Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Labels voor je kerstcadeau

Labels voor je kerstcadeau

Een cadeautje maak je helemaal af met een mooi label. YourSurprise maakte speciaal voor de feestdagen cadeaulabels die je gratis kunt downloaden. Print de kerstlabels en geef je cadeau de finishing touch!

Het gebruiken van de cadeaulabels voor kerst is super makkelijk. Hierbij de uitleg stap voor stap.


Dit heb je nodig:

- (gekleurd) A4 papier, liefst een dikke kwaliteit
- schaar
- pen, potlood of stift
- touwtje of lint
- perforator1. Je downloadt het bestand door er op te klikken.

download labels


Labels voor je kerstcadeau
2. Vervolgens print je het bestand op een A4'tje. Tip: het mooiste is het wanneer je op gekleurd papier print. Kies een zachte kleur voor het beste resultaat. Bij een donkere kleur, zie je de illustraties waarschijnlijk niet meer goed. Ook belangrijk is dat de kleur van het papier past bij het inpakpapier. Het is natuurlijk niet mooi als dit vloekt met elkaar.

3. Je hebt de labels voor je kerstcadeau nu op papier. Er zijn vier ronde en vier rechthoekige labels. De volgende stap is het om alle labels, of degene die je wil gebruiken, uit te knippen op de stippellijn. Voor het mooiste resultaat knip je de stippellijn er nét af, zodat je deze niet meer ziet. Dit is nog niet zo makkelijk als het lijkt: het vergt wat knipskills.

4. Schrijf nu de namen van de ontvangers en je eigen naam op de 'side b' van het label. Of als je niet wilt zeggen van wie het cadeautje is, kun je natuurlijk ook de kerstman invullen. Wanneer je met een mooie gekleurde pen of stift schrijft, worden de kerstcadeaulabels nog mooier. Je kunt de namen ook pas invullen na stap 5, maar dan is de kans aanwezig dat het schrijven doordrukt op de andere kant van het label.

5. Nu is het tijd om de labels af te maken. Hier heb je lijm, een lijmstift of plakband voor nodig. De kanten van de labels die zijn aangeduid met 'side a' plak je op de labels aangeduid met 'side b'.

6. Om het label aan het cadeautje vast te maken, maak je een gaatje in het label op de plek waar het rondje staat. Het mooiste is het als je dit doet met een perforator. Maar geen probleem als je deze niet hebt, dan kun je ook een schaar gebruiken en met de scherpe kant door het papier heen prikken.

7. Nu maak je het label vast aan het cadeau door een touwtje of lint door het gaatje in het label te halen. Het touwtje of lint maak je vervolgens aan het cadeautje vast en klaar is kees. Je cadeau is helemaal af en ziet er piekfijn uit. Nu volgt alleen het allerleukste nog: het geven van je cadeautje!


Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeautje om een van de labels aan te hangen? Bekijk onze leukste kerstcadeaus!

Ontdek alle kerstcadeaus>>>