Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera, iemand uit je familie of vriendenkring wordt 50 jaar! Dat moet goed gevierd worden. Weet jij wat de wensen van de Sarah zijn? Hebben ze behoefte aan een groot feest, met opblaaspoppen en het hele huis versiert met ballonnen en slingers met het getal 50 erop? Of is een bescheiden gelegenheid of zelfs geen feestje een betere manier om deze 50e verjaardag te vieren? Wat de wensen van deze Sarah ook zijn, een cadeautje geven is altijd leuk. Laat zien dat je aan hen denkt op hun verjaardag met een van de volgende bijzondere cadeaus.

13 september Internationale Chocoladedag

Chocolade, een van de populairste lekkernijen en guilty pleasures. Iedereen wordt blij van chocolade en dat is niet voor niks! Door deze populariteit is chocolade te vinden in alle soorten en smaken, waardoor er voor iedereen wat wils is. Zo ook bij YourSurprise hebben wij een uitgebreidt assortiment op het gebied van chocolade. Ben je benieuwd naar wat voor chocolade je bij YourSurprise kan vinden en hoe je deze kan personaliseren? In deze blog leggen we je dit allemaal uit!

Bonbons

Wanneer je chocolade wilt geven aan iemand die van chocolade met vulling of gewoon van alle soorten chocolade houdt, is een doos bonbons het perfecte cadeau. Deze sierlijke en lekkere bonbons zijn te mooi om op te eten! Tover een glimlach op ieder gezicht en personaliseer de winkel met een foto en tekst, voor een verjaardag, een feestdag, om iemand te bedanken of gewoon omdat je veel om die persoon geeft! Ook kun je vierkante of hartjes bonbons zelf bedrukken met je eigen foto. Deze bonbons zijn massief, een echte verwennerij voor een choco addict.

Luxe bonbons giftbox

Luxe bonbons giftbox

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Bonbons

Bonbons

Milka Pralines Love

Milka Pralines Love

Speciale chocolaatjes

Als er iets gevierd moet worden zijn chocolaatjes altijd goed, net als de Celebrations fles in een giftbox. Met deze fles heb jij de bekendste chocolaatjes bij de hand en is makkelijk om uit te delen. Personaliseer deze giftbox met je eigen tekst, naam en foto. Of breng een boodschap over via een chocotelegram. Feliciteer, bedank of verklaar de liefde door deze chocolade te versturen. Je kiest je eigen tekst en het wordt handgegoten. De leuke glazen potjes gevuld met heerlijke chocolade snoepjes is een traktatie voor iedereen! Superleuk als traktatie op een kinderdagverblijf, als bedankje op een bruiloft of om uit te delen op een communie feest. Maar ook als relatiegeschenk is dit glazen snoeppotje geschikt. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, dit cadeautje valt bij iedereen in de smaak! Op zoek naar een ander soort cadeau? Kies dan voor een snoepblik met chocolade munten. Ook dit cadeau kan je personaliseren met de leukste foto en design.

Chocolade met foto

Wanneer je wilt trakteren bijvoorbeeld op je werk of op de school van je kinderen is het altijd weer een uitdaging om een leuke traktatie te verzinnen of heb je simpelweg niet de tijd om zelf iets te maken. Neem eens een kijkje naar de foto chocolaatjes in blister. Deze chocolaatjes zijn individueel verpakt, waardoor deze ideaal zijn om uit te delen. Ontwerp de opdruk helemaal zelf door er een leuke foto op te laten drukken en zo heb je je eigen heerlijke chocolade. Of wil je iemand een kaartje sturen voor de verjaardag of als bedankje? Kies dan voor een kaart die net even iets anders is dan anders, een chocolade kaart. Zo kun je niet alleen iemand verrassen met de mooie boodschap die jij hem of haar wilt vertellen, maar kan ze ook genieten van 240 gram heerlijke chocolade. Ook kun je eens een kijkje nemen naar chocoladeblokjes met je favoriete foto of tekst. Deze blokjes kun je door elkaar leggen en zo de boodschap nog even geheim houden. Zo kun je bijvoorbeeld vertellen dat je zwanger bent! Of geef je grote liefde een chocolade hart van Belgische Callebaut chocolade. Liefde gaat tenslotte door de maag!

Chocolade repen

Wil je gewoon een heerlijke reep chocolade cadeau geven? Kies dan voor een reep van Verkade, Toblerone, Tony Chocolonely of een Milka giftbox. Personaliseer de wikkel van de Verkade repen helemaal zelf met je eigen foto en tekst. Kies voor een bedankt reep, zomaar of voor een verjaardag. Ook kun je de driehoekige chocolade van Toblerone personaliseren met een foto en een persoonlijke boodschap. Voor een echt Tony Chocolonely fan maak je de eigen giftbox met je favoriete foto en tekst. De repen zijn verkrijgbaar in de smaken: melk, puur en karamel zeezout. Tot slot kun je ook kiezen voor de Milka chocolade. Een persoonlijk Milka hart zegt meer dan duizend woorden. Schrijf een mooie boodschap om te laten weten hoeveel hij of zij voor jou betekent. Ook kun je een Milka giftbox personaliseren met je eigen foto en je favoriete design.

Celebrations mix

Celebrations mix

Chocotelegram

Chocotelegram

Chocolaatjes in potje

Chocolaatjes in potje

Chocolade Hart

Chocolade Hart

XXL chocoladerepen

Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een van onze XXL chocolade repen. Personaliseer een Côte d'Or met een foto, naam en leuke boodschap. Deze XXL reep bestaat uit 5 repen: 2x Côte d'or L'Original Melk, 2x Côte d'Or Melk Stukjes Hazelnoot en 1x Côte d'Or L'Original Puur. Ben jij of een van je vrienden of familie meer een Milka fan? Kies dan voor de XXL reep van Milka. Deze reep bestaat uit 6 repen: 3x Milka Oreo, 3x Milka Hazelnoot en 3x Milka Caramel. Genoeg om te delen dus! Voor een liefhebber van de welbekende driehoekige chocolade is er de XXL Toblerone reep van wel 4,5 KG chocolade! Alle 3 de repen kun je personaliseren met je favoriete foto, boodschap en naam. Met deze repen maak je een echte zoetekauw helemaal gelukkig!

Chocolade laten bezorgen

Wil je iemand verrassen met de lekkerste chocolade, maar lukt het niet om je cadeautje zelf af te geven? Bestel dan je chocolade online en laat het cadeau thuisbezorgen! Al onze chocolade kun je via je telefoon of laptop personaliseren met je favoriete foto of tekst en versturen naar familie, vrienden of collega’s. Of je nu kiest voor een lekkere reep Toblerone, Milka, Tony Chocolonely, heerlijke bonbons of chocolade met foto, wij bezorgen het waar je maar wilt. Voeg een mooie wenskaart toe en schrijf jouw persoonlijke boodschap. Zo kun jij de ontvanger ook laten weten waarom je hem of haar per post verrast met deze heerlijke lekkernij. Weet je niet zeker of diegene op het juiste moment thuis is? Kies dan voor chocolade die door de brievenbus past! Het is wel belangrijk om rekening te houden met de temperatuur. Bij warme temperaturen boven de 25 graden kunnen wij helaas niet garanderen dat je jouw chocoladecadeau in perfecte staat ontvangt. Neem bij vragen even contact op met onze klantenservice.

Mega Côte d'Or

Mega Côte d'Or

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Blog

Blog