Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

De lekkerste cocktails maak je zo

De lekkerste cocktails voor bij je vriendenavond

Wat is er gezelliger dan met vrienden afspreken om een spelletje en een drankje te doen? In deze blog geven we je een aantal recepten voor de lekkerste cocktails en een gezellig avond!

Persoonlijke uitnodiging met foto en tekst

Tip 1: hoe ga je jouw vrienden uitnodigen?

Ok, de kans is groot dat je even snel een appje stuurt met de tekst: vanaaf vriendenavond en cocktails bij mij! Maar is het niet veel leuker om iedereen een fysiek kaartje per post te versturen? Het is misschien wel heel erg old skool, maar juist daarom ontzettend leuk want niemand die een uitnodiging per post verwacht. Heb je jouw vrienden al per app uitgenodigd? Dan kun je ze natuurlijk nog steeds verrassen met een leuke fysieke uitnodiging. In onze editor maak je eenvoudig een leuke kaart met daarop een foto van jou en je vrienden. Plaats er een boodschap naar keuze bij en in een handomdraai heb je jouw eigen persoonlijke uitnodigingen.


Ontwerp nu je eigen uitnodiging >>

Tip 2: creëer de juiste sfeer


Om je cocktailavond de juist sfeer te geven, kun je natuurlijk een muziekje opzetten. Maar wat dacht je van deze leuke accessoires om het gezelliger te maken? Een geurkaarsje om het lekker te laten ruiken, een wijnkoeler om je fles rosé of witte wijn koud te houden en een super mooie houten snijplank om de borrelhapjes op te serveren. En die bellenblaas, die is toch goud? Heerlijk bellen elkaars kant op sturen!

Tip 3: recepten voor de lekkerste cocktails


Natuurlijk mogen de lekkerste cocktails niet ontbreken op jouw cocktailparty. Maar wat heb je nodig en hoe maak je ze? Om het je makkelijker te maken, vind je hieronder een aantal recepten voor populaire cocktails.
Ben jij uitgenodigd op een cocktailparty en zoek je een mooi cadeau om de organisator te geven? Ontwerp dan eenvoudig een mooie houten drankkist met daarin een fles drank naar keuze.

Recept: Bellini cocktail met prosecco

De Bellini cocktail is een echte Italiaanse cocktail, gemaakt met prosecco en perzik. Hij smaakt heerlijk fris en zoet.

Ingrediënten voor je eigen Bellini cocktail
• 50 ml perziksap
• 100 ml prosecco

Je maakt deze lekkere zoete cocktail eenvoudig per glas of per karaf. Het enige wat je moet onthouden is dat je altijd twee keer zoveel prosecco gebruikt als perziksap. Wil je het glas feestelijk versieren, doe dan een stukje perzik op de rand van het glas.

Wil je varieren met deze cocktail? Dan kun je natuurlijk ook een ander soort sap toevoegen aan de prosecco.
Wil je het helemaal goed doen, gebruik dan echte perzikken en pureer die in de blender.

Prosecco met een eigen etiket>>
Ontwerp je eigen champagneflûte met naam >>


Recept: Whisky sour cocktail

Sour cocktails zijn er in vele soorten en smaken. Je kunt namelijk verschillende soorten drank gebruiken bij deze cocktail. Zo is de Daguiri een sour cocktail, maar ook de Margarita en de Cosmopolitan zijn voorbeelden van sour cocktails. In dit recept maken we 'm met whisky!

Ingrediënten voor jouw sour cocktail:
• 50 ml Jack Daniel’s Whiskey
• 20 ml limoensap
• 15 ml suikersiroop
• 4 ijsblokjes

Je maakt de Whiskey Sour eenvoudig door alle ingrediënten in een cocktailshaker te doen en te schudden totdat het ijs verpulvert.

Jack Daniels Whiskey in een gepersonaliseerde kist >>
Whiskeyglas met naam erin gegraveerd >>

Recept: Mojito

De mojito is een ontzettend populaire Cubaanse cocktail gebaseerd op rum. Je herkent 'm direct aan de muntblaadjes.

Ingrediënten voor een Mojito:
• 2 theelepels rietsuiker
• 12 muntblaadjes
• 15 ml limoensap
• 45 ml witte rum
• 40 ml bruisend water
Wil je de Mojito cocktail extra zoet hebben? Gebruik dan Sprite of 7Up in plaats van bruisend water.

Doe de suiker, muntblaadjes en limoensap in een glas en stamp ze met een stamper klein. Voeg daarna de rum, het bruisend water en ijsblokjes toe.
De Mojito serveer je in een longdrink glas met een rietje erbij.

Bacardi met eigen drankkist >>
Longdrinkglas met eigen naam >>

Recept: Gin-Tonic

Misschien wel populairder dan de Mojito is de Gin-Tonic, ook wel afgekort tot GT door de echte fans. Een cocktail met een wat bittere smaak door de Tonic, maar wel onzettend lekker!

Ingrediënten voor jouw eigen Gin-Tonic:
• 150 ml tonic
• 50 ml gin, bij voorkeur de heerlijke Bombay Sapphire gin
• ijsklontjes
• schijfje(s) limoen

Vul het glas met ijsklontjes, voeg de gin toe en daarna de tonic. Roer even om en maak je GT helemaal klaar met wat lekkere schijfjes limoen.
Natuurlijk drink je een Gin-Tonic uit een origineel Gin-Tonic glas: zo'n enorme vissenkom waar je wel even zoet mee bent!

Bombay Sapphire in gepersonaliseerde kist >>
Gin-Tonic glas met eigen naam >>

Recept: Moscow Mule

Nom, nom, nom, deze kruidige cocktail met fris smaakje is een echte aanrader voor jouw cocktailparty. Je maakt 'm eenvoudig zelf.

Ingrediënten voor een Moscow mule:
• 40 ml wodka
• 135 ml ginger beer
• limoensap (ongeveer 1/3e van de limoen)
• plakje komkommer
• gember

De Moscow mule wordt traditioneel geserveerd in een metalen mok en is dan ook meteen daaraan te herkennen. Wil jij ook zo'n gave mok voor jouw Moscow Mule? Ontwerp dan eenvoudig je eigen stalen mok met daarop een tekst of afbeelding naar wens.
Vul de mok met ijs en voeg de wodka, ginger beer en limoensap toe. Garneer de cocktail met komkommer of limoen.


Smirnoff wodka in originele kist >>
Ontwerp je eigen stalen mok >>

Voor de kleintjes, de niet-drinkers en eventuele zwangere vrouwen is het natuurlijk ontzettend leuk als je ook alcoholvrije mocktails serveert. Vervang bijvoorbeeld de prosecco door kinderchampagne en laat de alcoholische drankjes achterwege.

Tip 4: een spelletje spelen


Geef je avond een gezellig tintje door met z'n allen een spel te spelen. Wist je dat best wat vriendengroepen de avond doorbrengen door met elkaar spelletjes te spelen? Ontwerp je eigen bordspel met daarop een foto van jou en je vrienden en ga gezellig aan de slag. Een super populair spel is het familiespel waarbij vier spelers een andere kleur hebben en proberen elkaars poppetjes van het bord te vegen. Je kunt ook gezellig met z'n allen een potje Ganzenbord spelen. Wie het eerst bij de finish is, heeft gewonnen!

Familiespel >>
Ganzenbord >>

Tip 5: maak herinneringen


Is jouw cocktailavond niet zomaar een gezellig avondje, maar heb je wat te vieren? Bestel dan voor alle aanwezigen een passend T-shirt. Zeker als je daarna nog met z'n allen op stap gaat dan ben je als groep meteen te herkennen! En wil je eens wat meer doen met je leukste foto's? Laat ze dan afdrukken als retro foto en hang ze op een plek waar iedereen ze kan zien!

Ontwerp eigen T-shirts >>
Maak je eigen retro foto>>