Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde kerstcadeaus en verras je dierbaren tijdens de feestdagen!

De leukste cadeaus voor elke gegelegenheid

De leukste cadeaus voor elke gelegenheid

Mensen geven elkaar graag cadeaus. Het is niet alleen ontzettend leuk om cadeautjes te krijgen, maar misschien nog veel leuker om een cadeautje te geven. Toch vinden sommige mensen het soms lastig om telkens een origineel cadeau te bedenken. Daarom helpen we je in dit blog graag op weg en geven we handige tips en inspiratie voor de meest voorkomende cadeaumomenten!

De leukste cadeaus om bedankt te zeggen

Bijna allemaal willen we wel eens iemand bedanken. Of het nou is omdat iemand je katten heeft verzorgd tijdens je vakantie, een lamp voor je heeft opgehangen of je die ene keer heeft geholpen toen je heel hard hulp nodig had. Een bedankje is ontzettend leuk om te geven en te krijgen!

Tips voor het het uitzoeken van bedankje:

 • Geeft iets kleins, een cadeau wat te groot is kan bij de ontvanger voor verwarring zorgen;
 • Houd een bedrag aan van 10-15 euro voor een cadeau;
 • Wijn, chocolade en bloemen zijn de meest populaire cadeaus om iemand mee te bedanken.

Onze suggesties

Zoek je een cadeau voor dit moment, dan vind je de volgende cadeaus vast ontzettend leuk om te geven:

Bekijk alle bedankjes

De leukste cadeaus voor een verjaardag

Een van de meest voorkomende redenen om iemand een cadeau te geven is natuurlijk de verjaardag. Misschien is het ook wel meteen het lastigste cadeaumoment, want bedenken je nú weer voor de jarige job?

Tips bij het uitzoeken van een verjaardagscadeau

 • Dit is dé gelegenheid om eens een keer iets anders uit te zoeken. In veel gevallen is het veilig om wijn, chocolade, een cadeaubon of luxe doucheproducten te geven, maar wat ons betreft kun je voor een verjaardag ook prima anders aanpakken. Voel je niet verplicht om binnen de kaders te blijven!
 • Kijk vooral naar wat de ontvanger echt leuk vindt om te krijgen, kun je iets bedenken dat hij of zij goed kan gebruiken voor een hobby of passie?
 • Een verjaardag is ook een mooi moment om een grapje uit te halen; heb je nog een vreemde, bizarre of gekke foto van de jarige job? Als je daar nog een keer wat mee wil doen, is een verjaardag vaak een goed moment. Zet de foto op een mok, een bidon of een snijplank afhankelijk van de hobby van het feestvarken;
 • Ken je meerdere vrienden van de jarige job? Vraag dan of iedereen geld wil inleggen zodat je een groter cadeau kunt geven!
 • Vaak ligt het budget voor een verjaardagscadeau tussen de 20-25 euro. Geef je met een groep mensen een cadeau, dan legt vaak iedereen zo'n 5 euro in.

Onze suggesties

Zoek je een cadeau voor dit moment, dan vind je de volgende cadeaus vast ontzettend leuk om te geven:

Bekijk alle verjaardagscadeaus

De leukste cadeaus voor het bruidspaar

Natuurlijk wil je ook bij een bruiloft het bruidspaar verrassen met een mooi cadeau. Toch is het een van de meest lastige momenten omdat veel mensen niet goed weten wat ze mogen of kunnen geven en hoeveel het ongeveer mag kosten.

Tips bij het kiezen van een huwelijksscadeau:

 • Veel bruidsparen willen het liefste geld ontvangen, dit kun je zien aan het icoontje van een envelop op de uitnodiging;
 • Je bent niet verplicht om je hieraan te houden, maar het mag natuurlijk wel;
 • Als je geld geeft, geven veel mensen tussen de 25-50 euro;
 • Geef je liever een cadeau, dan staat dat je vrij. Het is aan jou op te bepalen wat je wil geven. Als je een cadeau geeft, hoef je vanzelfsprekend niet ook nog geld te geven.

Onze suggesties

Zoek je een cadeau voor dit moment, dan vind je de volgende cadeaus vast ontzettend leuk om te geven:

Bekijk alle huwelijkscadeaus

De leukste cadeaus voor een kinderverjaardag

Een verjaardag van een kind is een van die momenten in het jaar dat je helemaal los kunt gaan op het bedenken van een leuk cadeau. Als je echt niets weet, dan hebben de ouders vaak wel een verlanglijstje, maar er zijn natuurlijk genoeg leuke cadeaus te bedenken (ook zonder batterijen, lampjes en geluid).

Tips bij het kiezen van een verjaardagscadeau voor kinderen:

 • Kijk goed naar de leeftijd en of het cadeau erbij past, vooral op speelgoed staat een leeftijdsindicatie;
 • Meestal ligt het budget tussen de 10-20 euro, afhankelijk van wat je kunt missen. Ook voor kleine budgetten zijn er een heleboel leuke cadeaus te vinden;
 • Vaak worden kinderen overladen met speelgoed op hun verjaardag, het kan dan juist goed zijn om iets educatiefs te kopen of iets zonder toeters en bellen.

Onze suggesties

Zoek je een cadeau voor dit moment, dan vind je de volgende cadeaus vast ontzettend leuk om te geven:

Bekijk alle kindercadeaus

De leukste romantische cadeaus

Een van de leukste dingen is om de persoon van wie je het meeste houdt te verrassen. Je kunt hiervoor een vast moment gebruiken als Valentijnsdag, maar het kan natuurlijk heel goed op alle andere dagen van het jaar. Eén ding weten wij zeker: niets is zo leuk als het moment waarop je jouw geliefde kan verrassen met een lief gebaar. We hebben het helaas niet onderzocht maar zijn wel benieuwd: geven mannen of vrouwen de ander vaker een cadeau?

Tips bij het kiezen van een romantisch cadeau:

 • Een cadeau op z'n tijd geeft aan dat je de ander ziet en waardeert en kan een goede invloed hebben op de relatie;
 • Het is waardevol om te achterhalen wat je geliefde belangrijk vindt: vaak een cadeautje, af en toe een cadeau of juist veel liever cadeautjes in de zin van etentjes en weekendjes weg;
 • Kies het juiste cadeau voor het juiste moment, een cadeau op een eerste date is romantisch maar een cadeau bij elke date kan wat ongemakkelijk aanvoelen;
 • Zoek een middenweg tussen wat jij leuk vindt om te geven en wat de ander leuk vindt om te krijgen;
 • Vooral chocola en sieraden zijn populair bij vrouwen, mannen kun je goed verrassen met een mooi schort of stoere bbq-handschoenen.

Onze suggesties

Zoek je een cadeau voor dit moment, dan vind je de volgende cadeaus vast ontzettend leuk om te geven:

Bekijk alle romantische cadeaus

De leukste cadeaus voor een babyshower of kraambezoek

Hoera! Er is een kindje op komst of geboren. Natuurlijk wil je de ouders dan verrassen met een leuk én handig geschenk. Tijdens de kraamtijd worden ouders vaak overladen met knuffels, kleertjes of luiers. Maar hoe leuk is het om een cadeautje te geven met daarop de naam van de baby?

Tips bij het kiezen van een cadeau voor een babyshower:

 • Ouders worden vaak overspoeld met cadeaus tijdens de kraamperiode, misschien is het handig om ze van te voren even te vragen of ze op een bepaald cadeau echt niet (meer) zitten te wachten;
 • Vaak geven mensen tussen de 15-20 euro uit aan een kraamcadeautje;
 • In plaats van iets voor de baby kun je natuurlijk ook iets leuks voor de moeder meebrengen!

Onze suggesties

Zoek je een cadeau voor dit moment, dan vind je de volgende cadeaus vast ontzettend leuk om te geven:

Bekijk alle cadeaus voor baby's
Vind je het trouwens nog spannend om op kraamvisite te gaan? Bekijk dan ons blogs met do's en don'ts tijdens het kraambezoek.