Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De leukste cadeaus voor je bff

De 20 leukste cadeautjes voor je beste vriendin

Zoals je beste vriendin is er niemand! Je kunt haar altijd bellen, ze staat altijd voor je klaar. Ze is eerlijk, maar wel lief. Samen hebben jullie de gekste dingen uitgehaald. Het kan natuurlijk ook zijn dat je elkaar nog niet zo lang kent, maar dat het wel heel goed klikt! Wat geef je jouw beste vriendin als je haar wilt verrassen met een leuk cadeau of wilt uitpakken voor haar verjaardag? We zetten de leukste cadeautjes op een rij om je te inspireren!

Lekker samen een hapje en drankje doen

Houden jullie wel van een lekker wijntje of een gezellige borrel samen? Verras je BFF dan met gepersonaliseerde wijnglazen met daarop haar naam! Je kunt kiezen uit rode wijnglazen of witte wijnglazen. Houdt ze van een lekker borrelhapje of kaasplankje? Dan maak je haar zeker blij met een mooie houten serveerplank die je ook als borrelplank kunt gebruiken. Je kunt haar naam erin laten graveren en nog een kleine tekst toevoegen. Wil je haar verrassen met een lekker wijntje? Dan kun je ook jullie eigen fles wijn ontwerpen. Kies uit heerlijke rode wijn, witte wijn of rosé. Je kunt jullie etiket ontwerpen of een mooie houten kist laten personaliseren.
Lekker samen snoepen

Zijn jullie meer van de koffie, thee en zoetigheden tijdens jullie vriendinnen-avondjes? Dan verras je haar misschien ontzettend met haar eigen latte macchiato glazen of theeglazen. De zoutekauwtjes maak je zeker blij met heerlijke chocolade of mega snoeppotten gevuld met de de lekkerste snoepjes. Met 1,8 kilo aan snoep kan zelfs de grootste snoeperd wel even vooruit. Kies uit TumTum, gummi beertjes, winegums, fruitsnoepjes of gemengde drop!

Op alle cadeautjes kun je een leuke foto van haar of jullie samen toevoegen. Op die manier maak je een persoonlijk cadeau. Niet zomaar een chocoladereep dus, maar haar eigen chocoladereep waar haar naam en foto op staat!

De mooiste foto's tevoorschijn halen

Zijn jullie al jaren vriendinnen en heb je intussen een hele collectie aan foto's verzameld op je mobiel van elke stapvond, elk avondje uit of jullie mooiste vriendinnen momentjes? Het is zonde om daar niets mee te doen! Je kunt jullie mooiste foto's op een mok laten drukken. Heb je meerdere mooie foto's? Dan kun je een hele collage maken op de mok. Je kunt jullie mooiste foto's ook laten afdrukken op Retro en die in een giftbox geven of er een mooie collage van knutselen. Ben je met je beste vriendin op reis geweest en heb je genoeg foto's om een heel fotoboek te vullen? Geef haar dan een fotoboek cadeau met alle mooie foto's en herinneringen aan jullie reis. Heb je één foto die er echt uitspringt? Laat 'm op een puzzel drukken. Kies je voor de puzzel met 1.000 stukjes, dan is ze vast een paar dagen zoet (maar waarschijnlijk wel lastig bereikbaar)!

Andere leuke cadeautjes

Ben je er nog niet helemaal uit wat je jouw beste vriendin moet geven? Geen paniek? Wat dacht je van onderstaande cadeautjes? Een super gave linnen tas is hét cadeau voor de vriendin die zich inzet voor duurzaamheid! Of een mooie waterfles waardoor ze nooit meer plastic flesjes hoeft te kopen! De waterfles houdt koude drankjes 24 uur koel en warme drankjes 12 uur warm.
Wil je samen nog leuke plannen maken voor de toekomst? Pak dan een lekker kopje thee of een glaasje wijn en vul samen het Bucketlist boek voor vrienden in. Wil je dat jouw beste vriendin jou nooit meer vergeet? Dan maak je haar zeker blij met een sleutelhanger met daarop jullie foto, een naamketting of een setje sleutelhangers met de namen van jullie allebei.

Staat jouw BFF graag in de keuken verras haar dan met een leuk schort. De koudbloedige BFF's verras je met haar eigen fleecedeken met daarop leuke foto's van jullie samen. Met zo'n heerlijk warm dekentje heeft ze het in ieder geval nooit meer koud tijdens het Netflixen!

Hopelijk hebben we je genoeg kunnen inspireren met leuke cadeautjes voor je vriendin! Wij zijn ontzettend benieuwd wat je haar gaat geven...Bekijk onze foto cadeaus>>>Naar alle blogs