Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

Mondkapjes zelf ontwerpen

Mondkapje verplicht? Dan in ieder geval een gaaf mondkapje!

In Aziatische landen was het al heel gewoon, maar ook in Nederland zie je steeds meer mensen met een mondkapje op. Dat komt natuurlijk deels doordat de overheid het gebruik van een mondkapje verplicht heeft gemaakt op bepaalde plekken. De kans is groot dat je dit jaar nog vaak op veel plekken een mondkapje zult moeten gaan dragen. Maar als je dan toch verplicht een mondkapje op moet, dan kun je net zo goed zelf een gaaf mondkapje ontwerpen toch?

De regels rondom mondkapjes

Sinds maandag 1 juni is het verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen als je 13 jaar of ouder bent. De overheid wil graag dat mensen een niet-medisch mondkapje dragen, dit om ervoor te zorgen dat deze mondkapjes beschikbaar blijven voor de artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis. Je moet dus een niet-medisch mondkapje op. Op steeds meer plekken zie je al mondkapjes en het lijkt erop dat dit item hard op weg is om een mode-accessoire te worden: als je er dan toch een op moet, dan ook maar een leuke. De overheid vraagt wel van je om elke reis een schoon of gewassen exemplaar op te doen. Reis je twee keer per dag met de bus, trein of metro dan zul je dus twee mondkapjes moeten hebben.

Wil je meer weten over de regels op dit moment? Dan kun je die nalezen op de site van de Rijksoverheid.

De leukste mondkapjes ontwerp je zelf

Bij YourSurprise kun je zelf je eigen mondkapje ontwerpen. Je kunt een eigen foto uploaden of kiezen uit van onze designs. Ons design-team is speciaal aan de slag gegaan om een aantal grappige en speelse ontwerpen te maken.

Zo vind je designs met:Bekijk hier een aantal van onze leuke designs:
mondkapje met brullende tijger
mondkapje met uitgestoken tong en paar tandjes
mondkapje met haaientandjes
mondkapje met boos monster
mondkapje met snorharen
mondkapje met hondensnuit
mondkapje met donut
mondkapje met ritssluiting
Ontwerp nu je eigen mondkapje >>

Personaliseer je mondkapje!

Wil je jouw mondkapje helemaal uniek maken, of wil je dat iedereen in het gezin z'n eigen mondkapje kan herkennen? Dan kun je in onze online editor eenvoudig je eigen naam aan elk ontwerp toevoegen. Natuurlijk kun je ook zelf een foto uploaden en zo je mondkapje helemaal customizen, zoals in het voorbeeld hieronder: Wil je geen foto of beeld, maar alleen een tekst? Ook dat maak je eenvoudig in onze online editor!

mondkapje met eigen foto

Naar alle blogs