Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De pepernoten en kruidnoten liggen weer in de schappen, de sinterklaasliedjes klinken weer door de geluidsinstallatie en de folders vallen dagelijks op de mat. De Sint is weer in het land! Vier jij geen Sinterklaas meer met je familie? Dat betekent niet dat je het helemaal niet meer hoeft te vieren, want pakjesavond met je beste vrienden is hartstikke in! Maar wat geef je je vriendengroep cadeau op pakjesavond? Wij zetten de leukste negen cadeaus voor je op een rij, zodat je alle kanten op kunt met cadeau inspiratie.

Een persoonlijke Sinterklaasletter

Wie zoet is, krijgt iets lekkers. Een persoonlijke Sinterklaas letter met je eigen naam erop is al helemaal geweldig om van te snoepen. De Sinterklaas letter met naam is gemaakt van een heerlijke laag witte en melkchocolade van het merk Callebaut. Je kunt je eigen naam erop laten drukken of een van de heerlijke, eetbare printjes kiezen. Een bijzonder cadeau voor pakjesavond? Je verrast je vrienden enorm met een persoonlijke sintletter. Dat wordt smullen!

Peaky Blinders whiskey

Organiseren jullie regelmatig Netflix-avondjes tot diep in de nacht? Dan kun je net zo goed blijven slapen. En wie blijft slapen en niet meer naar huis hoeft te rijden, kan iets lekkers drinken ‘s avonds. Hoe leuk zou het zijn als jullie met z’n allen Peaky Blinders gaan bingen en kunnen genieten van de échte Peaky Blinders whiskey? Deze whiskey heeft de geuren van zwarte bes, appel en toffee en je proeft de overheerlijke tonen van chocolade, abrikoos en sinaasappel. Nu kan je alleen nog een persoonlijke glas laten personaliseren met naam gravure en je Peaky Blinders cadeau is helemaal af!

Confetti fotoblok

Tijd om met confetti te strooien want je kunt nu je favoriete herinnering met je beste vriendin vastleggen in dit geweldige fotoblok. In plaats van de klassieke sneeuwvlokjes, is dit fotoblok nu gevuld met oranje en roze confetti. Dat doet je toch gelijk denken aan je favoriete feestmomenten met elkaar? Jij ontwerpt het design van de foto helemaal zelf. Laat je innerlijke Picasso los of kies voor een van de speciaal ontwerpen designs, waar je alleen maar een foto en naam een toe hoeft te voegen. Zo creëer jij de mooiste confettibox met de leukste herinneringen.

Gin Tonic glas

Wanneer gezellig samen Gin Tonics drinken op het terras verandert naar Gin Tonics drinken bij de dames thuis, wil je natuurlijk het liefst in stijl samen blijven borrelen. Dat kan met deze persoonlijk, gegraveerde Gin Tonic glazen! Je kunt de glazen namelijk zelf ontwerpen met namen of tekst. Wanneer jij in een paar simpele stappen een ontwerp hebt gemaakt, nemen wij het van je over. Wij graveren jouw creatie met hoogwaardige lasertechniek in het glas. En wist je dat je bij ons ook verschillende soorten gin kunt bestellen? Zo maak je je cadeau echt compleet.

Zilveren dames armband

Zilveren dames armband

Sneeuw fotoblok

Sneeuw fotoblok

Gin Tonic Glas

Gin Tonic Glas

Leren sleutelhanger

Ga jij graag stappen en komt het weleens voor dat je als een balletje bent voordat je naar huis moet? Dan kan het nog eens lastig worden voor je beste vrienden om je veilig thuis te brengen. Een heel leuk én handig cadeau voor pakjesavond is dan een leren sleutelhanger, gepaard met jouw huissleutel, waarmee je je beste vriend toegang geeft tot je huis. Als hij er toch al het meest van de tijd is, maak je het hem nog makkelijker om over de vloer te komen. De leren sleutelhanger is er in zwart en bruin leer en de lasergravure is precies in de tegenovergestelde kleur. Laat de naam van je beste maat erop graveren en laat hem je veilig thuisbrengen. Daar zijn beste vrienden voor, toch?

Easy Vegan kookboek

Het zal wel stil zijn als je beste vriend of vriendin straks uit huis gaat en op kamer gaat wonen. Misschien is hij of zij helemaal nog geen ster in de keuken en om hen te behoeden van kant en klare maaltijden, kun je hen een super persoonlijk kookboek cadeau geven. In het Easy Vegan kookboek wordt de lezer overspoeld met allerlei gerechten die je op elk moment van de dag kan klaarmaken. Zo wordt je beste vriend of vriendin gemakkelijk een ster in de keuken. Jij maakt het boek extra persoonlijk door een naam en/of foto aan de kaft toe te voegen. Je kunt ook nog een persoonlijke boodschap achterlaten op het voorblad. Maak nu een uniek kookboek!

Een prachtige vriendinnen armband

Heb jij een unieke band met je beste vriendin? Vereeuwig je vriendschap met deze speciale set armbanden en hou de herinneringen altijd dicht bij je hart. De gegraveerde armbanden zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit sterling zilver en zijn verstelbaar in maat. Wel zo handig natuurlijk! Het armbandje en het graveerplaatje hebben geen scherpe hoekjes of randjes en draagt dus comfortabel. Wanneer jij jouw letter of cijfer naar keuze hebt toegevoegd, gaan wij in ons cadeau atelier aan de slag. Het is een bijzonder cadeautje om met pakjesavond te geven, maar dat is jouw vriendschap ook en die mag je vieren!

Magic Mok

Een geinige mok voor koffie, thee of een ander warm drankje cadeau geven? Zoek dan niet verder: de magic mok is het ideale cadeautje. De bedrukte magic mok is gemaakt van hoogwaardig glanzend keramiek en heeft een bijzonder effect. Wanneer je een warme drank in de mok doet, komt jouw ontwerp op magische wijze tevoorschijn. Jij hoeft alleen je favoriete foto toe te voegen aan een van de speciale designs. Zo is elk drankje weer een leuke verrassingen door de foto herinneringen.Maak nu jouw magische exemplaar! >>>

Je kunt alleen een fles alcohol cadeau geven als je wettelijk 18 jaar of ouder bent. Wij vragen daarom ook naar je geboortedatum bij het ontwerpen en bestellen van je cadeau. Bovendien is een alcoholistisch drankje erg lekker, maar drink wel met mate. Geniet van je pakjesavond!

Wil je meer Sinterklaas inspiratie? Lees dan een van onze vorige blogs over pakjesavond en Sinterklaas, zoals de leukste sinterklaascadeautjes en de leukste kinderboeken voor Sinterklaas en kerst.

Leren sleutelhanger

Leren sleutelhanger

Magische Mok

Magische Mok

Axe geschenkset Magic Mok

Axe geschenkset Magic Mok

Blog

Blog