Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De leukste cadeautjes met kattenfoto's

Wat te doen met de leukste foto's van je kat? 9 ideeën!

Ben jij een echte crazy cat lady? Of crazy cat man? Staat je telefoon vol met foto's van je allerliefste kat? Dan is het natuurlijk super leuk om daar wat meer mee te doen!

Let op: #catspam! (en cuteness overload natuurlijk)

Om je te inspireren, hebben we een aantal YourSurprise-katten bereid gevonden om model te staan!

Tip 1: Een klok met je kat

De beste tijden zijn de momenten met je kat, dus met zo'n lieve poezenklok is elk moment een kattenmomentje.
Kies uit een ronde wandklok of een in de vorm van een hart, upload je mooiste foto en in een handomdraai heb je jouw eigen originele klok ontworpen.
Wil je het liefst ook tijdens het werk de hele dag naar je lieve kat kijken? Dan is de bureauklok natuurlijk een echte aanrader. Met zo'n mooie kattenklok is het always cat o'clock!

Dit cadeau is ook erg leuk als housewarming cadeau!

wandklok met foto van je kat

Je eigen kattenklok maken >>

Tip 2: Je kat op een placemat

Oh, oh, oh wat zijn ze zoet deze lieve placemats. Heb je een rustgevende foto waar je kat heerlijk op ligt te slapen? Of juist een gekke foto? Zet die foto dan op een placemat en je kunt er elke maaltijd weer naar kijken. Ben jij niet bang om je gasten te spammen met kattenfoto's? Geef dan iedereen een placemat met foto van jouw kat...
katten placemats

Zet jouw kat op een placemat >>

Tip 3: Een telefoonhoesje om echt áltijd naar je kat te kunnen kijken

Mag iedereen weten dat jij van je kat houdt? Maak dan ook zo'n leuk telefoonhoesje. Kies een verticale foto, upload 'm in onze online editor en je maakt eenvoudig zo'n lief kattenhoesje voor je telefoon. Gegarandeerd dat mensen vragen naar je kat als ze jouw telefoonhoesje zien (en dus heb je altijd een reden om over je kat te praten!)

telefoonhoesje met kattenfoto

Ook zo'n lief telefoonhoesje maken >>

Tip 4: Notitieboekje met je kat

Echt next level is dit notitieboekje met op de kaft een foto van je kat. Durf je het aan om op kantoor of op school iedereen te laten zien dat je gek bent op je kat? Dat lukt zeker weten met dit boekje!
Wil je een kattenliefhebber zo'n leuk notitieboekje cadeau geven, maar heb je geen foto van zijn of haar kat, kies dan voor boekje 3 met zo'n schattig katje. notitieboekje en agenda met katten

Je eigen notitieboekje maken >>

Tip 5: Agenda met je kat

In dezelfde categorie als het notitieboekje valt deze kattenagenda: next level! In onze editor vind je verschillende templates om je boekje te ontwerpen. Je kunt kiezen voor 1 kattenfoto of een hele collage van kattenfoto's.
De echte kattenfan kun je trouwens ook heel blij maken met agenda nummer 3 met de schattige tekening van twee katjes aan een ballon! agenda met katten

Je eigen agenda maken >>

Tip 6: Je nieuwe lievelingsmok

Do we need to say more? Trakteer jezelf op zo'n fantastische mok of maak er eentje om cadeau te geven aan je gekste kattenvriend. Upload je mooiste of liefste foto van jou en je kat en je maakt eenvoudig zo'n ontzettend leuke mok. Als dat niet je nieuwe lievelingsmok wordt, dan weten wij het ook niet meer.... mokken met kattenfoto's
Ik wil een nieuwe lievelingsmok >>

Tip 7: Sleutelhanger met je kat

Maak een statement met zo'n leuke katten-sleutelhanger en laat iedereen weten: I support cats!
Je kunt er een maken met een foto van je kat of laat je leukste foto graveren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en vormen sleutelhangers.

Zoek je een leuk cadeautje voor een kattenliefhebber? Dan is zo'n sleutelhanger onze tip. sleutelhanger met foto van je kat

Je eigen sleutelhanger maken >>

Tip 8: De mooiste kattenfoto aan de muur

Heb jij een waanzinnig mooie foto van je kat en wil je die een prominent plekje geven in huis? Laat deze mooie foto dan afdrukken op de mooiste wanddecoratie. Je kunt kiezen uit een foto op canvas, aluminium of plexiglas.
Wil je een klein, subtiel fotootje van je kat ergens neerzetten? Dan kun je natuurlijk ook een lief tegeltje maken. wanddecoratie met mooiste foto van je kat

Maak wanddecoratie met de mooiste foto van je kat >>

Tip 9: Puzzelen met je kat

Hou jij van puzzelen en van katten? Dan hebben wij het ultieme cadeautje: een kattenpuzzel. Kies uit 120, 250, 500 of 1.000 stukjes, upload een mooie foto van je kat en leggen maar!

Wist je dat de moeilijkheidsgraad van de puzzel afhangt van de foto? Toch is ook een puzzel van 1.000 stukjes al geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar! puzzel met foto van je kat
Maak je eigen puzzel >>