• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Sinterklaascadeaus

De leukste sinterklaaascadeaus

Nog een paar nachtjes slapen en dan is sinterklaas weer in het land.Dat betekend tijd voor pepernoten, schoenen onder de schoorsteen en liedjes zingen. Maar wat zijn nou leuke sinterklaas cadeautjes? We geven je een paar tips voor leuke cadeautjes rond de sinterklaasperiode.

Schoencadeautjes

Nadat er een liedje is gezongen en er wat lekkers voor amerigo klaar wordt gezet gaan de kinderen met veel spanning naar bed. De volgende ochtend wil jij ze natuurlijk verrassen met een cadeautje in hun schoen. Een persoonlijk briefje van sinterklaas is een klein cadeautje wat voor veel blije gezichten kan zorgen. Ook de kamer een beetje rommelig achterlaten zorgt vaak voor veel emotie bij kinderen. Strooi bijvoorbeeld wat pepernoten door het huis en schrijf op het briefje dat rommelpiet langs is geweest. Een echte aanrader voor in de schoen is de gepersonaliseerde pietenmuts . Laat op de pietenmuts de naam van de kleine hulppiet bedrukken, zodat hij kan shinen bij de intocht met zijn echte eigen muts.

Jute zak

Pakjesavond

5 december is het weer pakjesavond. De avond waarop sinterklaas en zijn pieten een zak vol met cadeautjes achterlaten voor alle lieve kinderen. Maak dit moment nog leuker door een jute zak te personaliseren met de namen van de kinderen op de sinterklaaszak. Dit is niet alleen leuk voor het moment zelf, maar ook om de rest van het jaar sinterklaasje mee te spelen. Zet een bak met pepernoten op tafel en het feest kan beginnen. Vind jij het lastig hoeveel cadeautjes je in de zak moet doen? Dan ben je zeker niet de enige. Er zijn geen speciale regels over hoeveel cadeautjes je moet geven op pakjesavond. Doe vooral waar jij je goed bij voelt dan zullen je kinderen dit ook zo ervaren.

Gepersonaliseerde chocoladeletter

Surprise cadeautjes

Voor de wat oudere kinderen/ volwassenen wordt pakjesavond vaak gevuld met een ouderwets avondje surprises onthullen. Nadat de lootjes getrokken zijn weet jij voor wie je een surprise moet maken en kan het knutselen beginnen. Meestal worden bij de surprises een kleine cadeautjes gegeven. Het makkelijkste bij een surprise is al er een verlanglijstje wordt ingevuld, maar vaak moet jezelf iets leuks bedenken voor degene die jij getrokken hebt. Een sinterklaas cadeau wat altijd in de smaakt valt is een een chocoladeletter. Om dit extra speciaal te maken kun jij de chocolade letter personaliseren met een naam of tekst. Zeker weten dat jij met het origineelste cadeautje aankomt die avond!

Dobbelspel

Ook wordt op 5 december bij veel families een dobbelspel gespeeld. Bij een dobbelspel is het de bedoeling dat je voor een bepaald bedrag cadeautjes koopt die je tijdens het spel kunt winnen. Maar wat koop je nou voor bij een dobbelspel? Een aanrader is het kopen van een leuk cadeautje en een grappige cadeautje. Door grappige cadeautjes toe te voegen zorgt dit voor veel lol tijdens het spel.

Kan ik je helpen?
1 met