gelezen en 'Dikkie Dik Groot Zoekboek'. Mika vond het ontzettend leuk dat hij mee deed in het verhaal en dat hij naar zichzelf moest gaan zoeken. Als hem in het boek een vraag gesteld werd, dan gaf hij ook altijd zelf antwoord. Het boekje over de renkriebels ligt nu standaard in z'n bed en leest hij altijd in z'n eentje nog eens!"

Sanne, moeder van Bo (4) & Kay (2) "Wij hebben het boekje 'Jouw naam gaapt' gekozen en 'Lieve Papa' voor Vaderdag waarin ze allebei voorkwamen. Bo herkende direct haar eigen naam in het boek. Ze vonden het fantastisch dat ze allebei meededen. Het boekje over gapen is absoluut de favoriet, het moet elke dag opnieuw gelezen worden en zodra de flapjes opengaan, gaan we allemaal overdreven mee gapen!"

Super leuk om samen te lezen: flapjesboeken

Wil je tijdens het voorlezen écht samen wat doen, dan zijn deze flapjesboeken ontzettend leuk. Het is telkens een verrassing wat er onder een flapje zit, niet alleen voor het kind maar ook voor de ouders!

Kinderboekjes met de namen van meerdere kinderen

Lees jij altijd meerdere kinderen tegelijk voor? Dan kun je ook een boekje maken waarin twee of meer kinderen kunnen meespelen. In de tweelingeditie van Woezel & Pip kunnen twee namen toevoegen waardoor er twee kindjes kunnen meespelen in het verhaal. In het boekje Onze Mama en Lieve Papa kun je maximaal 4 namen toevoegen waardoor 4 kinderen tegelijkertijd een rol spelen in het verhaal. In het boek 'Nu ben jij de grootste' vertellen twee vosjes hoe het is om de grote broer of zus te zijn. Je kunt zowel de naam van de grote broer of zus toevoegen als de kleine baby.

Welk boekje gaan jullie lezen?

Ben jij enthousiast en wil je graag samen lezen? Bekijk dan onze hele collectie met kinderboekjes.. Alle boekjes kun je personaliseren met de voornaam van jouw kind. Je maakt de boekjes eenvoudig in onze online editor: vul de naam van jouw kind in, schrijf een persoonlijke boodschap en upload een mooie foto. Jouw kind komt dan op meerdere plekken in het boek terug met naam en foto.

Cadeautip: een gepersonaliseerd boek

De gepersonaliseerde kinderboekjes zijn ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Alle ouders in ons leespanel zeiden namelijk volmondig 'ja' op de vraag of zo'n boekje ooit cadeau zouden willen doen aan iemand. Een gepersonaliseerd boek is een mooi cadeau in elke boekenkast en verhuist vast en zeker mee zodra de ontvanger op zichzelf gaat wonen!

Woezel en Pip Boeken

Woezel en Pip Boeken

Dikkie Dik

Dikkie Dik

Ollimania

Ollimania

Blog

Blog