Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

sinterklaas avond

Sinterklaas is in het land! 5 tips voor een leuke sinterklaasavond

Sinterklaas is een traditie die kinderen verbindt in ons land, maar zeker ook bij volwassenen valt de Sinterklaasperiode vaak goed in de smaak. Snoepjes, chocolade en gezelligheid zijn de kenmerken van een typische sinterklaasavond. Het is een moment om te vieren met de mensen die je liefhebt, cadeautjes te geven en plezier te hebben. Naast het vieren van 5 december met je kinderen kan het ook met je hele familie, vrienden of collega’s. Is het jouw beurt om pakjesavond te organiseren? Lees dan snel verder en gebruik onze tips om er een topavond van te maken!

1. Vier sinterklaas met al je lievelingsmensen

Cadeautjes zijn natuurlijk super leuk, maar zonder jouw lievelings mensen om je heen is er niet veel aan. Sinterklaas gaat niet alleen om het krijgen van cadeautjes, maar ook om het maken van herinneringen met je geliefdes. De eerste tip is daarom ook om je te omringen met de liefste, leukste en fijnste mensen.

2. Bereid je goed voor!

Sinterklaas en zijn pieten komen natuurlijk elk jaar langs met hun zak vol cadeautjes (als je lief bent geweest natuurlijk ;). Maar naast de gulle gift van de sint kan het leuk zijn om elkaar nog op een andere manier te verrassen. Er zijn veel verschillende manieren om sinterklaasavond te vieren. Denk bijvoorbeeld aan het trekken van lootjes. Spreek van te voren goed af watvoor budget er is, zo voorkom je dat er grote verschillen zitten in de uitgaven. Een mooi gedicht kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Tip voor de echte creatievelingen: Maak naast jouw gedicht een mooie surprise waar het cadeautje in verstopt zit. Ben jij opzoek naar een leuk klein cadeautje voor je getrokken lootje? Dan hebben we hier wat leuke tips:

3. Het schrijven van een gedicht

Een van de leukste, maar misschien ook wel moeilijkste tradities van pakjesavond is het schrijven van een gedicht. Want wat als dit je eigenlijk helemaal niet ligt?

Je gedicht moet rijmen, leuk zijn en ook nog aansluiten op degene waar je hem voor schrijft. Het kan zo zijn dat dit je idee al gelijk verstijft.

Het kan helpen om je vrienden of familie om tips te vragen bij het schrijven en bedenken van jouw tekst. Samen kom je altijd verder dan alleen, is dat even relaxed!

Natuurlijk mag een klein grapje in je gedicht niet missen. Maar zorg er voor dat je op pakjesavond je getrokken lootje niet gaat dissen.

De voorpret voor Sinterklaasavond is met het maken van een gedicht nu echt van start. Dus schrijf dat mooie gedicht voor je geliefde recht uit je hart!sinterklaas avond

4. Voeg wat grappigs toe!

Heb je een mooi cadeau gekocht en wil je het wat opleuken? Maak jouw cadeau dan extra speciaal door het in te pakken met gepersonaliseerd inpakpapier. Ontwerp het inpakpapier met een leuke foto of tekst. Bekijk onze gepersonaliseerde cadeau papier hier >>> Wil jij nog wat extra spanning opbouwen voor het cadeautje tevoorschijn komt? Doe dan om het ingepakte cadeautje oude kranten, zodat de uitpakker extra goed zijn best moet doen om bij het cadeautje te komen.

5. Kom in de Sinterklaas stemming!

Er bestaat geen 5 december zonder lekkernijen. Als je mensen hebt uitgenodigd op pakjesavond wil je natuurlijk wel wat lekkers in huis hebben. Speculaasjes, pepernoten en snoep zijn een echte must have en mogen daarom niet ontbreken! Daarnaast kan jij je gasten ook verrassen met een uniek chocolade cadeautje. Ontwerp bijvoorbeeld een chocolade letter met een eigen naam of tekst, je chocoladeletter zal nog nooit zo lekker gesmaakt hebben! Daarnaast zijn er nog veel meer leuke mogelijkheden om chocolade te ontwerpen met een mooie foto of tekst. Ontdek onze chocolade favorieten hier:

Hopelijk helpen deze tips bij het hebben van een heerlijke sinterklaasavond. Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie voor pakjesavond? Bekijk dan ons blog “Sinterklaascadeau voor elk budget”
korting 10%

Ontvang exclusief 10% korting op alle cadeaus met de kortingscode BLOG10. Vul de kortingscode in de winkelwagen in op het moment van aankoop en je krijgt direct 10% korting op alle cadeaus.
*De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of verzendkosten.

Ontdek alle Sinterklaas Cadeaus>>>