Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Personalised Secret Santa gifts


Secret Santa: Cadeau ideeën & hoe te organiseren

Alles is magischer als het kerst is, met al de decoratie, lampjes, heerlijk eten en cadeaus. Kerst is de tijd om samen plezier te hebben, leuke dingen met vrienden en familie doen en in de kerstsfeer komen.

Een activiteit dat heel populair is over heel de wereld is Secret Santa. Dit is de perfecte manier om plezier met elkaar te hebben en cadeaus uit te wisselen .

Wat is Secret Santa?

Secret Santa betekent dat elke persoon die meedoet een cadeau krijgt van een ander persoon uit de groep, vaak anoniem. Iedereen geeft zijn of haar cadeau aan degene die hij of zij heeft gekozen, zonder hun eigen naam te zeggen. De namen kunnen worden geloot op de klassieke manier, door ze op een papiertje te schrijven en een papiertje te pakken uit een bak. Ook kunnen de namen online worden geloot. Er zijn veel gratis sites waar dit mogelijk is.

Tips voor het organiseren van Secret Santa

Secret Santa is een leuke activiteit voor alle leeftijden en het is makkelijk te organiseren, al is het goed om op de volgende dingen te letten zodat alles goed verloopt:

1. Stel een budget vast: Je wilt natuurlijk niet dat iemand zich minder goed gaat voelen omdat er een groot verschil in de prijzen van het cadeau is. Door een maximum budget vast te stellen wordt er voorkomen dat er te grote prijsverschillen zijn. Dit maakt het voor iedereen leuk en zo kan iedereen een cadeau kopen waar ze zich goed bij voelen.

2. Maak suggesties: Het kan voorkomen dat niet iedereen elkaar even goed kent binnen de groep. Een leuk cadeau vinden is nooit makkelijk, helemaal niet als je geen idee hebt wat de voorkeuren van degene zijn. Vraag iedereen die meedoet om een paar cadeausuggesties op te schrijven bij hun naam, zodat de andere persoon een idee heeft wat hij of zij kan halen.

3. Plan een datum om samen te komen: Het leukste stuk is natuurlijk de cadeaus openmaken. Verzamel alle deelnemers op een avond om cadeaus uit te pakken en te toasten op Kerst. Als er geen mogelijkheid is om een moment met zijn allen samen te komen, kan het ook online!

4. Koop het cadeau op tijd: Het is heel makkelijk om de tijd te vergeten zodat je erg moet haasten met dit soort spellen. Om zeker te weten dat de persoon het cadeau op tijd krijgt, is het handig om een datum vast te stellen om het cadeau te halen.

5. Heb plezier! Dit is natuurlijk het belangrijkste en kan niet worden vergeten. Neem het niet te serieus en maak je niet druk om het perfecte cadeau.

Budgetvriendelijke cadeaus

Het kan moeilijk zijn om een leuk Secret Santa cadeau te vinden als je een kleiner budget hebt. Wij hebben een paar cadeaus toegevoegd die je wellicht kunnen helpen. Onze YourSurprise cadeaus zijn gepersonaliseerd, wat betekent dat ze echt alleen voor degene zijn gemaakt. Hiermee laat je zien dat je moeite hebt gestopt in een passend cadeau zoeken voor hem of haar.

[productbox? &artikelcode=`165005` ]]

Ontdek alle Kerstcadeaus>>

Secret Santa op het kantoor

Secret Santa is een activiteit dat makkelijk georganiseerd kan worden op het kantoor en kan een leuke manier zijn om elkaar een vrolijk kerstfeest te wensen. De regels voor Secret Santa op kantoor zijn hetzelfde, al kunnen er meerdere varianten worden verzonnen om het nog leuker te maken. Er kan bijvoorbeeld de naam worden geraden van de Secret Santa als het cadeau is uitgepakt. Ook kan er een gedicht worden bijgevoegd over de desbetreffende persoon.
Secret Santa is de perfecte kans om collega’s samen te brengen en plezier te hebben. Een kleine tip: Als je kantoor veel werknemers heeft, verdeel je collega’s in kleinere teams om chaos te voorkomen.