Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vorige week vroegen we via Facebook wat jullie moeder zo bijzonder maakt. We kregen enorm veel reacties met hele mooie verhalen. Het werd ons niet alleen duidelijk dat jullie echt gek zijn op jullie moeder, maar ook waarom. “Omdat ze altijd voor iedereen klaar staat” en  “omdat ze zichzelf altijd heeft weggecijferd”. Met al die verhalen moesten we gewoon wat doen! We gingen er even voor zitten en schreven dit gedicht. Van jullie, voor jullie moeders ❤️.

Lieve mama,

Jij zette me op de wereld,  gaf me warmte en liefde, je bracht me naar school en stond ‘s middags weer op het plein,  je hebt enorm veel opzij gezet om er altijd voor mij te zijn.

Je had het niet altijd makkelijk,  het stopte niet na 40 uur. Opvoeden is geen eenvoudige taak,  geen goed salaris of dikke auto van de zaak,

Je hielp met huiswerk en school,  en leerde mij een goed mens te zijn, maar ook dat dingen soms anders gaan dan je zou willen,  dat het leven nu eenmaal zo is, dat je daar geen tijd aan moet verspillen. 

En dus sta je voor iedereen klaar,  geeft iedereen warmte, zorg en liefde.  Altijd kan iedereen bij jou terecht,  Nooit heb je tegen iemand ‘nee’ gezegd, 

Het leven heeft je niet altijd gespaard,  je hebt de nodige uitdagingen gehad,  maar ondanks de hobbels die je hebt gekend,  liet je het er niet bij zitten en ging je door voor 100%, 

En nu ben ik groot,  ik heb een eigen leven,  maar nog altijd sta je voor me klaar,  oppassen of goed advies, jij bent voor mij onvervangbaar. 

Lieve mama, kan ik later maar half de moeder zijn die jij voor mij was,  mag ik later maar net zo’n lieve oma worden als jij,  je bent mijn grootste voorbeeld in het leven,  lieve mama, dank je wel voor alles wat je hebt gegeven. 

Weet jij al wat je jouw moeder gaat geven voor moederdag?Zondag 14 mei is het weer Moederdag. Een mooie dag om haar te laten weten dat zij speciaal voor jou is. Weet jij al wat je haar gaat geven?

Wil je jouw moeder met Moederdag verrassen met andere leuke Moederdag teksten, dan hebben we speciaal voor jou de 35 fijne Moederdag teksten en wensen op een rij gezet. Gebruik deze teksten voor nog meer inspiratie.

Milka hart

Milka hart

Moederdag notitieboek

Moederdag notitieboek

Ketting hart groot

Ketting hart groot

Emaille mok

Emaille mok

Houten kaart

Houten kaart

Sneeuwbol

Sneeuwbol

Snijplank

Snijplank

Blog

Blog