Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zo leuk: je partner, zus, vriendin of leukste collega is zwanger. Én Moederdag staat voor de deur! Een mooi moment om de mama to be te verrassen met een leuk cadeau of zelfs een feestje. Hier vind je een aantal creatieve en unieke ideeën om de toekomstige moeder te laten stralen op Moederdag.

Leuke cadeaus voor toekomstige moeders, gericht op de baby

Moederdag is een speciale dag voor elke vrouw die in blijde verwachting is. De zwangere staat op deze dag waarschijnlijk extra stil bij de baby in haar buik en hoe haar leven er als moeder er straks uit zal zien. En misschien ook over hoe ze Moederdag de komende jaren zal vieren. Het is een leuk idee om haar nu alvast te verrassen met een populair moederdagcadeau.

Hierbij een paar leuke ideeën om je te inspireren:

  • Een gepersonaliseerd boek: Kies een mooi prentenboek en schrijf een liefdevolle boodschap aan de baby op de eerste pagina. Zo maak je een blijvende herinnering voor zowel de moeder als het kind.
  • Een zelfontworpen rompertje: Kies een leuk design uit en laat een lieve boodschap voor het kindje afdrukken op de romper.
  • Een kinderbordje: Ontwerp zelf een kinderbordje voor de kleine spruit.
Eerste Moederdag Romper

Eerste Moederdag Romper

Welkom op de wereld

Welkom op de wereld

Moederdag puzzel

Moederdag puzzel

Badjas Dames

Badjas Dames

Door een moederdagcadeau te geven dat gericht is op de baby, laat je zien dat je er voor de aanstaande moeder bent in deze spannende fase van haar leven.

De beste cadeaus voor zwangere vrouwen op Moederdag, speciaal voor haar

Een cadeau gericht op de aanstaande moeder is ook een goed idee. Straks als de baby geboren is, wordt ze sowieso bedolven onder de cadeaus voor hem of haar. Daarom kan het juist ook heel leuk en waardevol zijn om een cadeau te geven dat echt op haar gericht is. Een zwangerschap is niet altijd even makkelijk en wordt vaak zwaarder naar het einde toe. Een cadeau gericht op self care en ontspanning wordt daarom zeker gewaardeerd. Hierbij een paar leuke ideeën om je te inspireren:

  • Een zachte badjas met naam geborduurd: Zo kan de aanstaande mama lekker een dagje naar de wellness in haar eigen badjas. Of genieten van een zwangerschapsmassage.
  • Gegraveerde theekist met thee en glazen: Met een theepakket help je haar ontspannen op de bank. Op de theedoos laat je een leuk design en zelfgekozen tekst graveren, zoals Super mommy.
  • Mega Milka chocolade met naam: Bij de thee hoort natuurlijk ook een versnapering. En wat is er lekkerder en leuker dan bijna 1 kilo aan Milka chocolade met haar naam erop? Je kunt op de verpakking ook nog een lieve, persoonlijke boodschap kwijt.
  • Luxe verzorgingspakket The Gift Label: Kies voor een pakket met heerlijke verzorgingsproducten om mee te ontspannen. Op de verpakking voeg je een persoonlijke boodschap en als je wil een foto toe.
  • Zwangerschapsfoto ingelijst: Laat als verrassing een mooie zwangerschapsfoto afdrukken voor aan de muur van de mama to be.
Theekist met glazen

Theekist met glazen

Mega Milka

Mega Milka

The Gift Label

The Gift Label

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Tips voor het organiseren van een bijna-Moederdag voor een zwangere vrouw

Wil je echt iets heel bijzonders doen voor een aanstaande moeder? Overweeg dan een speciaal feestje te organiseren op Moederdag voor haar. Dit kan een brunch, lunch, high tea of borrel zijn, afhankelijk van wat zij leuk vindt. Nog een bijkomend voordeel: je hoeft geen babyshower meer te organiseren. Of doe eens gek en doe het gewoon allebei!

Stappenplan voor het organiseren van een moederdagfeest voor je zwangere vriendin

Hieronder geven wij je een stappenplan om een bijna-moederdag feest voor haar te organiseren.

Stap 1: Kies de locatie

Kies een locatie die geschikt is voor het feest. Dit kan thuis zijn, maar je kunt het ook in een restaurant of in het park vieren. Zorg er natuurlijk wel voor dat de locatie gemakkelijk bereikbaar is voor je zwangere vriendin.

Stap 2: Nodig de gasten uit

Nodig de vrienden en familieleden van je vriendin uit voor het feest. Zorg ervoor dat je vriendin niet betrokken is bij de planning, want het moet uiteraard een verrassing zijn!

Stap 3: Plan de activiteiten

Als je wil, kun je ook activiteiten plannen om het feestje wat meer inhoud te geven. Plan dan natuurlijk wel activiteiten die passen bij een zwangere vrouw. Eetgerelateerde activiteiten, zoals een workshop bakken, worden vaak gewaardeerd.

Stap 4: Bereid het eten voor

Bereid het eten voor dat je vriendin lekker vindt en dat geschikt is voor zwangere vrouwen. Je kunt ook vragen of alle feestgangers iets lekkers meenemen zodat je met z’n allen van een ruim assortiment heerlijke hapjes kunt smullen.

Stap 5: Maak een cadeautafel

Maak een cadeautafel met cadeautjes voor je vriendin en haar toekomstige baby. Voor cadeautips, zie eerdere paragrafen in deze blog.

Stap 6: Vergeet de versiering niet

Zorg voor leuke versiering, zoals ballonnen en slingers, om de locatie feestelijk te maken. Als het geslacht van het kindje bekend is, kun je de kleur van de versiering hier op aanpassen.

Met deze stappen organiseer je een feest dat je zwangere vriendin niet snel zal vergeten!

Met al deze ideeën voor cadeaus en zelfs een feestje heb je vast genoeg inspiratie gekregen om de zwangere vrouw te verrassen met Moederdag! Succes!

Kinderbordje

Kinderbordje

Chocolade kaart

Chocolade kaart

KitKat Mini Mix box

KitKat Mini Mix box

Blog

Blog